Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuje się położyć i zasnąć, bo znów czuję, że robię się głodna...
Właśnie, tak z ciekawości - dziewczyny, które rodziły - miałyście okazję na porodówce zjeść cokolwiek co wzięłyście ze sobą? Wiem, że jak są skurcze to raczej o jedzeniu się nie myśli, ale w jakimś celu radzą by mieć przy sobie coś na ząb więc pytam
mi mężu kupił lizaki na tę okazjęap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaśka wrote:Opti a twoj hasbend nie moze cie przytulic zebys usnela czy cos??
Poza tym, jak ostatnio przytulal, wrzucil mi do brzucha cos na przechowaniea na razie nie mam miejsca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 02:23
ap1526, AgataP lubią tę wiadomość
-
Maga31 wrote:tak kryminał szwedzki - polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 02:28
AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaga31 wrote:Spróbuje się położyć i zasnąć, bo znów czuję, że robię się głodna...
Właśnie, tak z ciekawości - dziewczyny, które rodziły - miałyście okazję na porodówce zjeść cokolwiek co wzięłyście ze sobą? Wiem, że jak są skurcze to raczej o jedzeniu się nie myśli, ale w jakimś celu radzą by mieć przy sobie coś na ząb więc pytam
mi mężu kupił lizaki na tę okazję
Ja tez mam lizaki,gdzies wyczytalam na blogu tej polznej co tu wrzuczalyscie,ze warto miec lizakiMaga31 lubi tę wiadomość
-
ja za tymi szwedzkimi nie przepadam, może uprzedzona jestem niepotrzebnie
ale kilka było dennych
już nie wiem co czytać, nudzi wszystko
czasem myślę, że może za silny organizm, za silna szyjka i wszycho i nie chcą dzidzi wypuścić
może Agata te ćwiczenia są teraz przeciw Tobie
proponuję jakieś krótkie szkolenie z cesarskiego cięciaskoro lekarzom się nie spieszy to my same oswobodzimy nasze biedne dzieci
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:bardzo chcę kupić sobie czytnik, bo tu w UK widzę, że będę skazana na ebooki raczej
ale jak zaczęłam o tym czytać to zgłupiałam i zrezygnowałam chwilowo, nie umiem nic wybrać
na notebooku mam mobipocket, ale na tel nie mogę zapodać
ja mam "moon reader" na androidzie w telefonie i jestem zadowolona,polecam jak cos. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:a ja mam win 8 w telu, na tym gównie nic nie można
w razie czytnika to zdaje sie nie ma co szalec byle pelnil swoja funkcje i dal poczytactak mi sie wydaje
ale ja w takich sprawach zwalam decyzje na hippisa i on wybiera takie sprzety
ap1526 lubi tę wiadomość
-
jakiś trzeba kupić, żeby sobie zdanie wyrobić, w końcu każdy lubi co innego
podobno niektóre, niby te lepsze nie wydzielają światła, trzeba dać z zewnątrz, nie męczy oczu, no ale jednak przydatne żeby świecił jeśli masz egipskie ciemności
ale ceny potrafią byc też nieziemskie, aż szok, za co?
kawę to to robi jeszcze?AgataP lubi tę wiadomość