Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lavendula wrote:i ja sie chyba przyłączę do liścia - nawet nie wiem jak czuje się skurcz.... Można go pomylić z ruchami dziecka ? Ostatnio na ktg zapisał się jeden [ 80 ]
gin zadowolona/ - czuła Pani...
ja/ - nie.... nic nie czułam
Ja 24 godziny temu Też nie wiedziałam
Cieszę się, że już po. Nie chciałabym drugi raz tego przeżyć.. mi się skorcze pisały Max 50 a ja umieralam. Po podaniu oxy na koniec było kilka n 120 (ale to z 3-4 szt Max)
Cholera leżę tu z 2 innymi babkami... jednej dziecko ciągle ryczy!!!!!!
Mam pytanie do doswiadczonych.. dałam cyca.. polizal trochę i po sprawie. Miałam wrażenie że przez chwilę ciągną.. Ale nie wiem czy na pewno.. tak to jest na początku?
Douczyc tu niedoswiadczona koleżankę...
A no i dla mojego Szyma ciuszki roz.56 są za duże!
A na 50 mam jedne body.. chyba będę musiała jechać na zakupy
przecież nie może chodzić w takich co wygląda jakby po starszym bracie nosił...Lavendula, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie spie ja! ogladam porodowke...jak krzycza i blagaja o ZZO... tak dla relaksu ...
UPADTE : teraz oglądam, Halloween 20 lat później( bardziej relaksujące niż porodówka...chyba bardziej wolę seryjnych morderców od regularnych skurczy u brytyjek... zdaje sie mordercy nie sa aż tak brutalni jak te skurcze, mimo wszystko ...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 01:34
ap1526, mada_lena, ÓptimusPrime, Maga31, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno jeszcze Tropiciel leci na Canal + family...moze poogladam nagą klatę Karfla Urbana...a co mi tam ...jak szalec to szalec sobota jest..tzn juz niedziela.. fuck...a ja dalej 2 w 1...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 01:55
ap1526, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Karmimy poimy...mała i siebie. Wciągnęłam przy okazji pol białej czeko.... Zaraz rzygne
Agata a wez ty kobieto wiesiolka popróbuj, liści malin se naparz.moze wygonisz szybciej mała z jej apartamentu
lisci malin w Irl nie dostane ,za pozno juz z pl sciagac,wiesolka zapodaje i co..nie dziala..sport uprawiam cale 9 msc tez nic z tego...torby dzwigam z zakupami,po schodach szaleje i okna mylam juz...wlasnie skacze sobie "radosnie" na pilce...po hippisie tez juz skakalam...nic z tego nie dziala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 02:11
Rybka Nemo, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Ja juz tez wyspana...
W sypialni mam zimne potyjakies nie wiem czemu, znowu wszystko mokre mam koldre, poduszkę, flak...
Eeeh, a jeszcze tydzien temu spalam jak dziecko
wyspana...a jak to jest? bo juz nie pamietam...Yasia lubi tę wiadomość
-
Ja wstalam na siku i standardowo oczy jak 5zl
Moj maly jakis leniwy jest... Cos se wierzgnie, żadnych porządnych kopnięć tylko szuranie i smyranie stopami.
W dzien 3 razy cos rąbnęło mi w szyjkę, tak fest, ze chodzić nie mogla bo bolalo, mysle sobie oho, albo czop poszedl albo co?? Ale po chwili wszystko oka myslalam ze cos zacznie się dziać i bede miala to za sobą. Ych
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny