Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez zadnej nadziei nie ma na to ze to bedzie juz...
troche szkoda.. ale co robic. Beede sie bujac z Toba na lisciu..
Agata ale Ty chudzielec jestes! Tylko "mięsień piwny" niezly Ci uroslap1526, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
ap1526 wrote:piwo, a co to takiego
Czemu człowiek taki glupi, ze zawsze chce to czego nie moze? A jak moze to mu na tym nie zalezy..?AgataP lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
i ja sie chyba przyłączę do liścia - nawet nie wiem jak czuje się skurcz.... Można go pomylić z ruchami dziecka ? Ostatnio na ktg zapisał się jeden [ 80 ]
gin zadowolona/ - czuła Pani...
ja/ - nie.... nic nie czułamAgataP, ÓptimusPrime, lkc, ChciałabymJuż, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlkocholiczki
Wypijcie sobie z 15butelek kefiru,z 30kg kapusty i beda wam 2 piwa
Jak mi pod ktg bolalo podbrzusze,mialam skurcze na poziomie az 8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 23:15
AgataP, ChciałabymJuż, blue00, mada_lena, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Alkocholiczki
Wypijcie sobie z 15butelek kefiru,z 30kg kapusty i beda wam 2 piwa
nie podpuszczajpowstrzymuje mnie jedynie fakt ze po 15 butelkach kefiru i kapuscie prawdopodobnie urwie mi dupę
ÓptimusPrime, ap1526, ChciałabymJuż, lkc, Lavendula, Milaszka, Rybka Nemo, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:mnie tam się winko marzy
i to tak od tygodnia mam parcie w tym kierunku, może przez te stresy i bóle, chciałoby się winkiem ululać
AgataP "spóźnia Ci się" (teraz w drugą stronę)
hahahahah,pisz mi tak dalej moze urodze wreszcie bo jak sie smieje to mi brzuch podskakujejak u sw.Mikolaja ho ho ho
ap1526, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
hmm co by tej nocy porobić
popłakać czy powzdychać
wkrótce będę już tylko "butelką"z dwoma smoczkami, (ciekawe po co nam dwa cycki hahaha)
korzystałabym może z danego mi czasu, ale nie mogę się poruszać
prędzej mi do domu starców niż na porodówkęAgataP, ÓptimusPrime, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylkc wrote:3.5 wod? Czy ze Ninja tyle wazy??
tu w Irl wagi nie podaja,nie łaska poinformowac ile ma twoje baby,a prywatnie bylam juz dawno temu...echhhWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 23:21
lkc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA pamietacie w Bravo byla taka rubryka Zapytaj Basie...Eeehhh,Basia na wszystkie ciezkie pytania miala praktyczna rade...
Agata,Ty nie hohoho,a siadaj pisz list do Mikolaja z prosba o prezent w postaci porodulkc, ap1526, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:A pamietacie w Bravo byla taka rubryka Zapytaj Basie...Eeehhh,Basia na wszystkie ciezkie pytania miala praktyczna rade...
Agata,Ty nie hohoho,a siadaj pisz list do Mikolaja z prosba o prezent w postaci porodu
no tak jak trwoga to do Mikołajaap1526 lubi tę wiadomość