Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mały chyba bardzo zmęczony.. bo śpi i śpi.. Ale to dobrze.
Ja Tez chyba powinnam bo dziś nie zmrozylam oka!
Ale mi się nie chceLavendula, Lafar_ra, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Rybka Nemo, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 20:36
xpatiiix3, mada_lena, ÓptimusPrime, Lafar_ra, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, zupaztytki, Eve, santoocha, Viviana, e_v_e, Lavendula, Isia14, Mamadomina, FK81, Amnezja, sisiiii, Evik, Dotty84, Fidelissa, lkc, Florentine, ap1526, Goplana, Mag.1990, Milaszka, Maga31, Madlen222, KUNIAK, natasza82, misiaczk25, Marzena27, Nata, Ninusia, Agata92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nata Twój Wojtuś to taki maluśki guliwerek:)
Paju bidulko wycierpiałaś się, ale pomyśl masz już to za sobą, a co poniektóre z nas jeszcze nie. Zdjęcie piękne, ile ona ma włosków!!
Evik ja też mam problem z puchnięciem stop, a nawet nóg, masakra nie wiem co mam robić. Jak narazie pomykam w adidaskach i mam nadzieje, że jeszcze w nich pochodzę
Odnośnie włosków na głowie to moja chyba się łysa urodzi bo ja prawie w ogóle zgagi nie miałam i nie mam.
A ja zjadłam już 3 pączki takie świeżutkie bo mama upiekła:) Mniam:)Paju, Evik, Nata lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Rybka Nemo wrote:
Odnośnie włosków na głowie to moja chyba się łysa urodzi bo ja prawie w ogóle zgagi nie miałam i nie mam.
Rybko pociesze Cię.. Ja nie wiem co to zgagaRybka Nemo, Lavendula, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Nastka i Paju gratulacje
Ja dzis mam placzliwy dzień trochę z niepokoju trochę z tego widoku mojego maleństwa. Kurde uderza do głowy po urodzeniu dziecka. Juz nic i nikt nie będzie ważniejsze. Malutka się dogrzewa a ja chodzę juz systematycznie karmić. Albo puszczają mi strzalce położne jak Ami się budzi.
Co do stop kurde dzis mi popuchlo kolo kostek podobno po cc to normalne. A i to ze mała daleko i musze chodzic po schodach do niej spowodowalo ze smigam juz choć boli. Najgorzej przy zmianie pozycji boli. I obkurczanie. No i walczę z nawalem. Ale oj tam nawet ból nerki mnie nie wzrusza.
Muszę jutro podeslac Wam focie Ami moze co Madalenki to Wam wstawi.mada_lena, Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Paju przed każdym karmieniem
tylko
chyba ze nie śpi a Nairobi 5o wtedy przewinęło jak mega mokry głośny bączek pójdzie
Hehe a i ja zgagi ciut miałam tylko a potem wcale bo brzuch nisko byłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 21:26
Livia
Nela
Marcel
-
Evik ja mialam raz spuchnieta jedna stope i to na tyle w ciazy a teraz po porodzie tez nie mam. I mam delikatny brzuszek tylko.
Zdjecie chetnie bym wstawila ale z tel nie umiem. Moge komus podeslac do wstawienia:)Evik, KUNIAK lubią tę wiadomość