Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta:) Pozdrawiam ze szpitala:)
Z patologi wypisali mnie o godzinie 12. Wróciłam do domu, zjadłam obiad i o godzinie 14 poczułam pierwsze skurcze. Byłam pewna że to właśnie te skurcze. O godzinie 19 zostałam przyjęta na patologię ciąży. O godzinie 23:30 miałam już skurcze co 2 minuty na poziomie 130. Jak leżałam już na stole operacyjnym to dostałam okropnych drgawek, telepotalo mną jakbym była nawiedzona. Dostałam znieczulenie i wtedy poczułam ogromną ulgę. Ale w połowie cc drgawki wróciły i górne cisnienie mialam na poziomie 90. Zostałam podłączona pod monitoring. Ogólnie wszystko jest dobrze. Jutro wychodzimy do domku
Nie polecam cc ale i nie wyobrażam sobie tego jak bym miała urodzić Witka naturalnie.
Nastka, Paju gratuluje:)
Trzymam kciuki za was wszystkie
Jutro wstawię zdjęcia:)
Miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 16:38
Lavendula, Isia14, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Madlen222, Marzena27, Milaszka, AgataP, Amnezja, Florentine, Mamadomina, blue00, ChciałabymJuż, anusiaa90, Fidelissa, ap1526, KUNIAK, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Paju gratuluje
Nata ale nie ma za co hahaha wyrobiłam się z wysyłkąejj to i tak szybki poród
Agatko no no hehe wielki come back był na patologie he a mogli juz nieypuszczac tylko od razu CC robić
AAA Czekamy na foteczki
Flo śliczna Adrianka
A masz Optimushehe mały Marcelutek Malutek jeszcze w szpitalu w pierwszej dobie
I Nelka w pierwszej dobie 3h miała tu jeszcze nie umyta w białej mazi he he;)
ÓptimusPrime, Marzena27, AgataP, Agata92, Amnezja, Florentine, ChciałabymJuż, mada_lena, anusiaa90, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
http://iv.pl/images/99652985125627550592_thumb.jpg
Nie wiem czemu zawsze obraca mi zdjęcie tak... Wkurza mnie toWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 17:01
ÓptimusPrime, xpatiiix3, AgataP, Madlen222, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:Izia.. Ja meczylam sie cala noc
w 1 ciazy. Przyjęli mnie o 18, a cc zrobili o 7:20 rano.
wow dla mnie to jakieś dziwne - mam wskazanie czy skierowanie na cc - akcja się zaczyna - jadę i robią cc na cito.. tak myślałam ale widać mało wiem o świecie... no to teraz tym bardziej leże grzecznie żeby dotrwać do terminu cc...
ale dzięki za info dziewczyny - pomogłyście mi podjąć decyzję czy jakby się zaczęło to jechać do najbliższego szpitala skoro i tak muszą cc zrobić czy jechać te 50 km na kraków i przez kraków - i już wiem że wybieram tę drugą opcję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 17:09
-
nick nieaktualnyAgatko,ciesze sie,ze jednak wszystko poszlo ok.Szkoda,ze oni Cie jeszcze tak meczyli okropnie,no ale Witek jest juz z Toba,i o wszystkim zapomnialas
Czekamy na fotki Wielkoludzika
Czujesz sie ok,mam nadzieje?
Pati,Marcel maly wyglada jak mala NelkaPiekni
xpatiiix3, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie tylek po szyciu boli ale siadam normalnie jak narazie. Moj dalej chodzi jak zakrecony przez telefon sie dogadac nie mozemy nawet. Moja mama mowi ze jest w takim szoku ze nic do niego nie dociera jeszcze
ÓptimusPrime, AgataP, Rybka Nemo, xpatiiix3, Agata92, Madlen222, Milaszka, Amnezja, Florentine, Lavendula, Mamadomina, ChciałabymJuż, mada_lena, anusiaa90, Fidelissa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:Ale mnie tylek po szyciu boli ale siadam normalnie jak narazie. Moj dalej chodzi jak zakrecony przez telefon sie dogadac nie mozemy nawet. Moja mama mowi ze jest w takim szoku ze nic do niego nie dociera jeszcze
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paju gratulacje, dopatrzyłam się że Agata92 też już ma swojego mężczyznę przy sobie więc również gratuluję
to mój mały facet w swoim osobistym łóżeczku
a tutaj zmieniamy pampka i patrzcie jakie ma stopy duże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:23
Mag.1990, Milaszka, ÓptimusPrime, AgataP, ewelina_d, sisiiii, Florentine, FK81, Strupka, Lavendula, natasza82, Isia14, xpatiiix3, blue00, santoocha, ChciałabymJuż, zupaztytki, mada_lena, Amnezja, lkc, Rybka Nemo, Marzena27, Agata92, Viviana, Fidelissa, Goplana, ap1526, Maga31, Madlen222, misiaczk25 lubią tę wiadomość