Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde Mały by tylko spał.. w dodatku ulewa wodami bo ma za dużo powietrza w brzuchu..
cyca o ile zaciagnie to pociumka i koniec. Eh.. boję się ze nie mam pokarmu i mu to nie odpowiada..
Jedna z moich wspollokatorek wypisuję sie na własne żądanie a malucha zostawia tu na noworodkach bo dostał zoltaczki..
Nie mogłabym tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:02
-
Czesc dziewczyny
powoli wracam do siebie
o zgrozo Nigdy wiecej cc!!
Dalej mnie wszystko boli choc leki p/bolowe bralam tylko w pierwszych 12g w kroplowkach potem juz nie chcialam bo niby mozna przy karmieniu, ale jednak.. potem jak chcialam bo mialam kryzys to znow zaproponowali mi czopek wiec stwierdzilam ze jednak nie boli juz tak bardzo
Oprocz rany boli mnie przy sikaniu (pewnie od cewnika) a teraz jeszcze plecy dolny odcinek zastqnawialam sie czy to nie nerki ale badanie moczu wyszlo ok, wiec moze od znieczulenia i jak to pan doktor powiedzial od lezenia..
Mam pytanie do tych po cc kiedy zalatwilyscie sie po raz pierwszy? Bo ja jem normalnie, alle jeszcze nic nie odczuwam i nie ukrywam boje sie tego momentu
Wszystkim nowym mamusią gratulujeten nasz listopad bardzo rozciqgniety w czasie byle tylko za bardzo na grudzien nie naszedl
A teraz moja ksiezniczka pod lampą lezy i zoltaczke leczymy. Co do karmienia to jeszcze za wczesnie mi sie wypowiadac. Pierwsza noc fatalna dzisiaj juz bylo ok, ale cycki bola! Do tego mleka mam nawal..Nata lubi tę wiadomość
-
Paju nie martw się skoro wód się napił to ma pełny brzuszek dziewczyna na sali ze mna miała to samo mała nie jadła póki te wody się nie przetrawiły i ulewala nimi potem jakoś pod koniec drugiej doby zaczęła cycka ściągać wiecej i rozkrecilo laktacja tak że się lalo dla laski z cycków
Karmelek super, ze dochodzisz do siebie, aby szybciej do domku i odsapniecie sobie
Ależ Lenka kudłata slodziak ;**
A ja też pisałam już dwa razy chyba wiec jak będziesz miała czas Dotty to napraw u Nas 35+6 było i mam że 47 cm w wypisieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:27
Dotty84, karmelek lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Czesc Kochane w niedzielne, słoneczne południe
chciałam napisać juz wczesnej ale nie mogłam Was nadrobic
poza tym widzę ze niedługo ilość postów nocnych dorowna tym dziennym
No cóż... Dolaczam do tych połamanych i obolalych. Juz nie wiem jak się ułożyć by było ok. Poza tym nie wiem skąd ale przypaletal mi się w nocy kaszel. Do tego teraz bol gardła i zatkany nos wiec chyba moj organizm chce dotrzymać towarzystwa opti i zupcenie wiedziałam ze on taki solidarny
Poza tym przez cala noc siedziało mi w głowie jakieś male krwawienie i co chwilę sprawdzalam czy to juz rodze. A mojemu kochanemu śniło się cala noc ze rodzeno cóż.. Ale mówi ze nie urodziłam bo się obudzil. Ech.. A było tak blisko
No cóż. Teraz ide się nawodnic herbatka. Może cos lepiej będzie. Miłego dnia
AAA viv Amelka przesliczna. Taka do schrupaniaViviana, Marzena27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
No właśnie Pati on jest chyba taki pełny! Bo ciągle śpi.. nawet jak go dostawiam to śpi...
położne mówią że mam mu dawać a co ja zrobię ze on nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:43
-
nick nieaktualnynoooo witam siem z (mojego) rana
caśka te ksiazke co polecasz obczaje i tak mam czas do sylwestra
co do ALex Kava, powinna tez sie Tobie spodobac Tess Gerittsen seria Rizzoli&Isles,duzo opisow sekcji,morderstwt...itp jak u Kavy albo i nawet bardziej szczegolowo
misiaczk a o ktora niedzielie Co chodzilomoze jakas w Grudniu
bo dzisiaj to chyba sie nie zpaowiada,dzisiaj z tego co widze rodzi blue
blue i jak tam rozkreca sie cos? trzymam kciuki
Amelka piekna malenka jest!
mamadomina to jak falujemy razem na liscupoddajac sie tej ekscytacji i radosci
Viviana, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaa i snilo mi sie ze urodzilam haha nic nowego...i ze Ninja wazyla 2850 i dluga na 48 cm byla...ciekawa jestem..jaka sie urodzi jak juz sie urodzi...
u nas piekne sloneczko jedziemy na kawe do miasta ...milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:51
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Paju, ja też się matwię tym, że moja mała tak mało je. W nocy nie obudziła się wcale, zjadła o 22.00 i sama ją budziłam o 3.30 ale pociągnęła trzy razy i śpi.Potem sobie wkręciłam ,że jak nie robi kupy to nic, ale powinna chociaż sikać, żeby nerki pracowały. A jak nie chce jeść to nie będzie sikać. O 5.30 ją obudziłam i sprawdzam pieluchę a tam cała nabrzmiała od moczu- więc sika.
Pewnie nic się nie dzieje a ja panikuję, wczoraj sobie odciągnęłam pokarm bo już mi cycki rozsadza i miałam wylać, ale mój syn mówi, że chce mleczko Basi. Wlałam mu w szklankę (pół szklanki) wsadził sobie słomkę i wypił ze smakiem. Przynajmniej się nie zmarnujeI mówi: "dolej mi".
Idę budzić śpiącą królewnę, bo znowu mam wrażenie, że za długo nie jadła od 10.00.xpatiiix3, Marzena27, sisiiii, mada_lena, Maga31, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:Flo, Pati - zaktualizowałam listę na kompie o wasze poprawki (widocznie wcześniej coś przeoczyłam
) i przy następnej aktualizacji (patrz = następnym Listopadowym dzieciaczku) powinno być już ok
Dotty kochanienka to wpisz mi moze termin na 31.12nie serio zalamana jestem ide sie opić niezdrowej kawy na miescie i zrobic jakies nierozsadnie niepotrzebnie i glupie zakupy dla relaksu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 14:07
ap1526, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj tez moja ksiezniczke musialam budzic do karmienia bo jak poszla spac to nic ja nie wzruszalo a dwa dni lecielismy z wagi wiec sie balam zeby nie polecialo za bardzo.. dzis na szczescie znow w gore
mala spi pod lampa a mnie cos glowa boli, chyba to od kregoslupa, albo z nerwow bo nie moglam malej uspokoic pod ta solara..
Blue trzymamy kciuki
Paju a moze jest zle odsluzowany?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny