Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej lasencje. Pisze z koma ze szpitala. Nie wiem kiedy beda wywolywac porod jesli w ogole bo ordynator stwierdzil ze nie widzi powodu . Takze moge sie bujac z dwa tygodnie tutaj. Moj lekarz bedzie w czwartek dopiero, moze wtedy sie cos ruszy...oby oby bo nie chce tu lezec tyle czasu.
Poki co zrobili mi raz ktg i juz 3 razy sluchanie tetna dziecka. Zadnych innych typu usg raczej nie planuja... Ciekawie sie zapowiada.. Moze cos powiedza wiecej na wieczornym obchodzie.AgataP lubi tę wiadomość
-
Anusia90 gratulacje !!!!!
Ale macie tempoWasza lista jest imponujaca !!!! super czad!
Wszystkim oczekujacym postepów zycze ! i trzymam kciuki!
AgataP wygladasz czadersko!!!! powodzenia !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:31
AgataP, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata - miazga!
Czyli jednak, wbrew pozorom, trochę nas jest, tzn. tych, którym na porodówkę nie spiesznoJa sobie leżę, czytam, rozwiązuję krzyżówki - odpoczynek i luz totalny. Mam nadzieję, że przyniesie to efekty
Jutro pierwsze ktg, zobaczymy, jak się synek miewaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 15:33
Isia14, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
OOo zupka będę trzymać kciuki! A gdzie na ktg idziesz? Bo ja do Rydygiera w czwartek, ale Ty chyba jeszcze nie musisz jechać do Bielska?
Sylvi współczuję.. najgorzej jak tak trzymają bez planówTrzymamy kciuki, żeby się szybko wyjaśniło
sylvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż wrote:OOo zupka będę trzymać kciuki! A gdzie na ktg idziesz? Bo ja do Rydygiera w czwartek, ale Ty chyba jeszcze nie musisz jechać do Bielska?
Sylvi współczuję.. najgorzej jak tak trzymają bez planówTrzymamy kciuki, żeby się szybko wyjaśniło
-
zupaztytki wrote:Idę na wizytę prywatną do mojej lekarki (chodzę do ProCreative na Czystej), przed wizytą zapis ktg, więc wszystko mam na miejscu, nie muszę się wybierać do szpitala
Aaa no to tyle dobrze. Moja lekarka bierze do żeromskiego na ktg, ale że ja jednak w rydygierze to już sobie idę na własną rękęz nadzieją oczywiście, ze dowiem się więcej niż u lekarki
i że nie uciekne z krzykiem jak będę słyszeć rodzące
zupaztytki lubi tę wiadomość
-
Zzo jest zajebiste:D
Poszły wody, ale rozwarcie idzie wolnoizia, sisiiii, lkc, Rybka Nemo, blue00, zupaztytki, Dotty84, Isia14, ChciałabymJuż, Marzena27, Milaszka, xpatiiix3, mada_lena, Florentine, Madlen222, santoocha, misiaczk25, Lafar_ra, Paju, Amnezja, Goplana, Mamadomina, Fidelissa, Ninusia, KUNIAK, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Anusia gratuluję, Mag trzymam kciuki, Agata jesteś zajebista a gdzie kostucha? Trzymam kciuki ale widzę, że luz jest
Macie dziś tempo dziewczyny
My też wykurzamy synka przytulanki, myję okna, dziś wyczyscilam piekarnik a coczekam aż mąż skończy gipsowanie i sprzątam łazienkę od sufitu do podłogi
Mam nadzieję, że nie przesadze bo nie jestem spakowana a rzeczy w kartonachLavendula, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie sie przez jakis czas pojawily regularne skurcze co 4/5min.. Teraz troche sie rozeszly, ale jestesmy umowieni z polozna na 18:00 w szpitalu niech zajrzy co tam sie dzieje.. Takze calkiem mozliwe ze juz niedlugo dolacze do Eweliny na porodowke
no zobaczymy...
mada_lena, Agusia ;), Marzena27, lkc, Mag.1990, Fidelissa, Lavendula lubią tę wiadomość
-
No prosze prosze, ile rodzacych dzisiaj
moze tez Młody u mnie postanowi wyjsc, choc jeszcze u mnie cisza.
Ja dzis u lekarza, rozwarcie powiększyło sie tylko o 0,5-1 cm przez dwa tyg, w tej chwili jest na dwa palce, oczywiście jest to super przygotowane do porodu, czekac tylko na skurcze.
Na ktg żadnych większych skurczy nie zarejestrowalo, moze dwa których wogole nie poczułam.
A jesli w tym tyg nic sie nie zadzieje, za tydz mam zglosic sie do szpitala.xpatiiix3, Marzena27 lubią tę wiadomość