Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Natasza właśnie mi też mówili żeby ten mazi nie ruszać, ale jak ją kąpie to zawsze jej tam troszkę przemyję. A smarujecie też kremem między wargami czy nie ?
Ja dzisiaj coś mam doła i co chwilkę sobie popłakuje. Mój mały głodomor jest co 1,5 godziny głodny, a ja padam już ze zmęczenia... mam nadzieje, że ta noc będzie lepsza. Wcześniej jak zjadła to starczało na 2,5-3 godziny, a teraz ?! Nie wiem czy ja mam mniej pokarmu albo on nie jest pełnowartościowy czy ona jakiś skok rozwojowy ma? Czy na to za wcześnie ? Już nie wiem co o tym myśleć.. -
dzięki niecierpliwa w razie potrzeby powiem lekarzom, zeby do Ciebie się zwrócili
Poza tym powiem Wam, ze znów mam jakies wahania nastrojów. Najpierw podekscytowanie, ze coś tam wyleciało.. i nawet chęć, żeby się rozkręciło.. a teraz? stres ze czeka mnie poród, tysiąc jego wersji w głowie.. a później wizja pozostania w szpitalu.. wymęczenia. A jeszcze jak widze co mnie czeka karmienie, kupki, strach czy wszystko ok, płacze to już w ogóle mogę rodzić w wielkanoc
aaa no i prócz tego porannego hmm chyba czopa to nie dzieje się nic. Kompletnie NIC. Zero skurczy porodowych, wód.. Także na mój gust rano zamelduję się tu w dwupaku
A jak u pozostałych niewyklutych? No pochwalcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 22:29
-
Goplana a czemu nie chcesz być nie zastąpiona? Ja uważam że dziecku mozna okazywać dużo miłości i dawać bliskość karmiąc nawet butelką. Przecież można całować, przytulać itd 100 razy dziennie nie martw się, nasi synkowie i tak będą mamusine )
Mój mąż powoli ma dość darcia się syna. widzę że gryzie go to, że czuje sie bezradny że nie może mu pomóc...Goplana, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z radością donoszę, iż dnia 20.11.2014r. Przez cc (laskawie zrobili) przyszedł na świat synek Lafa_ra z wagą 4740g i długością 65cm. Pobił wagowych rekord forum
Oboje czują się ok, ale mają podawane kroplowki bo cukier mają w dolnej granicy niestety.
ChciałabymJuż, Isia14, santoocha, Agusia ;), ewelina_d, Milaszka, Viviana, Lavendula, xpatiiix3, anusiaa90, Goplana, Madlen222, lkc, Dotty84, Rybka Nemo, natasza82, Maga31, blue00, Mamadomina, Marzena27, zupaztytki, Fidelissa, Agata92, Lafar_ra lubią tę wiadomość
-
Lafar_ra gratulacje! Duuuży synek!
Całe szczęście, że zlitowali się i zrobili cc...
Non stop boli mnie brzuch. Przy każdym oddechu, przy każdym ruchu, przy każdej zmianie pozycji. Mam wrażenie, że Syn mi rośnie, a powłoki brzuszne już się nie rozciągają.
Straszny dyskomfort...
Idę spać.
Do jutra mamusie i liściowe panienki!ChciałabymJuż, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
A mój ssak dziś by tylko na cycu siedział. Co chwilę się wybudza czy jestem obok.
W dodatku wkur**a mnie mąż! Ma mnie totalnie w dupie!
Ma dziś wolne a wszystko jest ważniejsze niż pomoc mi!
O 18 poszedł do kolegi 'na chwilę' wrócił o 20 na Pol godziny bo przyjechał szwagier naprawić mu laptopa. I on mu naprawia a ten znowu poleciał do kolegi... niby coś pomóc... A wiem że zamiast coś robić piją piwo!
Dzwoniłam o 22 do niego mu podziękować za 'pomoc' miał być 'za chwilę' minęły dwie godziny a jego nie ma nadal.
Jutro idę na uczelnię. Muszę ściągnąć mleko a nawet nie mam kiedy bo Szymek wisi mi śpiący na rękach. Co go odloze to się budzi i płacze.
Jestem zmęczona i mam dość!
Jestem mega zła ze taki z niego dzieciak i nie potrafi dorosnąć! Bo ciągle tylko gra lub kumple. Mały jest wtedy kiedy mu się chce lub ma ochotę.
-
nick nieaktualnyJa mam zalamke kolejna noc...
Mlody zjadl o 22.20 i koncert do teraz,czyli do 1 w nocy...
Juz o 24dalam mu herbatke koperkowa,wypil i nic.
Teraz zrobilam mu 70ml mleka,wypil 60 popierdzial i niby spi...tfu tfu,by nie zapeszyc...
ciekawa jestem,kedy sie obudzi...
Lafara, moje gratulacje,kawal Dzidzi!Cale szczescie,ze zrobili cc.Jednka ten ortodoksyjny Torun
Lav, aj lav jo Pyza Fajowa jest Takie poliki...
Dobra,lece zmrozyc oko!
Aha,mamuski,a Wy nastawiacie budzik co 3h na kramienie?
Ja dzis bylam tak zmeczona,ze zaponialam nastawic w dzien....Lavendula lubi tę wiadomość
-
Lafara gratulacje ;** zdrowka Wam
A ja dzisiaj się wyspie tfu tfu mała padła jak kamień w wodę hue hue butla z cycusiowego mlesia załatwiła sprawę widocznie w nocy jej się nie chce tak ssać cycka.. No i śpi wiertarka ja nie zbudzi się nawet ;o uff w końcu jutro do szkoły oby pospała do rana
I ja z wieściami z wczoraj(21.11) jeszcze,bo nie mialam kiedy wejsc napisac przez moją krolewne..
L, Pyza cudowna :**
Od pauli1234:
Jesteśmy po cc. Nasze Cudo jest juz z Nami. 3380 i 52cm Szczęścia. Jest śliczna. Dziękujemy za kciuki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 01:12
anusiaa90, Madlen222, Rybka Nemo, Maga31, Dotty84, Agusia ;), ChciałabymJuż, blue00, Marzena27, zupaztytki, AgataP, Fidelissa, Lavendula, Lafar_ra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Lafara i Paula gratulacje!
U nas po dwoch dniach walki o pokarm i dokarmianiu Malej butelka dzisiaj lecimy na mleczku leci jak glupie z obu piersi. Olcia szczesliwa. Spi po 4-5 h po jedzeniu. Polozna byla powiedziala zeby Jej nie budzic na jedzenie.Maga31 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:-) Lafara,Pola gratli!!!! U has Nov chyba najgorrsza z dotychczasowych,oczy mi sie zamykaja same jakas masakra...... Moje dziecko wstaje co 2 h wv maksie 2,5 placze prezu sie az uda jej sie zrobic kupke,poten zaczyna Koncert no glodna jest I yak w kolko juz now wspomne o gym ze 2 easy pod rzad sie caps osiusiala w body,chyba pampersy3-6 jeszcze sa ma nia za duze....teraz śpi i udaje ze jest grzeczna a ja muszę się ogarniać bo siostra do nas dzisiaj przyjeżdża poznać mala:-) ta noc też bedzie ostra bo ona ma córeczkę 10mc juz widzę koncerty na zmiane