Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję dziewczyny
czyli w sumie teraz może być skok wagowy przez 3-4tyg a na końcówce może już znikomo przybierać
Boję się rodzić giganta:P
Pozdrowienia i gratuluję Wam!Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
hej dziewczyny też byłam listopadówką miałam termin na 6 listopada, ale urodziłam 27 października przez cc. Mój maluszek ma już skończone 7 tygodni i wygląda na to że wychodzą mu już ząbki na dole. Zastanawiam się czy to nie za wcześnie, czy któraś z Was ma podobną sytuację?
lkc lubi tę wiadomość
-
monia0084 wrote:hej dziewczyny też byłam listopadówką miałam termin na 6 listopada, ale urodziłam 27 października przez cc. Mój maluszek ma już skończone 7 tygodni i wygląda na to że wychodzą mu już ząbki na dole. Zastanawiam się czy to nie za wcześnie, czy któraś z Was ma podobną sytuację?
Hej. Tez mialam cc i tez 27 pazdz.no itez u mojego jakby zabki,ale pewna nie jestem...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
monia0084 wrote:U nas są białe dziąsełka jakby pod skórą już widać było ząbki i do tego biała kropeczka wystająca z czubka dziąseł, więc na 80% to musi być to, i aż mi się wierzyć nie chce że taki maluszek już ząbkuje
U nas tez biale dziasla,Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
dziewczyny z zębami nic nie wiadomo - mogą wyjść jak Nelci pati a mnie się wydawało od 3 miesiąca synka że już napewno idą, ślinił się tak że śliniaki nosił, marudził itd a zęby wyszły 2 tygodnie przed roczkiem i to jeden z góry i jeden z dołu.. bratowa też była pewna że zaraz wyjdą zęby a wyszły kilka miesięcy później - fakt jest taki że one cały czas rosną w środku i dziecko już to czuje a kiedy się przebiją trudno powiedzieć
-
Dokładnie zależy w jakim tempie się przebijają jedne szybciej innym wolniej jedne dzieci parę dni się pomecza inne miesiąc dwa cierepia przez ząbki.. A ślina rusza w drugim mieści życia bo intensywnie zaczynają pracować ślinianki u dziecka białe ślady są bo te zęby juz są pod dziaselkiem kwestia czasu aż wyjdą tak jak izia pisze może być dzień tydzień miesiąc albo pol rokuLivia
Nela
Marcel
-
Madlen - ja psikam wodą morską w sprayu - mała z reguły od razu wykichuje, a jak nie to zwijam papier toaletowy albo chusteczkę, robię taki "rożek" i wsuwam do noska - gluty same się do niego przyklejają dodatkowo po takim zabiegu resztę mała wykichuje
Fridy na razie nie używam, bo nie umiem
PS. zarejestrowałaś się już na naszym nowy forum?
http://www.listopadowki2014.fora.pl -
Kochane myślę o Was co dziennie lecz niestety czasu brak aby aktywnie uczestniczyć w forum...z dwójką dzieci to nie przelewki.
Mam nadzieje, ze u każdej z was wszystko ok i ze wszystkie dzieci zdrowiutkie.
Buziaki.
PS. My już dziś kończymy 3 miesiące.xpatiiix3, natasza82, AgataP, blue00, Agusia ;) lubią tę wiadomość