Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karol trzymam kciuki za was!! Musi być dobrze!!
A mnie dopadły dość mocne skurcze brzucha boję się i to bardzo... ostatnio też tak miałam i wiadomo jak to się skończyło
próbuję pozytywnie myśleć ale to jest trudne..
czemu boli??
Byłam dziś u lekarza i mówiła że to całkiem normalne, ale ja nie jestem pewna... -
karol niedobrze ale mam nadzieję że wszystko będzie ok, trzymam kciuki kochana!
karmelek skoro lekarz mówi że to normalne to musisz w to uwierzyć, bo kto może wiedzieć lepiej niż on? Głowa do góry kochana, będzie dobrze ;* Może to marne pocieszenie, ale ja sobie mówię że póki nie ma krwawienia to nie ma czym się martwić i jakoś mi lepiej się robi -
Witaj santoocha:)
Jesteśmy na podobny etapie ja mam termin na 15 listopada.
Wydaje mi się ze warto zrobić bete po 48h. Ja bym nie wytrzymała, bo cały czas zastanawialabym się czy dobrze przyrasta.
A w którym dniu po owulacji miałas taki wynik? Wydaje mi sie że za tydzień już powinno być już widać Twoja fasolkę. -
Aga89 wrote:anusiaa90 trzymaj sie cieplutko
A próbowałas imbir na młodsci? Mi np ostatnio pomógł sok pomidorowy z imibrem. O ile dobrze pamiętam to Frotuna taki robi.
Wiem że to jeszcze za wcześnie i to bardziej moja psychika działa niż realna potrzeba ale miałam pierwszą potrzebę. Musiałam lecieć do sklepu po żelki
Nie próbowałam, bo zdarzyły mi się pierwszy raz. Godzina męczenia się i przeszło samo. Na szczęście
Karol 3mam kciuki żeby wszystko się dobrze potoczyło
serek fantastyczna wiadomość, to teraz czekamy na resztę serduszekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 09:30
-
Hej i po wizycie
Było krótko, zwięźle i na temat
Jest piękny pęcherzyk ciążowy wielkości 2,3 mm to by odpowiadało na mój 4tydz i 3dzień wg OM
Lekarz pogratulował, powiedział że na upartego może by wypatrzył zarodek ale nie chciał mnie dziś zwodzić błędnym odczytem
Prawdopodobnie wizytę u niego mam 20 nmarca jeszcze dziś wieczorkiem zadzwonie i się dokładnie umówię
Więc jest dobrze, tydzień temu tylko słabe płaskie endometrium a dziś duzy pęcherzyk:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:46
mada_lena, karmelek lubią tę wiadomość
-
okti89 wrote:Hej i po wizycie
Było krótko, zwięźle i na temat
Jest piękny pęcherzyk ciążowy wielkości 23 mm
Lekarz pogratulował, powiedział że na upartego może by wypatrzył zarodek ale nie chciał mnie dziś zwodzić błędnym odczytem
Prawdopodobnie wizytę u niego mam 20 nmarca jeszcze dziś wieczorkiem zadzwonie i się dokładnie umówię
Więc jest dobrze, tydzień temu tylko słabe płaskie endometrium a dziś duzy pęcherzyk:)
Super, ze wszystko dobrze:) na nastepnej wizycie juz posluchasz serduszka:)
Ja jutro lece na wizyte zobaczyc co z moim okruszkiem:) mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
-
KocieOczy widzę,że masz te same dylematy, najlepiej poczekać do wizyty u gina i dokładnie popytać co i jak, a do tego czasu - zakonne życie
Okti - świetnie!
Myszo - ja bym zagrała, no chyba, że faktycznie się będziesz źle czuć to co Ci szkodzi się wymigać
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ja jestem wlasnie w drodze i podobnie jak okti strasznie sie martwie. Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki.
Kocieoczy ja wlasnie przez to ze mam bole brzucha, boje sie trohe serduszkowac z ukohanym