Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
okti super, że wszystko w porządku
KocieOczy to może na razie wstrzymaj się od przytulanek ja od tego jednego razu szczęśliwego nic..
Aga na pewno jest tak wczesna ciąża ,że jeszcze nic nie widać, nie martw się na pewno na następnej wizyce zobaczysz już serducho alez wredna baba nie słuchaj i nie przejmuj się już :*
Witaj Cześka gratulacje
A ja robię obiadek właśnie ajj jak mnie ta tortilla ciągle korci hehe chodzi za mną od paru dni, ale jakoś nie dam rady wyjść teraz przez te plecy, a tak to mi nie po drodze heheLivia
Nela
Marcel
-
Aga może jakosc sprzętu też pozostawia sobie wiele do życzenia ja w poprzedniej ciąży chodziłam do tekiego lekarza co miał tak stary sprzet że w 7 tyg stwierdził u mnie ciąże pozamaciczną bo on nic na usg nie widział a jak tylko trafilam do szpitala to bylo wszystko wiadać
-
witam nawe dziewczyny
aga nie przejmuj sie tak!! ja ostatnia @ mialam 30 stycznie, czyli prawie rowno idziemy i do lekarza idę dopiero 19 marca . bylam wczoraj sie zapisać i jak z nia rozmawialam powiedziala mi ze wc:-) esniej nie masensu bo moze nawet nic nie byc widać. w 6 tyg. jest najbardziej intensywny wzrost maleństwa i lepiej dopiero po tym isć
ja ide dopiero w 6 tyg i 6 dniu
okti czyli wiadomości dobre . oby bylo tak dalej!
kocie oczy ja mam zakaz na zobaczymy co powie na nastepnej wizycie
hmm.. a ten śluz faktycznie nie za ciekawy... -
Dziękuje kochane za ciepłe słowa
Ja też mam zakaz dopoki ciąza nie bedzie potwierdzona na usg.
Sorry dziewczyny że dziś tak marudze ale miałam poważny kryzys.
Żeby spokojnie poczekac na kolejne badania, zrobiłam sikańca i wyszła odrazu piękna gruba mocno różowa krecha, także obudziła się znow nadzieja we mnie ze wszystko bedzie dobrzeKocieOczy lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej, ja idę na wizytę za tydzień w pon. To będzie 5tydz 0dz.
I teraz się zastanawiam, czy nie za wcześnie. Jutro powtarzam betę.
moja wczorajsza beta to 518,9
-
Evik witamy
Ja idę na następną wizytkę w 7tyg 6dniu (8tc) 20marca także musi być już serducho i ok. 1,5-2cm Fasolinek
mada.lena pizza... mm... o nie... te zachcianki mnie wykończą, bo aż w brzuchu ściska niemiłosiernie jak coś się chce, od 2 dni kapuche wcinam kiszoną xD hahha
Mysz piękna betka a kiedu owu była.? mi sie wydaje, że w porządku jestLivia
Nela
Marcel
-
czyli wszystko w porządku jest ,dobrze przyrasta jak na ten etap, więc nie ma powodów do zmartwień wydaje mi się ,że ciąża jest tydzień młodsza niż na suwaczku i to 6 tydzień licząc z owu, więc jak najbardziej jest OK )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 17:52
Livia
Nela
Marcel