Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz mi też wydaje się że jest wszystko ok
ja miałam owulacje 25 dc i 13 dnia po owulacji miałam 356,09. Ale z tego co się spotkałam z wieloma opiniami to najważniejsze jest to czy dobrze wzrośnie po 48 h. Ja przykładowo mialam wzrost o ponad 300% -
mysz beta super!! najwazniejszy bedzie jej przyrost takze trzymam kciuki jutro!!
santocha chyba troche za wczesnie na wizyte u gin.
moja wczoraj mi powiedziala ze teraz nie ma sensu robic usg bo na tym etapie mozemy tylko stwierdzic czy nie jest to ciaża pozamaciczna. jesli nie ma ostrych bólów brzucha, a jak w moim orzypadku ostatnią ciąze starcilam to lepiej narazie tam nie zagladać tylko dac spokojnie maleństwu rosnąć.
a my dziś mamy ochotę na kebaba takze mąż musi sie przejechać -
hahaha dziewczyny no robicie mi ogromną ochotę na fast fooda jeszcze większą niż miałam mimo ,że jeszze najedzona po obiedzie jestem i tak bym coś wciągnęła , nie ważne czy tortilla czy jakiś hamburger, nawet pizze czy kebaba ale za daleko więc chyba zjem pieguski jedyne co mam w domu i tym moge się pocieszyć hahahaLivia
Nela
Marcel
-
Wiecie jest coś dziwnego... bo wcześniej nie mogłam przejść obojetnie wobec słodyczy i mogłabym jesc same batoniki czekolady i ciasteczka a od tygodnia mam ciśnienie na jakies słone rzeczy np sok pomidorowy i inne przetwory pomidorowe i orzeszki nerkowca... mmmmm to bym mogla jesć teraz na okrągło
-
Ja 35 dc miałam bete 1257 - i teraz jak patrzę na Wasze to moja jest mega!
a może się mylę?
drugiej nie robiłam, jutro wizyta u lekarza to się dowiem wszystkiego
niestety katar mnie nadal trzyma.. ;/
-
Jest brudzenie ewidentne bo nawet zostało na narzędziach zbrodni grzebalczej Pana doktora.. mam brać dupka 3x1 i zwiększyć też euthyrox o pół tabletki. widać tylko było pęcherzyk bez niczego i w sumie stwierdził, że może to być ok 4tc na pewno nie 6tc no i nic, w poniedziałek nie idę na wizytę bo nie ma po co, dopiero 25.03 w moje urodziny.. no chyba że do 3-5 dni "brudzenie" nie ustanie to mam przyjść za ok 1tydz sprawdzić czy ciąża jest czy jednak się rozmyśliła..
PS. Dzięki za wsparcie dziewczyny! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 19:48