Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Lubiące jesc Grejfruty? Ja ostatnio polubiłam:) ale sa smacznie gorzkie:)
Słodycze sa ostatnio za słodkie...
Ja lubiłam przed ciaza, choć najbardziej zieloneteraz zgaga murowana po cytrusach, wiec omijam niestety.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
A ja na zaparcie ostatnio wypiłam duphalac
i wsio poszło wszystko to myślałam, że zbankrutuje na papierze toaletowym xD ale za to wyczyściło tak, że schudłam hahahaha prawie 4 kg, tyle ,że mnie prawie tydzień trzymało, no chciało mi się a nie mogłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 17:35
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnypati,gratuluje synka
,babcia bedzie troszke rozczarowana bo liczyla na wnusie heheheeh,ja dzis bylam sie pokluc,na wizyte pojde w piatek bo w czwartek nie moge,no i kupilam sukienke na wesele,bedzie rosla razem ze mna heheheh
xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Ja lubiłam przed ciaza, choć najbardziej zielone
teraz zgaga murowana po cytrusach, wiec omijam niestety.
I mnie te cytrusy tak męczą, a tak mi się chce kwaśnych soków np. pomarańzowego
Widzę, że to tylko ja tak grubnę - wszystkie chudną
Nawet położna się głośno zdziwiła "O, to aż 6kg pani wskoczyła!"
Buuuuu....
-
witam sie po prenatalnym usg. Wszystko w porządku przezierność 1,1 mm, kosć nosowa obecna:) crl 5,94 cm
Marzena27, mada_lena, izia, lkc, Viviana, e_v_e, RewolucjaSięDzieje, Goplana, KasiaKa, sylvi, Monique, Fidelissa, Maga31, Idia, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
ciesze sie z Waszych udanych wizyt, ale juz nie moge sie doczekac mojej.. do 14 maja jeszcze tyle czasu, istny koszmar, a tak bym chciala zagladnac co sie dzieje w srodku
dzisiaj dopadla mnie najgorsza dolegliwosc - ZGAGA! pierwszy raz w zyciu poczulam co to za cudo i baaaaardzo mi sie nie spodobalo! to chyba kara za brak wymiotow, mialam tylko mdlosci..
w normalne spodnie ledwo sie zapinam a zdazylam od poczatku schudnac 6,5 kga brzuszka ani sladu
dziwna ta moja ciaza..
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Goplana wrote:I mnie te cytrusy tak męczą, a tak mi się chce kwaśnych soków np. pomarańzowego
Widzę, że to tylko ja tak grubnę - wszystkie chudną
Nawet położna się głośno zdziwiła "O, to aż 6kg pani wskoczyła!"
Buuuuu....
Ja też! Ja też! Ja też grubnę
Jem i jem - nigdy nie jadłam słodyczy, a teraz nie mogę przestać.
I JABŁKA za mną chodzą... Dzień bez jabłka to dzień stracony!Idia lubi tę wiadomość
-
No to jestem po genetycznym! Nasz Szkrabek ma już 7,3 cm.
Wszystko jest w porządeczku, NT - 1,3, kość nosowa ok. Ogólnie wszystkie wymiary prawidłowe. No i najprawdopodobniej będziemy rodzicami małej księżniczki!
Wszyscy wkoło mi wróżyli synka, że już prawie w to uwierzyłam. A tu dzisiaj niespodzianka!
Mój mąż był wpatrzony w ekran jak w obrazek, dawno nie widziałam takiego zainteresowania!
mada_lena u mnie też ostatnio nie ma dnia bez banana.A dzisiaj dorwałąm się do malin.
U mnie waga stoi w miejscu, nie chce drgnąć. Tylko spodnie mi się kurczą.
Pati, gratuluję synka! I cieszę się, że szyjka się nie skraca!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:51
Viviana, blue00, lkc, RewolucjaSięDzieje, Goplana, izia, e_v_e, Dotty84, madziulka112, sylvi, Monique, mada_lena, Fidelissa, Cześka, Maga31, Rybka Nemo, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję poznania płci i zdrowych maluszków:)
Ja dziś byłam u gina a na genetyczne idę w czwartek na 19.30 dopiero i mam nadzieję, że wszystko będzie ok:) Może nasz Skarbek też pokaże kim jest:) Choć nie nastawiam się
Ja mam na plusie 1,5 kg i brzuszek coś tam wyskakuje już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 21:06
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyNiedługo zacznie się sezon na świeże, polskie owoce to się obejmy! Już nie mogę doczekać się polskich truskawek i czereśni! W sumie to fajnie, że nam środek ciąży przypadnie na lato, będziemy mogły dostarczyć maluszkom dużej ilości witamin.
RewolucjaSięDzieje, lkc, KocieOczy, Maga31 lubią tę wiadomość
-
strupka a miałaś juz usg przez brzuch czy dowciapne?? gratuluję córeczki
ja mam nadzieję że mój lokator pokarze w czwartek co ma między nóżkami
) dzisiaj mam fatalny dzień, mdłości cały dzień, haft i zgaga!!! odbijanie to mam od samego początku...tragicznie się czuję
-
Ale świetne wieści dziewczyny
Dzisiaj słonko patrzę każdemu świeci
No i świetnie a ja mam ciągle ochotę na śmieciowe jedzenie typu zupki chinskie i inne szybkie dania... a w pierwszej ciąży miałam jobla na punkcie zdrowej żywności
a teraz co fast foody i jakieś i takie tanie szajsy, no i warzywa z patelni heheh xD
niecierpliwa A co do tego chińskiego to mi się sprawdziło właśnie heh że wcześniej chłopak i teraz chłopakAle zobaczymy przy drugim usg czy psikusa nie będzie i nie będzie jednak panieneczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 21:56
Livia
Nela
Marcel
-
A ja jeszcze nie śpię. Czekam na męża zawsze jak ma 2 zmianę.
Głowa mi dziś pękała.
Co do owoców, to garściami jem, pomarańcze najbardziej, czekam na truskawki, brzoskwinie, w lecie będzie bomba witaminowa. Poza tym warzywa, nabiał, lubię się najeść na obiad, słodkiego dalej nie toleruję.
Super wieści z wizyt, kciukam za wszystkie kolejne. -
Cześć dziewczyny, ostatnio nie miałam zupełnie czasu więc tu nie zaglądałam chyba od świąt.
Przepraszam, jeśli nie wiem co u każdej z Was, ale nie nadrobię wszystkiego.
Wszystkim dziewczynom, które były ostatnio na wizytach gratuluję dobrych wieści, ja też dzisiaj byłam u lekarza na NFZ.
Dzidzia wierciła się strasznie, skakała, robiła fikołki, machała rączkami itd. Lekarz nie powiedział mi za dużo, oprócz tego, że ma już 8,1 cm, i wszystko wygląda w porządku z czego bardzo się cieszę. Serduszko po raz kolejny usłyszałam
No i na temat płci nic nie powiedział, ale chyba jak będzie wiadomo za jakieś 3-4 tyg to będzie fajnie bo narazie nie mam głowy do zakupów.
Weekend minął mi na grillowaniu, plażowaniu, spacerowaniu no i jedzeniu (kebab, gofry, lody... ehh ten sezon).
Wiecie co, znajomi nas odwiedzili i cały weekend był pijacki. Już w sobotę wieczorem mąż mnie denerwował kiedy to po kilkunastu piwach wcale nie miał dość...
Czy Was to też denerwuje? Ogólnie wogóle nie myślę o tym żeby cokolwiek wypić, bo moja dzidzia jest najważniejsza, ale czasem to mnie już nerwy puszczają... Ehh...
Ojej, dopiero wyczytałam...
Czarna tak bardzo mi przykro i smutno. Trzymaj się kochana, kolejnym razem wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.