Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Monique wrote:Ja pracuję, od początku ciąży nie byłam na L4 nawet jednego dnia
Dzielna jestem
mecza mnie nudnosci rano i wieczorem, wieczorem zgaga i bole glowy.
takze od 19 juz do niczego sie nie nadaje niestety....
piekne slonce choć chlodno..
milego dnia:) -
Fidelissa wrote:i wtedy odstawimy te sztuczne witaminy
bo beda swieze, do myslicie?))
Ja bardzo chętnie.nie jestem zwolenniczka sztucznych witamin, z reszta z tego co wiem wchlaniaja sie w znikomej ilości to raz a dwa dzialanie wielu witamin wzajemnie sie wyklucza, wiec zajadanie zestawow wit czasem mija sie z celem. Ja stawiam dobrej jakości jedzonko:)
Jejku niech juz bedzie latoooo!!!RewolucjaSięDzieje, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:czy ktoras z was podpisala umowe juz z polozna lub zapisala sie do szkoly rodzenia? czy to sie robi rownoczesnie? czy polozna dodatkowo?
Do szkoły rodzenia mam się zapisać za jakiś miesiąc. Można do niej chodzić od 24 tyg ciąży czyli tak około sierpnia u mnie wyjdzie. Z tą położną to się waham, czy podpisywać umowę. W szpitalu w którym chcę rodzić ponoć kobiety mają za darmo właściwą opiekę, oby tak byłoFidelissa lubi tę wiadomość
-
U mnie położna jest pokój obok ginki, lekarka od razu mnie do niej wysłała po 2 wizycie. Ta założyła mi kartę ciąży, wypytała o wszystko, zmierzyła ciśnienie, zważyła, dała rady i zaprosiła do siebie do szkoły rodzenia w 21 tygodniu.
Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:czy ktoras z was podpisala umowe juz z polozna lub zapisala sie do szkoly rodzenia? czy to sie robi rownoczesnie? czy polozna dodatkowo?
Ja pod koniec tygodnia idę się zapisać do szkoły rodzenia i jednocześnie wybrać położną. W szkole, którą sobie wybrałam, są zajęcia za darmo jeśli wybierze się u nich położną, więc tak chcę zrobić.A zajęcia zaczynają się od 21 tygodnia.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Zaczęło się znowu z biodrami, chodzę jak Frankenstein aua.
Ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, zresztą to mijałoby się z celem i chyba zasnęłabym z nudów jak w sumie ostatnim razem:D
Właśnie, muszę poszukać fitbala i zacząć naciągać kręgosłup i cały ten skostniały majdan, bo za niedługo się nie ruszę
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny