X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś do drugiego dania ziemniaków w ogóle nie posoliłam,mąż stwierdził, że będziemy zdrowsi:)

Lavendula lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:17

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witm my dzisiaj leniuchujemy :D

Ojej desou no to liczę na to ,że jednak wszystko w porządku będzie a jak ja mówiłam, że mi się brzuch spina aż boli to tylko nospa i nospa i, że wszystko dobrze..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ja to nie odróżniam, nie umiem chyba stwierdzic czyjest coś grożnego czy nie, cały czas cos tam czuje jakieś bole kłucie itp alenie jest to jakies mocne i nie do wytrzymania. Kregosłup najbardziej dokucza i leń. Jutro mam wizyte to muszę z ginem pogadać czy to wszystko normalne czy ja to lekceważe?;/

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou, trzymaj się, będziesz pod opieką lekarską,to się nie martw, odpoczniesz sobie i wrócisz do domu.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    Dziewczyny przez te twardnienie macicy wyladowalam w szpitalu... Dostalam luteine i mam lezec, tylko na siku chodzic. Trafilam na swoja lekarke - bylo mi razniej ;) pisze z telefonu wiec nie wiem czy bede codziennie na forum...

zdrówka !! i wracaj szybko !!

• Nata Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!! ja już po imprezach, no muszę powiedzieć że jestem wykończona, w nocy spałam może ze 2h bo po weselu nie mogłam zasnąć no i bałam się o fryzurę :] rano zdjęcia Komunijne, później kościół a tam, oooo mamuniu...tyle zapachów że już na wejściu było mi słabo, postałam...duszno i serce mi wali więc zdjęłam szal, dalej słabo więc wyszłam na zewnątrz, wróciłam i usiadłam i czuję że mi ślina w buzi rośnie, mówię do męża "ewakuacja w krzaki, bo zaraz będę spawać" i tyle byłam na Komunii mojej chrześnicy, świeże powietrze pomogło obyło się bez awarii poszliśmy do sklepu kupiłam wodę i batonika i było lepiej...szczerze mówiąc to cały dzień się czuję kiepsko i już sama nie wiem czy to żarcie weselne czy jednak bąbelek tak daje mi popalić :-) zdjęcia nie zrobiłam sobie w całej okazałość ale może coś z wesela dostanę :p

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzisiaj dzień lenica :P
    byliśmyw kościele i zapłacić organiście za ślub

wczoraj byłam odebrać suknię ślubną :) jest przepiękna :) już się nie mogę doczekać ślubu... chyba wszystko już mamy pozałatwiane

mam nadzieję że jutro nie będzie mnie bolał bardzo kręgosłup w pracy bo jeśli tak będę musiała pogadać z szefową o moim odejściu na L4

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczolgalam sie do domu... Nazarta i wzdęta jestem jak balon. Był catering, jedzenie obłędne. Dobili nas jeszcze kolacja.

Uffff
    Dobrze ze nie padało.

Jestem mega zmęczona. Tyle godzin na krześle.....nie powiem co mnie boli....:))

Dessou trzymaj sie

qq87j44jhto0od0f.png

• olunia Znajoma

Wysłany: 11 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi, a kiedy masz ślub? Pytam, bo ja mam swój za miesiąc, 7 czerwca :) to będzie 19 tydzień ciąży i nie wiem czego się spodziewać... Boje się o to żeby sukienka nadal na mnie pasowała, bo brzuszek juz lekko widoczny, a teraz dzidziuś szybko rośnie :)

iv09e6yd61eoqwwp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak fajnie a sylvi 31 maja :D heheh i ja weselicho też wtedy mam :P kurde sama juz bym chciała ale doszliśmy do wniosku, że ja schudne sobie fajnie i nie ma sensu na szybko cywilniaka ze o razu koscielny po nowym roku jakos na wiosne :D

Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olunia tak jak pissze pati, slub mam 31 maja :)
    ja schudłam więc babki w sklepie powiedziały mi że jakbym z 3 kg przytyla to i tak sie nic nie stanie :D

musze jutro uświadomić moją szefową że nie moge w sobotę pracować 10,5 godziny...

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was po weekendzie, u mnie pogoda paskudna, zimno i co chwilkę deszcz pada.

http://allegro.pl/rurki-ciazowe-ida-l-rewelacja-na-wiosne-lato-i4194086262.html zobaczcie jakie fajne gatki znalazłam, tylko bez przymierzenia to troszkę boję się kupić.

Desou i Bluee trzymam kciuki:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też już nie śpię, po śniadanku.

U mnie deszcz od rana, nie wychodzę więc nigdzie, bo zaraz zmarznę.

Zauważyłam, że jak kichnę, to brzusio mi kica, nie czuję tego, ale widzę. Hmm może widać powoli jak Dzidzia się rusza :) No i smaruję brzusio, bo ewidentnie rośnie i skóra lekko szczypie.

Rybka Nemo, no dżinsy ciężko zamówić przez neta, ja zamówiłam dresy i jestem ciekawa czy będą ok rozmiarowo.

Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie po weekendzie - my wczoraj wypad do castoramy itd - medal dla kogoś kto wymyślił wózki autka dla dzieci :) i wogóle 3,5 latki to już naprawde fajni towarzysze zakupów - a ile pytań zadaje - szok - najpierw się człowiek martwi że jeszcze nie mówi a teraz buzia mu się nie zamyka, całą drogę pytał o wszystko co widział od znaków drogowych, bilbordów, domów po słupy elektryczne gdzie prowadzą...

dziewczyny wiem że już kiedyś pisałyście to ale jest tyle str że nie mogę na to trafić - napiszcie raz jeszcze jakie witaminy omega 3 są "do przełknięcia" bo ja normalnie ryzykuje życiem łykając te co łykam z centrum materna - poprostu stają w gardle, boje się że kiedyś mnie zatka i się jeszcze udusze..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • izia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:
    Witam Was po weekendzie, u mnie pogoda paskudna, zimno i co chwilkę deszcz pada.

http://allegro.pl/rurki-ciazowe-ida-l-rewelacja-na-wiosne-lato-i4194086262.html zobaczcie jakie fajne gatki znalazłam, tylko bez przymierzenia to troszkę boję się kupić.

spodnie wyglądają super - tylko ciekawe jak na żywo - sama się rozglądam właśnie za jeansami ale póki co nie mam odwagi tak bez przymiarki - ale tak naprawde to niema gdzie kupić tu u mnie więc chyba kiedyś się zdecyduje i porządnie pomierze

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia mnie gin polecił brać Pregna Plus, zobacz sobie skład w necie, jest jeszcze Pregna DHA, są to tabletki małe, bardzo wygodne do połknięcia, a też mi tabletki potrafią stanąć w gardle, te sa ok i nie mdli po nich.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka Nemo wrote:

spodnie wyglądają bardzo fajnie - jest ściąga z rozmiarów - i 10 dni na zwrot - :) Próbowałabym :)

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Hej ja też już nie śpię, po śniadanku.

U mnie deszcz od rana, nie wychodzę więc nigdzie, bo zaraz zmarznę.

Zauważyłam, że jak kichnę, to brzusio mi kica, nie czuję tego, ale widzę. Hmm może widać powoli jak Dzidzia się rusza :) No i smaruję brzusio, bo ewidentnie rośnie i skóra lekko szczypie.

Rybka Nemo, no dżinsy ciężko zamówić przez neta, ja zamówiłam dresy i jestem ciekawa czy będą ok rozmiarowo.

Viviana mierzyłem w c@a dresy ale 70%poliester wiec nie kupiłam. Daj linka do dresów:))

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas też buro i ponuro. Do tego zimno. I jakiś taki mam humor, że jeszcze trochę a zwolnię się z pracy.

Kiedy wyście czuły już ruchy dziecka? Ja czas od czasu coś tam czuję, ale to chyba jeszcze za wcześnie w 12 tygodniu?

‹‹ 333 334 335 336 337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ