Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej ja to nie odróżniam, nie umiem chyba stwierdzic czyjest coś grożnego czy nie, cały czas cos tam czuje jakieś bole kłucie itp alenie jest to jakies mocne i nie do wytrzymania. Kregosłup najbardziej dokucza i leń. Jutro mam wizyte to muszę z ginem pogadać czy to wszystko normalne czy ja to lekceważe?;/
-
desou wrote:Dziewczyny przez te twardnienie macicy wyladowalam w szpitalu... Dostalam luteine i mam lezec, tylko na siku chodzic. Trafilam na swoja lekarke - bylo mi razniej
pisze z telefonu wiec nie wiem czy bede codziennie na forum...
zdrówka !! i wracaj szybko !! -
hej!! ja już po imprezach, no muszę powiedzieć że jestem wykończona, w nocy spałam może ze 2h bo po weselu nie mogłam zasnąć no i bałam się o fryzurę :] rano zdjęcia Komunijne, później kościół a tam, oooo mamuniu...tyle zapachów że już na wejściu było mi słabo, postałam...duszno i serce mi wali więc zdjęłam szal, dalej słabo więc wyszłam na zewnątrz, wróciłam i usiadłam i czuję że mi ślina w buzi rośnie, mówię do męża "ewakuacja w krzaki, bo zaraz będę spawać" i tyle byłam na Komunii mojej chrześnicy, świeże powietrze pomogło obyło się bez awarii poszliśmy do sklepu kupiłam wodę i batonika i było lepiej...szczerze mówiąc to cały dzień się czuję kiepsko i już sama nie wiem czy to żarcie weselne czy jednak bąbelek tak daje mi popalić
zdjęcia nie zrobiłam sobie w całej okazałość ale może coś z wesela dostanę :p
-
ja mam dzisiaj dzień lenica
byliśmyw kościele i zapłacić organiście za ślub
wczoraj byłam odebrać suknię ślubnąjest przepiękna
już się nie mogę doczekać ślubu... chyba wszystko już mamy pozałatwiane
mam nadzieję że jutro nie będzie mnie bolał bardzo kręgosłup w pracy bo jeśli tak będę musiała pogadać z szefową o moim odejściu na L4 -
O jak fajnie a sylvi 31 maja
heheh i ja weselicho też wtedy mam
kurde sama juz bym chciała ale doszliśmy do wniosku, że ja schudne sobie fajnie i nie ma sensu na szybko cywilniaka ze o razu koscielny po nowym roku jakos na wiosne
Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam Was po weekendzie, u mnie pogoda paskudna, zimno i co chwilkę deszcz pada.
http://allegro.pl/rurki-ciazowe-ida-l-rewelacja-na-wiosne-lato-i4194086262.html zobaczcie jakie fajne gatki znalazłam, tylko bez przymierzenia to troszkę boję się kupić.
Desou i Bluee trzymam kciuki:)Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Hej ja też już nie śpię, po śniadanku.
U mnie deszcz od rana, nie wychodzę więc nigdzie, bo zaraz zmarznę.
Zauważyłam, że jak kichnę, to brzusio mi kica, nie czuję tego, ale widzę. Hmm może widać powoli jak Dzidzia się ruszaNo i smaruję brzusio, bo ewidentnie rośnie i skóra lekko szczypie.
Rybka Nemo, no dżinsy ciężko zamówić przez neta, ja zamówiłam dresy i jestem ciekawa czy będą ok rozmiarowo.Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
witajcie po weekendzie - my wczoraj wypad do castoramy itd - medal dla kogoś kto wymyślił wózki autka dla dzieci
i wogóle 3,5 latki to już naprawde fajni towarzysze zakupów - a ile pytań zadaje - szok - najpierw się człowiek martwi że jeszcze nie mówi a teraz buzia mu się nie zamyka, całą drogę pytał o wszystko co widział od znaków drogowych, bilbordów, domów po słupy elektryczne gdzie prowadzą...
dziewczyny wiem że już kiedyś pisałyście to ale jest tyle str że nie mogę na to trafić - napiszcie raz jeszcze jakie witaminy omega 3 są "do przełknięcia" bo ja normalnie ryzykuje życiem łykając te co łykam z centrum materna - poprostu stają w gardle, boje się że kiedyś mnie zatka i się jeszcze udusze.. -
Rybka Nemo wrote:Witam Was po weekendzie, u mnie pogoda paskudna, zimno i co chwilkę deszcz pada.
http://allegro.pl/rurki-ciazowe-ida-l-rewelacja-na-wiosne-lato-i4194086262.html zobaczcie jakie fajne gatki znalazłam, tylko bez przymierzenia to troszkę boję się kupić.
Desou i Bluee trzymam kciuki:)
spodnie wyglądają super - tylko ciekawe jak na żywo - sama się rozglądam właśnie za jeansami ale póki co nie mam odwagi tak bez przymiarki - ale tak naprawde to niema gdzie kupić tu u mnie więc chyba kiedyś się zdecyduje i porządnie pomierze -
Rybka Nemo wrote:Witam Was po weekendzie, u mnie pogoda paskudna, zimno i co chwilkę deszcz pada.
Desou i Bluee trzymam kciuki:)
spodnie wyglądają bardzo fajnie - jest ściąga z rozmiarów - i 10 dni na zwrot -Próbowałabym
-
Viviana wrote:Hej ja też już nie śpię, po śniadanku.
U mnie deszcz od rana, nie wychodzę więc nigdzie, bo zaraz zmarznę.
Zauważyłam, że jak kichnę, to brzusio mi kica, nie czuję tego, ale widzę. Hmm może widać powoli jak Dzidzia się ruszaNo i smaruję brzusio, bo ewidentnie rośnie i skóra lekko szczypie.
Rybka Nemo, no dżinsy ciężko zamówić przez neta, ja zamówiłam dresy i jestem ciekawa czy będą ok rozmiarowo.
Viviana mierzyłem w c@a dresy ale 70%poliester wiec nie kupiłam. Daj linka do dresów:)) -
nick nieaktualny