X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zycze Ci tego:) i nie zapomnij się z nami podzielić tą informacją :P

misiaczk25 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:23

• misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    no to zycze Ci tego:) i nie zapomnij się z nami podzielić tą informacją :P
    Na pewno się podzielę tą informacją :)

Santocha śliczny brzuszek :)

Desou współczuję Ci :( i trzymam za Ciebie kciuki

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou dobrze,ze w koncu Cie wypuscili.
    Misiaczk25 witaj!
    glodna jestem i nie wiem co bym chciala zjesc :( moj lokator/ka tez chyba glodny/a bo cos kopie i kopie :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam wielkiego stresa, mieszkamy razem z teściowa, która za mną nie przepada i vice versa. Więc lubi mi uprzykrzac życie, wieprza się ee wszystko, chce decydować o naszym życiu, w ten weekend przegiela, całe dwa dni się stresowalam, pierwszy raz twardnial mi brzuch, przez co musiałam wziąć nospe, i od wczoraj nie czuję mojego dziecka, nikt nie puka, nie zaczepia. Nie wiem czy to przez emocje dostarczone od mojej teściowej czy chwilowa cisza, czy Wy też mialyscie chwilę ciszy?

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tako - i jest super - chwalę bardzo :)

ja po wizycie - uff wszystko ok - szyjka bez zmian - no i lekarka się nie myliła - jest chłopak

maaartinka, lkc, Viviana, mada_lena, anusiaa90, sylvi, xpatiiix3, misiaczk25, Goplana, KasiaKa, Maga31, Nata lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dopytaj :) i oczywiście podziel się odpowiedzią :) a co ty tak często masz te wizyty?

Misiaczku witamy cie gorąco :)

Desou jak juz jesteś w domku to musi być lepiej :) trzymam kciuki :) lez i odpoczywaj!

201411191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ja tydzień temu raz czulam dzidziusia i dopiero wczoraj znowu.. Choc pewna nie jestem.. A dzisiaj znowu nic :( wiec myślę ze czasem tak bywa..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 17:05

Agusia ;) lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • lkc Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Dziewczyny a ja mam wielkiego stresa, mieszkamy razem z teściowa, która za mną nie przepada i vice versa. Więc lubi mi uprzykrzac życie, wieprza się ee wszystko, chce decydować o naszym życiu, w ten weekend przegiela, całe dwa dni się stresowalam, pierwszy raz twardnial mi brzuch, przez co musiałam wziąć nospe, i od wczoraj nie czuję mojego dziecka, nikt nie puka, nie zaczepia. Nie wiem czy to przez emocje dostarczone od mojej teściowej czy chwilowa cisza, czy Wy też mialyscie chwilę ciszy?
    Agusia na tym etapie to sie raczej czesto zdarza. wiec sie nie przejmuj. a jak bardzo sie przejmujesz to idz do szpitala i niech zerkna czy wszystko w porzadku. nie warto sie stresowac bez powodu.. a tesciowa tym bardziej sie nie przejmuj, latwo powiedziec( w szczegolnosci jak sie jej nie ma ;):) ) - szkoda Ciebie i szkoda Dziecka. NIech sobie czarownica gada co chce, nie sluchaj jej. Chyba trzeba sie tej umiejetnosci nauczyc kiedys. Kiedys myslalam,ze to niemozliwe, a teraz potrafie siedziec i nie sluchac co Mama mojego K. mowi do mnie:) jednym uchem mi wpada, albo i nie, a drugim wypada:)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, nie stresuj się na zapas.
    Ja też miałam nawet po 3 dni ciszy, wracając z weekendu nad jeziorem zahaczyłam o pracę zrobić sobie usg, bo się bałam. Już miałam sny, że mam martwe dziecko.
    Łatwo się nakręcić.
    Teraz od 3 dni też miałam wrażenie że się praktycznie nie rusza, a jak się wsłuchałam, to okazało się, że po prostu nie puka w ścianę brzucha, a w pęcherz i jelita.
    Dziś przyjechała do mnie koleżanka też prosząc o usg, żeby sprawdzić czy mały żyje, bo go nie czuje.
    Wyluzuj i myśl pozytywnie!

Maaartinka, to moja pierwsza ciąża.
    No i mam kota, prawie załapała się na zdjęcie, bo chwilę wcześniej korzystała z drapaka ;)

Ale mi przed chwilą fryzjer przyjemność zrobił. W budynku, gdzie mamy nasz gabinet jest też fryzjer, i właśnie przyniósł mi pół blachy ciacha :) Tak jakby karpatka, ale między kremem a ciastem są dodatkowo wiśnie . PYCHA !!! :D

Desou dobrze, że już Cię wypuścili, zawsze to przyjemniej leżeć we własnym domu niż w szpitalu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 17:05

Agusia ;), maaartinka, xpatiiix3, Goplana lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mam nadzieję, że nic się nie stało przez nią wrrr, po szczęśliwym zakończeniu ciąży, mam marzenie, że kiedyś uda nam się stąd wyprowadzić, szkoda ze mój rodzinny dom nie jest duży, miałabym spokój i pomoc :-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:

Mnie wczoraj Dzidzia prawie nic nie pukała, ale jak sie martwisz polecam zjeść coś słodkiego, albo owoce nektarynki i położyć się na prosto i Dzidzia powinna dać znać, ja tak próbuje jak sie długo nie odzywa i pomaga. Poza tym olewaj sytuacje stresowe, przegadaj sobie, że nie warto, bądź silna dla dziecka.

Agusia ;), mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z was nie czuje jeszcze kopniaczkow? Albo czuła je dopiero z dwa razy tak jak ja?

201411191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj misiaczk25:)
    Madlen pewnie mama nagotowala pyszności co?:) fajnie, ze juz wrocilas do Nasz:)
    Pati masz mały sajgon w pokoju:D ale przebieranie w takich malusich ciuszkach to sama przyjemnosc:)
    Agusia nie denerwuj sie. Moja mała tez czasem bywała leniwa. Zawsze mozesz podjechać na IP ale mysle, ze za chwile maleństwo da znac :)
    Izia gratuluje synka:)
    Desou trzymaj sie wszystko sie ułoży, lozysko pofrunie do góry!! Trzymam mocno kciuki za Was.
    Mam straszna ochote na placki ziemniaczane. Wiem, ze bedzie zgaga, ale trudno;) czekam na meza jemu tez slinka pociekla zjemy razem gorące mniam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 17:23

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Co Ty mówisz, sprawdzali Cię, no ja myślałam, że w ciąży sobie darują.
    podobno ZUS wscieklizny dostal wlasnie, i robia kontrole 10 razy czesciej. moj lekarz dlatego nie chce mi dawac zwolnien na dluzej niz 14 dni...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dino.sklep.pl/nowy/pokoje-dla-dziewczynek-c-6_577.html
    Fajny sklep, wszystko w jednym miejscu.

sylvi lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Dziewczyny właśnie zrobiłam sobie pedicure, już teraz miałam ciężko z tym brzuchem, co będzie później heheh
    widze, że dzień na pedicure był dzisiaj i wczoraj hehe :D

FK81 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam jakis czas temu i to był moj ostatni raz :):) to dopiero byla gimnastyka :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już dawno robiłam w piątek mam wizytę u gina i jakoś nie lubię nie mieć zadbanych stóp hehe, ciekawe jak to będę robić w 8 m-cu ;-)0

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju wy macie już taki duże brzuszki? U mnie dalej brzuszek prawie niewidoczny..

201411191762.png
‹‹ 581 582 583 584 585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ