Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny,no co wy z tym samopoczuciem spac sie chce,to chyba przez ta pelnie tak sie czujemy hehehe,ja od czwartej rano z przerwami spalam,raz,ze pecherz mialam przepelniony to i powtorzylam test i bez watpienia jestem w ciazy :)z wrazenia zasnac spowrotem nie moglam,dopiero dotarlo do mnie,w jakim stanie sie znajduje
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Maga no to fajnie przejdę się po ten balsam po drugie zawsze plamy na ubraniach zostają po oliwkach :o
Aga odpoczywaj na biurku hehe
Ja to przewrażliwiona jestem, ja pamiętam końcówkę ciąży jak stara wredna baba jakaś mi z łokcia w brzuch przywaliła tak się pchała a ja na cały autobus: przepraszam, ale pani może by uważała, bo jestem w zaawansowanej ciąży i uderzyła mnie pani właśnie w brzuch ścigając się do miejsca siedzącego, ona do mnie nie pyskuj gówniaro to ja jej wiązanke taką, że uszy jej zwiędły to jeszcze mi miejsca ustąpiła jakaś inna pani, ale ludzie się tak na mnie patrzyli hahah ja miałam słabe nerwy w ciąży i teraz też więc jak coś nie tak to wiązanke puszczam konkretną wiem może i nie przystoi ale jk kulturalnie do kogoś nie dociera to trzeba podkolorować słownictwoLivia
Nela
Marcel
-
cześc,
mam mdłości
gdybym nie zjadla grzanki to nei wiem co by bylo
niestety na czczo na pol godz przed jedzeniem mam do zjedzienia euthyrox 50 i dopiero potem jedzenie
myślałam,ze padne...
jak się potwierdzi we wtorek to chyba l4 wezme
zle sie czuje
chce do łózka
chce sie wypac
co do snią jakies głupoty mi sie snia i nie tylko erotyczne:))
skonczyly sie wczoraj witaminy dzwonie do gin co mam brac dalej
ciekawe co powie
milego dnia
-
O ludzieeeeee nie wyrobie te mdłości mnie wykończą nawet witaminy już nie pomagają, czemu nie mogę mieć tak jak w pierwszej ciąży bez mdłości... wtedy z trzy razy mi sie przydarzyło po 30min i z głowy... ;c Jest mi tak niedobrze ,że wolałabym już się wyhaftować, może lżej by było...
blue00 poczekaj jeszcze z 2-3 tygodnie też zaczniesz narzekać z Nami heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 09:37
Livia
Nela
Marcel
-
Pati ja też dziś wiązanki słałam tyle tylko że na razie jestem jeszcze w stanie się opanować i tylko w myślach sobie powiedziałam co o nich wszystkich myśle.
Fidelissa też bym chętnie poszła na L4. Słyszałam jednak że Pani doktor do której jestem zapisana niechętnie wypisuje zwolnienia.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja tez dołączę samopoczucie okrutne, od 3 z minutami meczylam sie z mdlosciami, piłam herbatę, zjadlam kawałek suchej bułki nic dupa dalej męczyły ok 6 zasnęłam. Przy okazji śnią mi sie takie głupoty, ze głowa mała.....
Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie się dziewczyny, mnie mdłości złapały dwa razy z czego już raz wymiotowałam. Może herbata imbirowa- mnie pomogła.
Ja jestem na etapie pobolewania podbrzusza, ciągnięcia i inne sprawy.
A rano jak wstaję szybko piję herbatę i coś zakąszę, potem drzemka i typowe śniadanie i już mdłości mnie nie łapią.
Jeśli chodzi o nerwy mi już 2 razy puściły.
I mam pytanie, też miewacie czasem nastrój płaczliwy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 10:07
-
Viviana mnie tez czasem ciągnie w brzuchu. W sobotę mialam pierwszy wybuch złości, ale musiałam sie szybko wyciszyć, bo zauważyłam, ze brzuch zaczął mnie bolec, wiec staram sie nie denerwować
No wczoraj sie popłakałam np. bo maz głośniej ńiz zwykle zamknął drzwi jak wychodził z domu;)
Viviana, Czarnaa94, Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Pati wrzucę kiedyś zdjęcie bez makijażu to zobaczysz
Ja to już mam rozstępy, zrobiły mi się jak przytyłam nagle 10 kilo, ale jak schudłam i po wakacjach jak się opalałam to już tak nie widać. Najgorsze mam na udach od wewnętrznej strony. Kiedyś kupiłam jakiś specyfik na rozstępy który był z mocznikiem to się śmiałam że się sikami smaruję
Jeśli chodzi o takie nerwowe sytuacje to ja też się nie czaję, taki mam charakter. Ja w ogóle jestem dość nerwowa. Najpierw próbuję kulturalnie oczywiście ale jak nie skutkuje to chamstwo chamstwem
Ja tam się dzisiaj dobrze czuję tylko przed chwilą jak wpuszczałam krople do nosa to mi od razu do gardła spłynęły to mnie podbijało ostro, ale obyło się bez wymiotów. I coś mi się kojarzy że w nocy coś mnie w podbrzuszu kuło.
Dzisiaj po 11 jadę do szkoły mojego brata bo jest obstawiony jedynkami od góry do dołu i nie chce mi się bo już czuję że tylko wrócę wściekła. Mama wyjechała więc ja się nim opiekuję i dała mi wolną rękę bo sama już nie ma na niego siły, a ja jestem mniej cierpliwa.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Monique wrote:dzień dobry,
Mysz86 więcej optymizmu nie myśl o złych rzeczach bo przez to sami je na siebie ściągamy... polecam książkę "Secret"
Oho, podajmy sobie ręce, my, czytelniki Rhondy Byrne
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Dołączę do listy dziwnego samopoczucia ...bezsenność.Jestem zmęczona,boli mnie głowa, chce mi sie spać..a zasnąć nie umiem:( wczoraj zasnęłam po 2 giej, obudziłam sie o 7 / Próbowałam uciąć sobie drzemkę w dzień , ale tylko sie przewracalam z boku na bok Boje sie ze to stanowczo za mało snu jak na początku ciąży ma tak któraś???
-
Ja mam podobnie, mdłości się pojawiły jakiś czas temu i mam wrażenie, że się nasilają, to są normalnie fale podchodzące do ust, obrzydliwe
Parę razy przytulałam się już do muszli, także fajnie nie jest, no, ale samo życie, progesteron wzrasta, co objawia się m.in. potwornymi mdłościami.
Viviana, u mnie płaczliwy nastrój jest przeważnie na filmach, czy przy jakiejś muzyce, po prostu się rozklejam na amen teraz
Pati, z tymi babsztylami przepychającymi się łokciami też miałam do czynienia, ale tam mój mąż wziął się za pogadankę, bo ja bym chyba babę rozniosła. Stałyśmy w kasie IKEA (uprzywilejowanej) z moją przyjaciółką, też w zaawansowanej ciąży, wózki pełne, ludzi miliard. I nagle babon zaczął się pchać nie patrząc na nas, nasze zakupy, nasze brzuchy etc. Po czym nastąpiło stwierdzenie, że jak się jest w takiej ciąży, to się w domu siedzi, a nie po sklepach lata...
Chołoty się nie wychowa no niestety.Fidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Viviana wrote:Jeśli chodzi o nerwy mi już 2 razy puściły.
I mam pytanie, też miewacie czasem nastrój płaczliwy?
mi już kilka razy nerwy puściły a i płaczliwa też się zrobiłam. Raz płakałam bez powodu a wczoraj poryczałam się bo mój zażartował że jak będę na zwolnieniu leżała w w domu to się upase:p normalnie to bym mu się jakoś odgryzła ale przez tą burze hormonów od razu się poryczałam a dziś się z tego śmieje :dWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 10:42
-
Hej kochane:D Ale się uśmiałam jak Was poczytałam:) Ja narazie jakichś wielkich objawów nie mam delikatne mdłości i wczoraj ból głowy ale nareszcie przespałam całą noc:)W poprzedniej ciązy pamiętam taki etam że równe 2 tygodnie miałam mdłości 24 na h dosłownie bez żadnej przerwy i to takie mega z wymiotami wyglądałam jak trup:D teraz wielce za tym tęsknie a zobaczymy co będzie gadać jak znó mnie nawiedzą
-
Ja po 4 dniach zlego samopiczucia,sennosci,mdkosci czuje sie swietnie i tak samo czulam sir cala pierwsza ciaze,oby i tym razem tak pozostalo,bo zgaga jest do przezycia,mdlosci same bez wymiotow trtez luzik. Takze brzuchy do przodu i nie narzekamy:-)
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
A ja siedzę w pracy i dość niepewnie się czuję... Mam mdłości (a łazienka na drugim końcu korytarza), jestem śpiąca, zmęczona (a jest 11...), mam zawroty głowy. Jak pomyślę, że znów tramwajem muszę jechać do rodziców po pracy, to mnie skręca. Nie wiem czy nie wysiądę wcześniej i się nie przejdę. Jednak dużo bardziej komfortowe jest jeżdżenie autem, ale nie lubię jeździć autem po dużym mieście, boję się, a rodzice mieszkają w samym centrum, więc przebicie się pzrez korki też denerwuje. Tramwajem jest szybciej, bo w wielu miejscach ma wyznaczone dla siebie pasy. A autko stoi po domem...