Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KUNIAK wrote:Lavendula,
revolucja się dzieje gratuluje serdecznie ))
Ja jeszcze ponad tydzień czekam na wizytę,chyba mnie skręci do tego czasu:)
Nawet się nie obejrzyszLavendula lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
scindapsus wrote:Witam z wieczorka. u mnie dziś nerwowo...
od rana nawrót śluzu, zwykły, biały wodnisty po zaschnięciu żółty, a po południu rozciągliwy jak owulacyjny i jasno beżowy, po przyjrzeniu z bliska, jakieś takie mikro strzępki... i tylko za tym razem, potem znów normalny...
Miałam dziś za sobą nerwową dywanik u szefowej, mam nadzieję, że to tylko nerwy i nic się nie wydarzy...
a czy po ubiegłotygodniowym usg też tak może być? w sumie do najprzyjemniejszych odczuć to nie należało...
u mnie dziś też śluz mnie przywitał kawową barwą, zapytałam Gin, powiedziała spokojnie, że to normalne, żeby się nie przejmować -
Na zdjęciu 64kg było w listopadzie hehe a teraz 62 może już i 63 waże :o i wyglądam gorzej przez tego bebzuna wydętego )
Czarna ja bym Ci w życiu 19 lat nie dała, min. z 22-23 Bardzo dojrzale wyglądasz, a ja jak gówniara hehe a już w tym roku oczko
Aliss też chudzielczyk z Ciebie dzieczynki więcej chleba ze smalcem :PP hehe ja 168 więc też wcale nie wysoka
kuniak na pewno nie jest tak źle hehe waga wszystkiego nie mówi u mnie po prostu te kg są ładnie rozłożone hehe
Maga ja nie ćwiczyłam i zero diet tarczyca zrobiła swoje po porodzie po wyjściu ze szpitala gdzieś miesiąc po porodzie ważyłam 84 czy 86kg.. ;ooo w sierpniu jakieś 74 no to 10kg więcej, ale mleczne dojki dupsko i uda ważyły... gratuluje serducha :***
Rewolucja to jutro aktualną fotkę wstawię hehe już tak nie powie żadna haha z tym wydętym bebzunem
Lavendula gratulacje serducha :***
Rybka będzie dobrze, nie stresuj się pracą a zaświadczenie może warto zanieść
Ok ja spadywuje, bo mój mały kucnął sobie i w kącie narobił... trzeba posprzątać bagażnik mu, bo się smrodek roznosi po cały pokoju i lecimy spać
Dobrej nocki moje listopadóweczki :***Lavendula lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Aga89 wrote:ja też czekam do wtorku 25.03 i też nie wiem jak wytrzymam
Ja czekam 2 tygodnie Co ja mam powiedzieć? Chyba sfiksuję haha...
W dodatku jak zapytałam gin co zrobić jak będę plamić (bo i tak już biorę duphaston) to ona - Nic, to niech plami, następne USG i tak za 2 tyg.
Chyba trzeba po prostu nie zwariować do tego czasu... może się uda.
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Dziewczyny, kupiłam oliwkę Babydream fur Mama, taniochę taką, ale jest rewelacyjna, zapach taki sobie, ale świetnie się rozsmarowuje i ma dobry, czysty (co się ostatnio rzadko zdarza) skład, kosztuje grosze naprawdę
Bio-Oil bije na łeb, skusiłam się, ale szału nie ma
O proszę dobrze wiedzieć bo chciałam też kupić ten Bio-Oil a jednak różnica w cenie jest więc się skuszę chyba na tą oliwkę -
Lavendula gratulacje
Pati uwierz mi że to tylko i wyłącznie przez makijaż Jakbyś zobaczyła mnie bez makijażu to byś powiedziała że z 15 lat mam. Ostatnio nawet przyszedł jakiś facet i jak mnie zobaczył to się pytał czy jest ktoś starszy w domu hahaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Ja czekam 2 tygodnie Co ja mam powiedzieć? Chyba sfiksuję haha...
W dodatku jak zapytałam gin co zrobić jak będę plamić (bo i tak już biorę duphaston) to ona - Nic, to niech plami, następne USG i tak za 2 tyg.
Chyba trzeba po prostu nie zwariować do tego czasu... może się uda.
Hehe dziewczyny ja licząc od dnia rejestracji czekam miesiąc na pierwszą wizytę. To jest dopiero długo -
Czarnaa94 wrote:O proszę dobrze wiedzieć bo chciałam też kupić ten Bio-Oil a jednak różnica w cenie jest więc się skuszę chyba na tą oliwkę
kupiłam na próbę i oliwkę i mleczko Babydream fur Mama - oliwka super, mleczko mniej, trochę długo się wchłania. Polecam !Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:Lavendula gratulacje
Pati uwierz mi że to tylko i wyłącznie przez makijaż Jakbyś zobaczyła mnie bez makijażu to byś powiedziała że z 15 lat mam. Ostatnio nawet przyszedł jakiś facet i jak mnie zobaczył to się pytał czy jest ktoś starszy w domu haha
he, he, mam podobnie Pracuję w szkole, a ostatnio dziadek dziewczynki z VI kl pomylił mnie z koleżanką wnuczkiCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
bio oil nie jest wcale taki super a bardzo zbliżony skład ma olejek irmy Eveline ten dokładnie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=63354
dużo fajniejszy skład ma olejek Fur Mama w który zamierzam się zaopatrzyć.. jak tylko skończe obecny balsam do ciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 21:56
-
scindapsus wrote:he, he, mam podobnie Pracuję w szkole, a ostatnio dziadek dziewczynki z VI kl pomylił mnie z koleżanką wnuczki
Haha to też nieźle mam nadzieję że na stare lata nadal będziemy wyglądać te parę lat młodziej