Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvi wrote:bio oil nie jest wcale taki super a bardzo zbliżony skład ma olejek irmy Eveline ten dokładnie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=63354
dużo fajniejszy skład ma olejek Fur Mama w który zamierzam się zaopatrzyć.. jak tylko skończe obecny balsam do ciała
No a właśnie wszyscy o tym bio-oil'u mówią że taki extra, dlatego chciałam kupić Ale skoro tak to jednak się wstrzymam -
sylvi wrote:bio oil nie jest wcale taki super a bardzo zbliżony skład ma olejek irmy Eveline ten dokładnie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=63354
dużo fajniejszy skład ma olejek Fur Mama w który zamierzam się zaopatrzyć.. jak tylko skończe obecny balsam do ciała
Koniecznie, naprawdę jest dobry
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
O masakro okropna noc za mną mdłości takie, że ciągnęło mnie na wymioty... spać nie mogłam, a Marcelo smacznie sobie spał
Czarna gadasz hehe 15latka na pewno nie Ja to bez makijażu jak 16latka wyglądam nawet
Co do balsamów do brzuszka ja smarowłam się gerberem fajnie się wchłania i bardzo ładnie pachnie a potem pharmaceris mama czy jakoś tak i dopiero po 3 miesiącu się zaczęłam smarować teraz też jeszcze nie myślę o smarowaniu się hehe za parę tygodni może się skuszę i tak mam rozstępy, więc co mi tam pewnie będzie więcej hehe ale mi to nie przeszkadza i tak zbledną po porodzie znowu, a oliwką w życiu się nie posmaruje przepraszam, ale ja mam taki wstręt do tłustego hahaha dla mnie to obrzydliwe jak się cała kleje od oliwek, z obrzydzeniem ostatni tydzień ciąży się smarowałam jak mi rozstępy wyszły po prostu nie lubię dotykać tłustych rzeczy taka fobia chyba wiem może śmieszne, ale juz tak mam ,że np myje ręce ze sto razy dziennie, bo coś dotknę, itd... ;ooWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 07:59
Livia
Nela
Marcel
-
Dziendoberek
Wlasnie zerknelam na pierwsza strone i jestem weteranka pod wzgledem staran .... Tym bardziej ciesze sie ze sie udalo i nie zamierzam wiecej stresowac....xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Jak siedzę u rodziców, a tata nie ma pierwszej zmiany w pracy, to mnie wozi do pracy, ale się pochorował i dziś jechałam tramwajem. Raz, że nie chciałam go męczyć, skoro jest chory, a dwa on nie chciał mnie zarazić. Pojechałam tramwajem. W aucie miałabym jednego chorego tatę. W tramwaju miałam całą masę kaszlących, chrychających, kichających ludzi... masakra. Na dodatek myślałam, że się spawiuję, bo mi wszystko śmierdziało.
A w pracy koleżanka, która siedzi biurko w biurko ze mną spytała, czy wszystko jest ok, bo jakaś dziwna jestem ostatnio. Staram się to ukryć, nie sądziłam, że tak widać mój brak humoru.
A teraz wzięły mnie schizy na ciążę pozamaciczną. -
dzień dobry,
ale senny dzień, masaaaakra. Chodzę spać o 21 i tak wstaję niewyspana i śpię całą drogę do pracy w aucie
Dziewczyny bo tak czytam posty i zainteresował mnie temat co teraz powinnyśmy wcierać. Czyli rozumiem, że do 4 miesiąca to jedynie oliwki jakieś delikatne ?
Mysz86 więcej optymizmu nie myśl o złych rzeczach bo przez to sami je na siebie ściągamy... polecam książkę "Secret"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 08:50
-
Cześć Wam
Ta noc nie należała do udanych, cały czas przewracałam się z boku na bok, strasznie byłam wzdęta, więc się nie wyspałam...
Co do balsamów i oliwek to też kupiłam w Rossmanie za około 9 zł oliwkę babydream fur mama. Skład ma naturalny, zatem można ją stosować od początku ciąży. Jestem z niej zadowolona, są też balsamy z tej serii (rozumiem Twoją fobię Pati do tłustych rzeczy, też tak kiedyś miałam, na szczęście mi przeszło
Ja zobaczyłam serduszko 33 dpo
Z wrażenia wczoraj się pomyliłam i napisałam, o fasolce w mm a ona ma jednak 0,59 cm!
KocieOczy będzie dobrze! tez w 27 dpo widziałam tylko pęcherzyk (nawet lekarz go nie mierzył), więc za 1,5 tyg na 100% powinno być już widoczne serduszko
Mysz uszy do góry, nie ma co sie niepotrzebnie zamartwiać, bo szkodzi to fasolce!
A wczoraj po USG strasznie mnie jajnik bolał. Zapytałam się gina czy częste USG nie szkodzi fasolce, to mnie uspokoił i stwierdził, ze były badania amerykańskie na zwierzętach, i dopiero kilkurazowe codzienne robienie USG przez okres 3/4 czasu ciąży dało negatywny wpływ na płód.
Pozdrawiam ciepło
Kalendarz ciąży BellyBestFriendKocieOczy, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Jestem MEGA niewyspana Miałam już rano dzwonić do pracy i brać urlop na żądanie. Zaraz tu chyba na biurku się zdrzemne
Poza tym miałam podobnie jak Mysz... jechałam zatłoczonymi tramwajami. Ludzie kichali, prychali to ja jeszcze od kilku dni jestem bardzo nerwowa i mało ich nie pogryzłam jak się rozpychali, popychali itp. Zero kultury..tragedia!!!
Mnie powoli nawiedzają mdłości, po śniadaniu tak niepewnie mi na żołądku, mam wrażenie że wszystko mi do gardła podchodzi!!!
Paskudny mam dziś humor nic mi się nie chce, wszystko mnie denerwuje i wszystko mi przeszkadza!!