Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz86 wrote:A ja w tym tygodniu pomieszkuję u rodziców, bo mąż znów pojechał w delegację i nie chce siedzieć sama w domu, bo strasznie się denerwuję. Wróciłam dziś z pracy, zjadłam obiad, położyłam się i zasnęłam. Jestem tak totalnie zmęczona. I doszłam do wniosku, że nie będę robiła już bety, żeby się niepotrzebnie nie stresować.
Po kiego Ci ta cholerna beta? olej to, idziesz w piątek do gina prawda? WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!
https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
Bo za pejcz chwycę, a z tymi wahaniami nastroju, będzie trzaskał, że hej.Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Matko ale poszalałyście z tymi wpisami..
Słaba jestem bardzo. Do pracy ledwo doszłam.
Ale kupiłam bardzo fajną oliwkę ujędrniającą Eucerin za 36zl. Dla mam można używać od bardzo wczesnej ciąży ))
Jak czytam o tych wizytach na Usg gdzie widać serduszko aż się robi ciepło na sercu:))
My idziemy w przyszłym tygodniu we wtorek. Będzie 7 tydzien wiec mam szanse na serduszko...
Tez sie boje pustego jaja....
Ale staram sie myślec pozytywnie:)) -
Fidelissa wrote:Matko ale poszalałyście z tymi wpisami..
Słaba jestem bardzo. Do pracy ledwo doszłam.
Ale kupiłam bardzo fajną oliwkę ujędrniającą Eucerin za 36zl. Dla mam można używać od bardzo wczesnej ciąży ))
Jak czytam o tych wizytach na Usg gdzie widać serduszko aż się robi ciepło na sercu:))
My idziemy w przyszłym tygodniu we wtorek. Będzie 7 tydzien wiec mam szanse na serduszko...
Tez sie boje pustego jaja....
Ale staram sie myślec pozytywnie:))
Byłam w piątek teraz i było serducho, także spokojnie też je zobaczyszFidelissa lubi tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:Po kiego Ci ta cholerna beta? olej to, idziesz w piątek do gina prawda? WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!
https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
Bo za pejcz chwycę, a z tymi wahaniami nastroju, będzie trzaskał, że hej.
Tak, tak, w piątek idę. Mama też mi mówi, żebym więcej bety nie robiła i po co robiłam tamte dwa badania... Mówi, że kiedyś nie było takich badań, nie było usg i też się dzieci rodziły. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Byłam w piątek teraz i było serducho, także spokojnie też je zobaczysz
to moze u mnie juz bedzie cos widac...obyRewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Mysz86 wrote:Tak, tak, w piątek idę. Mama też mi mówi, żebym więcej bety nie robiła i po co robiłam tamte dwa badania... Mówi, że kiedyś nie było takich badań, nie było usg i też się dzieci rodziły.
No widzisz, słuchaj mamy:) do piątku rzut beretem:)
RewolucjaSięDzieje wrote:No widzisz, słuchaj mamy:) do piątku rzut beretem:)
Ja tez tylko raz bete robilam,ale jak w srode gin nie potwierdzi ciazy bo nie bedzie nic widzial to zrobie beteRewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Dziewczyny, kupiłam oliwkę Babydream fur Mama, taniochę taką, ale jest rewelacyjna, zapach taki sobie, ale świetnie się rozsmarowuje i ma dobry, czysty (co się ostatnio rzadko zdarza) skład, kosztuje grosze naprawdę
Bio-Oil bije na łeb, skusiłam się, ale szału nie ma
Witam z wieczorka. u mnie dziś nerwowo...
od rana nawrót śluzu, zwykły, biały wodnisty po zaschnięciu żółty, a po południu rozciągliwy jak owulacyjny i jasno beżowy, po przyjrzeniu z bliska, jakieś takie mikro strzępki... i tylko za tym razem, potem znów normalny...
Miałam dziś za sobą nerwową dywanik u szefowej, mam nadzieję, że to tylko nerwy i nic się nie wydarzy...
a czy po ubiegłotygodniowym usg też tak może być? w sumie do najprzyjemniejszych odczuć to nie należało... -
scindapsus wrote:Witam z wieczorka. u mnie dziś nerwowo...
od rana nawrót śluzu, zwykły, biały wodnisty po zaschnięciu żółty, a po południu rozciągliwy jak owulacyjny i jasno beżowy, po przyjrzeniu z bliska, jakieś takie mikro strzępki... i tylko za tym razem, potem znów normalny...
Miałam dziś za sobą nerwową dywanik u szefowej, mam nadzieję, że to tylko nerwy i nic się nie wydarzy...
a czy po ubiegłotygodniowym usg też tak może być? w sumie do najprzyjemniejszych odczuć to nie należało...
nie pomoge bo nie wiem,ale u mnie tez taki sluz,myslalam,ze to luteina wyplywa...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Jeju jeju jak dużo postów, czuje się jak bym z tydzień nie była na forum.
Kurcze przepraszam ale nie ogarnię wszystkich stron, mam nadzieje, że przez to mnie nie zignorujecie, ale kurcze jak mam czas żeby poczytać to zasypiam, masakra.
Widziałam, że pisałyście o pracy ja pracuję w korporacji , praca biurowa kontakt z klientem tylko telefonicznie. Moje dwie szefowe już wiedzą. Ja powiedziałam od razu bo mam inną sytuację w maju jest likwidowane moje stanowisko i się martwię, bo nie wiem czy ja już jestem chroniona czy dopiero po 3 miesiącach. Wiecie coś na ten temat? W piątek idę na wizytę i poproszę lekarza o wypisanie zaświadczenia gdyby czasem ktoś chciał mi dać wypowiedzenie. Jak na razie chodzę do pracy, jak będzie trzeba to pójdę na l4.
Alka 89 długo się staraliście?
Okti89 piękny film ja też się rozmarzyłam, przypomniała sobie własny ślub, ale kurcze to było w 2008r. Izia czyli tak jak Ty
witaj mama domina
Pati wyglądasz piąknie Taka młodziutka jesteś.
Dziewczynki a ja odkąd pamiętam mam stałą wagę 53kg. I mam nadzieje, że nie przywalę za dużo. Chociaż moje piersi ważą chyba ze 3kg, masakra mam wrażenie, że one cały czas rosną.
Czrna94 zdjęcie piękne
Madzia gratuluję cieszę się bardzo
Lavendula gratuluję cieszę się bardzo
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam, ale nie byłam w stanie odpisać na każdego posta. Przepraszam. Dobrej nocki. Pa Buziaki.
Lavendula, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Rybka Nemo wrote:Jeju jeju jak dużo postów, czuje się jak bym z tydzień nie była na forum.
Kurcze przepraszam ale nie ogarnię wszystkich stron, mam nadzieje, że przez to mnie nie zignorujecie, ale kurcze jak mam czas żeby poczytać to zasypiam, masakra.
Widziałam, że pisałyście o pracy ja pracuję w korporacji , praca biurowa kontakt z klientem tylko telefonicznie. Moje dwie szefowe już wiedzą. Ja powiedziałam od razu bo mam inną sytuację w maju jest likwidowane moje stanowisko i się martwię, bo nie wiem czy ja już jestem chroniona czy dopiero po 3 miesiącach. Wiecie coś na ten temat? W piątek idę na wizytę i poproszę lekarza o wypisanie zaświadczenia gdyby czasem ktoś chciał mi dać wypowiedzenie. Jak na razie chodzę do pracy, jak będzie trzeba to pójdę na l4. "
Jeśli masz umowę na czas nieokreślony, to nie masz się czym martwić, jesteś chroniona cały czas, natomiast jeśli masz umowę na czas ograniczony np. do maja, to wygląda to tak, że musi minąć 3 miesiąc Twojej ciąży, żeby pracodawca prawnie przedłużył Ci umowę do czasu Twojego porodu. Nie ma zmiłuj, musi to zrobić, natomiast, jeśli np. w maju (kiedy kończy się umowa) będziesz w drugim miesiącu - to wszystko zależy od dobrej woli pracodawcy, ale domyśl się jakie decyzje wtedy padają... prawo wtedy po Twojej stronie nie stoiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 21:17
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.