Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
okti89 wrote:A ja własnie trzymam to w tajemnicy w poprzedniej ciąży fama już poszła po całej rodzinie apotem każdy sie krzywo na mnie patrzył teraz wie tylko mój mąż najbliższa przyjaciółka i koleżanka z pracy Reszta pewnie dowie się jak pójdę na L4 a zamierzam iść na nie przed świętami bo niestety juz nie daje rady w pracy mająć pod opieką prawie 20 dzieci w przedszkolu , oczy wookoło głowy trzeba mieć
-
trochę mnie podbrzusze boli po tym usg dzisiejszym, jeździła mi "tam" i jeździła puste jajo płodowe zdarza się chyba raz tylko, wydaje mi się że tak wyczytałam w poprzedniej ciąży, bo niestety z tego powodu miałam zabieg... w następnym tygodniu ide jeszcze do prywatnego gina, bo szczerze mówiąc nie za wiele dowiedziałam się dzisiaj na wizycie i jestem z lekka nie zadowolona. Porównam sobie te dwie wizyty i dokonam ostatecznego wyboru co do lekarza prowadzącego.
-
Czarnaa94 wrote:Okti miałam identyczną podwiązkę śliczna suknia i śliczna z Was para
Pati w życiu nie powiedziałabym że 64 kilo ważysz Ja jak ważyłam 60 to wyglądałam jak wieloryb A Twój synek taki słodziutki mniam
A to my:
http://zapodaj.net/75fd8bf4b0924.jpg.html
UUU,ale slicznotka z Ciebie,taka naturalna,maz tez przystojniak...
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Nata wrote:trochę mnie podbrzusze boli po tym usg dzisiejszym, jeździła mi "tam" i jeździła puste jajo płodowe zdarza się chyba raz tylko, wydaje mi się że tak wyczytałam w poprzedniej ciąży, bo niestety z tego powodu miałam zabieg... w następnym tygodniu ide jeszcze do prywatnego gina, bo szczerze mówiąc nie za wiele dowiedziałam się dzisiaj na wizycie i jestem z lekka nie zadowolona. Porównam sobie te dwie wizyty i dokonam ostatecznego wyboru co do lekarza prowadzącego.
Przykro mi,ja mam w srode wizyte,ale 5 tydz to nic nie bedzie widac,pewnie pecherzyk ciazowy...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:hej. Bylo juz u Ciebie widac ciaze na usg?
Tylko pęcherzyk,byłam w zeszły czwartek/
A tez bardzo czekam na serduszko,bo 5 msc temu miałam puste jajo płodowe i bardzo boję się powtórki(moja kolezanka miała 2 razy pod rząd,więc zdarza sie) -
KUNIAK wrote:Tylko pęcherzyk,byłam w zeszły czwartek/
A tez bardzo czekam na serduszko,bo 5 msc temu miałam puste jajo płodowe i bardzo boję się powtórki(moja kolezanka miała 2 razy pod rząd,więc zdarza sie)
Kurde,juz dzisiaj pisalam z kolezanka o tym pustym jaju,kurde to jednak czesto to sie zdarza...nie ,tylko nie toWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 20:08
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Cześć dziewczyny Uszy do góry, będzie dobrze
Ja dziś byłam na USG i widziałam, a nawet słyszałam bijące serduszko i moją fasolkę Lekarz mi pogratulował i wypisał L4 do końca miesiąca, twierdząc że mam o siebie dbać i dużo wypoczywać (mimo, ze jedyne moje objawy to senność, głód i wrażliwe piersi). Fasolka ma 0,56 mm, ale to dopiero początek 7 tyg., więc jest ok
Życzę Wam również zobaczenia upragnionej fasolki i usłyszenia bicia serduszka
Ja staruję z wagą 65 Do wysokich osób nie należę (164) więc aż tak smukło nie wyglądam jak pati
Na szczęście zawsze dużo ćwiczyłam, a wiadomo, ze mięśnie ważą
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Fidelissa, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Alka ale dlaczego tak podejrzewasz??
Ja miałam podejrzenie pustego od 6 tygodnia,nie tylko nie było zarodka ale i pęcherzyk był za mały.Lekarze czekali do 9 tyg. czy się coś nie pojawi w pęcherzyku,bo podobno i tak się zdarza,a pozniej taki zarodek nadrabia i rosnie szybciej.Jak nic się nie wydarzy do 8 tyg wtedy można siędopiero martwić -
Maga31 wrote:Cześć dziewczyny Uszy do góry, będzie dobrze
Ja dziś byłam na USG i widziałam, a nawet słyszałam bijące serduszko i moją fasolkę Lekarz mi pogratulował i wypisał L4 do końca miesiąca, twierdząc że mam o siebie dbać i dużo wypoczywać (mimo, ze jedyne moje objawy to senność, głód i wrażliwe piersi). Fasolka ma 0,56 mm, ale to dopiero początek 7 tyg., więc jest ok
Życzę Wam również zobaczenia upragnionej fasolki i usłyszenia bicia serduszka
Ja staruję z wagą 65 Do wysokich osób nie należę (164) więc aż tak smukło nie wyglądam jak pati
Na szczęście zawsze dużo ćwiczyłam, a wiadomo, ze mięśnie ważą
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Madzia gratuluję!!!to super !!!
Wypoczywaj dużo
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Dziewczyny, a wy też jesteście takie rozdrażnione? Bo ja strasznie jestem nerwowa ostatnio. Wszystko mnie wnerwia. A najbardziej wnerwiają mnie w pracy, wystarczy, że ktoś się do mnie odezwie i już się wnerwiam. Staram się tego nie okazywać, ale chyba jednak daje się to zauważyć. Najchętniej leżałabym w łóżku przez całe dnie.
-
KUNIAK wrote:Alka ale dlaczego tak podejrzewasz??
Ja miałam podejrzenie pustego od 6 tygodnia,nie tylko nie było zarodka ale i pęcherzyk był za mały.Lekarze czekali do 9 tyg. czy się coś nie pojawi w pęcherzyku,bo podobno i tak się zdarza,a pozniej taki zarodek nadrabia i rosnie szybciej.Jak nic się nie wydarzy do 8 tyg wtedy można siędopiero martwić
Nie,tak na zapas sie martwie chyba...bylam tydzien temu i gin nic nie widzial tylko pecherzyk ciazowy,mowilam mu,ze 4-5 tydz beta wykazala to mowil,ze mam przyjsc za tydzien i wszystko sie rozstrzygnie,dziwnie to zabrzmialo...biore luteine juz ,gdy pecherzyk mi peklTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Matko Boska, ja chyba już nie nadrobię, bo musiałabym wysmarować niezły elaborat
W każdym bądź razie, widzę, że na wadze stanęło i chyba ja jestem najcięższa :D:D 73 kg i niezły pąk ze mnie, no, ale cóż...dieta skończyła się jak zobaczyłam 2 krechy, także teraz tylko trzeba uważać, żeby się w standardzie wagowym zmieścić
W poprzedniej ciąży startowałam od 65 kg i byłam szczuplusieńka:)
Pati - Ty lasko nebeska! :D:D
Oktawia - fajny klip
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
A ja w tym tygodniu pomieszkuję u rodziców, bo mąż znów pojechał w delegację i nie chce siedzieć sama w domu, bo strasznie się denerwuję. Wróciłam dziś z pracy, zjadłam obiad, położyłam się i zasnęłam. Jestem tak totalnie zmęczona. I doszłam do wniosku, że nie będę robiła już bety, żeby się niepotrzebnie nie stresować.
Fidelissa lubi tę wiadomość