X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena mnie się taki humor wczoraj trzymał, opisywałam mężowi mój sen jak leżeliśmy wieczorem, a on słuchał i nagle mówi: wiesz co idź spać Ty zboczuchu, matką jesteś :) hehe, a ja mu dalej naginam a on mówi do Amelki: powiedz matce niech idzie spać :)
    Madlen u mnie też zakaz, to sny się czepiają chyba przez to.

Madlen222, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Madalena mnie się taki humor wczoraj trzymał, opisywałam mężowi mój sen jak leżeliśmy wieczorem, a on słuchał i nagle mówi: wiesz co idź spać Ty zboczuchu, matką jesteś :) hehe, a ja mu dalej naginam a on mówi do Amelki: powiedz matce niech idzie spać :)

ja też mam takie sny, że aż czasami wstyd mi opowiadać mężowi... hehe...

mada_lena, Viviana lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 ja się za to wczoraj nieźle pokłóciłam, nie wiem czy to hormony czy o chodzi ale wkurza mnie strasznie. popłakałam się tylko i całą noc brzuszek mnie bolał z nerwów ale nie mam zamiaru przepraszać. ehh faceci. A Ty uważaj na jazdach ;) albo przyciśnji pedał i się wyżyj tam:P

FK81 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    madalena no przecież Ci mówię że się boję na koniu... :P hehe....i takiego dużego prawdziwego konia się boję i kucyka w ciąży też się boję:P hehe...z resztą mam zakaz...więc to wykluczyłam...niestety ;(

A Twój mąż jest lekarzem?

Ja właśnie byłam z psem na spacerze i ledwie wróciłam, jest taki upał że aż pies prawie się czołga, tragedia!!!!

Tak. Maca stare babki:D
    Jestesmy jak Basen i Gienia Basenowa z " daleko od noszy" :D
    Czesto sie nabijamy z samych siebie:)

RewolucjaSięDzieje, FK81 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to znaczy że jest ginem?

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:

Mnie tez wczoraj mega glupawka sie włączyła i jak widze dzisiaj trzyma nadal;)
    Moj tez tak mówi: powiedz matce niech sie uspokioi:D ale Hani podobało sie chyba, ze maminy brzuch ze śmiechu skacze we wszystkie strony bo kopala długo :)
    Tak nawijalam ze az biedny zasnął pierwszy:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    ale to znaczy że jest ginem?

Nie nie . Interna poki co. Potem cos jeszcze chce zrobic, chyba diabetologie.
    Ja sie z niego śmieje, ze maca stare babki;) z reszta z jego opowieści czasem tak wynika:)

Madlen222, FK81 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Dyrektor-szpitala-Bielanskiego-gdyby-Chazan-zobaczyl-zycie-ktore-uratowal-mialby-inne-podejscie,wid,16732851,wiadomosc.html

Straszne... biedne dzieciątko...biedni rodzice... :(
    Szkoda, że nie można było oszczędzić tego cierpienia...

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena może być w kratkę byle od 26 lipca do 11 sierpnia bylo cieplo bo jade nad morze;]

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To masz dobrze madalena:) zawsze jakoś bezpieczniej z lekarzem w domu... fajowsko...to Wy w szpitalu się poznaliście czy jak?

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    mada_lena może być w kratkę byle od 26 lipca do 11 sierpnia bylo cieplo bo jade nad morze;]

Ok. I od 7do 14 lipca tez moze świecić słonko, bo z kolei wtedy ja bede wypoczywać:P

sylvi lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    To masz dobrze madalena:) zawsze jakoś bezpieczniej z lekarzem w domu... fajowsko...to Wy w szpitalu się poznaliście czy jak?

Poznaliśmy sie w szkole, liceum. I tak juz zostało. :)
    Fajnie :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dlatego ja teraz druga ciaze ptowadze prywatnie i prywatnie badania oplacam, kicham ta cala kase chorych, bo tez w 1 ciazy sie przejechalam na tym ich systemie i ppdejsciu do pacjenta. Teraz mam takiego lekarza fajnego ze lepeij nie moze byc.
    tez przyjmuje na nfz ale jednak wole prywatnie co jak co, i usg zrobi co wizyte i poswieci tyle czasu ile ja potrzebuje.

co do ucisku yez zaczelam miec z rym prpblem. Mam uczucie jakby mi uciskalo na pecherz a czasem jakby poprzecznie bylo ulozone... I wypychalo mi brzuch do przodu.

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od jakiegoś czasu boli w prawej pachwinie jak się poruszam. Mam nadzieję że to całkiem normalne ;) wkońcu w tej ciąży rośnie i rozciąga się chyba wszystko :))

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    U mnie jak było zimno to teraz wytrzymać się nie da są w cieniu 33 stopnie.
    Pati wiem o czym mówisz tylko ja miałam takiego lekarza prywatnego za to babeczka z NFZ jest rewelacyjna do rany przyłożyć. Delikatna i bada za każdym razem. JA bym pojechala na dyżur obojętnie gdzie napewno z kwitkiem nie odeślą.
    okti nie ma kombinezoników (był jeden na 56 i to jeszcze z dziurą w rękawie) ale może jutro będę w Gdyni to zobaczę tam jeszcze w dwóch sklepach.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Dyrektor-szpitala-Bielanskiego-gdyby-Chazan-zobaczyl-zycie-ktore-uratowal-mialby-inne-podejscie,wid,16732851,wiadomosc.html

Straszne... biedne dzieciątko...biedni rodzice... :(
    Szkoda, że nie można było oszczędzić tego cierpienia...

Niestety można było uniknąć :(

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - ale fajne spódnice, kupię sobie do dreptania ze dwie:):):)

FK - co to ma znaczyć! idziesz na panieński, a małż niech siedzi na meczu Niemcy-Francja ze Stasiulem i tyle! nie ma gadania!

FK81 lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jest chlopak!!!! Wazy 560g i jest do przodu o 1.5 tygodnia, ma bardzo dlugie nogi :)

RewolucjaSięDzieje, ewelina_d, Marzena27, sylvi, anusiaa90, madlen1705, Maga31, Viviana, xpatiiix3, KasiaKa, Madlen222, Amnezja, Mamadomina, FK81, mada_lena, Eve, Lavendula, Agusia ;), Agata92, Rybka Nemo, Nata, Strupka lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Dziewczyny, jest chlopak!!!! Wazy 560g i jest do przodu o 1.5 tygodnia, ma bardzo dlugie nogi :)

Gigant!:):):)
    serdeczne gratulacje Blue, super! :):):):)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i to tyle z dobrych wiesci,bardzo sie wkurzylam i ja na lekarzy,odsyla mnie jeden do drugiego i tak bez konca,ten do ktorego wlasnie chodzilam odeslal spowrotem do poprzedniego bo stwierdzil,ze ciaze mozna prowadzic jakby byla zdrowa,a ten drugi twierdzi,ze nie ma uprawnien do prowadzenia ciazy z komplikacjami,w koncu po konsultacji telefonicznej z ordynatorem kliniki,w ktorej lezalam zdecydowali,ze bede chodzic tam do lekarza

‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ