Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madalena mnie się taki humor wczoraj trzymał, opisywałam mężowi mój sen jak leżeliśmy wieczorem, a on słuchał i nagle mówi: wiesz co idź spać Ty zboczuchu, matką jesteś
hehe, a ja mu dalej naginam a on mówi do Amelki: powiedz matce niech idzie spać
Madlen u mnie też zakaz, to sny się czepiają chyba przez to.Madlen222, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Madalena mnie się taki humor wczoraj trzymał, opisywałam mężowi mój sen jak leżeliśmy wieczorem, a on słuchał i nagle mówi: wiesz co idź spać Ty zboczuchu, matką jesteś
Madlen u mnie też zakaz, to sny się czepiają chyba przez to.
ja też mam takie sny, że aż czasami wstyd mi opowiadać mężowi... hehe...mada_lena, Viviana lubią tę wiadomość
-
FK81 ja się za to wczoraj nieźle pokłóciłam, nie wiem czy to hormony czy o chodzi ale wkurza mnie strasznie. popłakałam się tylko i całą noc brzuszek mnie bolał z nerwów ale nie mam zamiaru przepraszać. ehh faceci. A Ty uważaj na jazdach
albo przyciśnji pedał i się wyżyj tam:P
FK81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Madlen222 wrote:madalena no przecież Ci mówię że się boję na koniu...
hehe....i takiego dużego prawdziwego konia się boję i kucyka w ciąży też się boję
hehe...z resztą mam zakaz...więc to wykluczyłam...niestety ;(
A Twój mąż jest lekarzem?
Ja właśnie byłam z psem na spacerze i ledwie wróciłam, jest taki upał że aż pies prawie się czołga, tragedia!!!!
Tak. Maca stare babki:D
Jestesmy jak Basen i Gienia Basenowa z " daleko od noszy"
Czesto sie nabijamy z samych siebie:)
RewolucjaSięDzieje, FK81 lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Madalena mnie się taki humor wczoraj trzymał, opisywałam mężowi mój sen jak leżeliśmy wieczorem, a on słuchał i nagle mówi: wiesz co idź spać Ty zboczuchu, matką jesteś
Madlen u mnie też zakaz, to sny się czepiają chyba przez to.
Mnie tez wczoraj mega glupawka sie włączyła i jak widze dzisiaj trzyma nadal;)
Moj tez tak mówi: powiedz matce niech sie uspokioi:D ale Hani podobało sie chyba, ze maminy brzuch ze śmiechu skacze we wszystkie strony bo kopala długo
Tak nawijalam ze az biedny zasnął pierwszy:) -
Madlen222 wrote:ale to znaczy że jest ginem?
Nie nie . Interna poki co. Potem cos jeszcze chce zrobic, chyba diabetologie.
Ja sie z niego śmieje, ze maca stare babki;) z reszta z jego opowieści czasem tak wynika:)
Madlen222, FK81 lubią tę wiadomość
-
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Dyrektor-szpitala-Bielanskiego-gdyby-Chazan-zobaczyl-zycie-ktore-uratowal-mialby-inne-podejscie,wid,16732851,wiadomosc.html
Straszne... biedne dzieciątko...biedni rodzice...
Szkoda, że nie można było oszczędzić tego cierpienia... -
Pati dlatego ja teraz druga ciaze ptowadze prywatnie i prywatnie badania oplacam, kicham ta cala kase chorych, bo tez w 1 ciazy sie przejechalam na tym ich systemie i ppdejsciu do pacjenta. Teraz mam takiego lekarza fajnego ze lepeij nie moze byc.
tez przyjmuje na nfz ale jednak wole prywatnie co jak co, i usg zrobi co wizyte i poswieci tyle czasu ile ja potrzebuje.
co do ucisku yez zaczelam miec z rym prpblem. Mam uczucie jakby mi uciskalo na pecherz a czasem jakby poprzecznie bylo ulozone... I wypychalo mi brzuch do przodu. -
hej dziewczynki
U mnie jak było zimno to teraz wytrzymać się nie da są w cieniu 33 stopnie.
Pati wiem o czym mówisz tylko ja miałam takiego lekarza prywatnego za to babeczka z NFZ jest rewelacyjna do rany przyłożyć. Delikatna i bada za każdym razem. JA bym pojechala na dyżur obojętnie gdzie napewno z kwitkiem nie odeślą.
okti nie ma kombinezoników (był jeden na 56 i to jeszcze z dziurą w rękawie) ale może jutro będę w Gdyni to zobaczę tam jeszcze w dwóch sklepach. -
Dotty84 wrote:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Dyrektor-szpitala-Bielanskiego-gdyby-Chazan-zobaczyl-zycie-ktore-uratowal-mialby-inne-podejscie,wid,16732851,wiadomosc.html
Straszne... biedne dzieciątko...biedni rodzice...
Szkoda, że nie można było oszczędzić tego cierpienia...
Niestety można było uniknąć
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ewelina - ale fajne spódnice, kupię sobie do dreptania ze dwie:)
FK - co to ma znaczyć! idziesz na panieński, a małż niech siedzi na meczu Niemcy-Francja ze Stasiulem i tyle! nie ma gadania!
FK81 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualnyDziewczyny, jest chlopak!!!! Wazy 560g i jest do przodu o 1.5 tygodnia, ma bardzo dlugie nogi
RewolucjaSięDzieje, ewelina_d, Marzena27, sylvi, anusiaa90, madlen1705, Maga31, Viviana, xpatiiix3, KasiaKa, Madlen222, Amnezja, Mamadomina, FK81, mada_lena, Eve, Lavendula, Agusia ;), Agata92, Rybka Nemo, Nata, Strupka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i to tyle z dobrych wiesci,bardzo sie wkurzylam i ja na lekarzy,odsyla mnie jeden do drugiego i tak bez konca,ten do ktorego wlasnie chodzilam odeslal spowrotem do poprzedniego bo stwierdzil,ze ciaze mozna prowadzic jakby byla zdrowa,a ten drugi twierdzi,ze nie ma uprawnien do prowadzenia ciazy z komplikacjami,w koncu po konsultacji telefonicznej z ordynatorem kliniki,w ktorej lezalam zdecydowali,ze bede chodzic tam do lekarza