Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nata nie przejmuj sie u mnie też chucherko jest, tylko może być tak, że zacznie nabierać później albo będziemy miały szczeście i nasze maluchy będą miała po 3 kg. To chyba lepiej niż rodzić 4 kg klocka
no i życzę udanej pogody
Kuniak dobrze, że u Ciebie same dobre wiadomości, oby tak dalej
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
No tylko obiecałam bratu pomóc troszkę, szkoda mi go bo on tak szykuje te urodziny.. ;/ ehh zaraz zadzwonie sprawdze gdzie jest dyżur albo mame poprosze, niech się dowie na miejscu to bym potem sie przejechała... jeszcze mi tłumaczy jak skurcze wyglądają że to nie jest ucisk ja pierdole wrr... jestem taka wśkiekła klne jak szewc aż ludzie sie patrzyli na ulicy bo sama do siebie gadałam aż tak mnie zdenerwował...
A i tardyferon wypisałWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:41
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati ja miałam tak z pierwszym lekarzem, że coś mu mówiłam, a on zero komentarza i jeszcze taki gbur normalnie jakby za kare tam siedział, a za wizytę trzeba było zapłacić... Już więcej się u niego nie pojawiłam i Tobie radzę to samo. Szkoda nerwów na takiego dupka
-
nick nieaktualny
-
Pati jedz na IP tam cię nie mogą odesłać z kwitkiem... Niestety ja juz dawno się przekonałam, że lekarze na nfz są do duupy chodzilam kiedyś na nfz do gina to leczyła mnie jakimiś starodawnymi robionymi globulkami ktore robila tylko jedna apteka na zamowienie i jescze musilam tak szybko zapieprzać do domu żeby się nie rozpuściły a jak mialam infekcje pochwy to wyśmiał mnie że pewnie nie dbam o siebie i nie myje się jak stare baby... wyszłam wtedy z agabinetu z płaczem jako 18 letnia dziewczyna tak pocisk.. a i przez 2 lata bralam takie tabletki anty że mi rewolucje w oraganizie zRobily a u innego gina dowiedzialam się że po tych tabletkach ciezko zajść w ciąże.. Od 5 lat chodze do ginów prywatnie ale przez te 5 lat też musialam się naszukać zaufanego prywatnego gina no i mam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:55
-
Witam:) u mnie z depilacją i pedikiur jeszcze spokojnie daję radę. Dziś wyleciałam szybko do sklepu bez śniadania po mleko i jakąś wędlinkę na kanapkę i jak stalam w tym mięsnym i jeszcze przyszły te stare śmierdzące babki, przepraszam za dosłowność, to mi się słabo zrobiło. Musiałam usiąść.
-
Ogólnie ten baran mojej koleżance wpisał w karcie z dupy wyjęta date porodu... pff dziewczyna miała na 13 sierpień a on jej na 6 wrzesień... ;oo nie wiem jak on to policzyć buc... mama powiedziała ,żebym sie nie denerwowała, że sie przejedzie ze mną następnym razem... ten baran to tylko po to żeby tam do szpitala skierowanie dostać potem żeby w razie porodu nawet na tępym dyżurze przyjeli...Livia
Nela
Marcel
-
mada_lena wrote:My tez jedziemy na tydz, dokładnie 8 dni. Ja bym nawet wolała zeby nie było upałów. Wystarcza mi 22-24 st.
Opalać sie nie bede, nawet nóg za bardzo nie moge wystawiać na słońce. Po ostatnim wyjeździe mialam uczulenie, jakies drobne wybroczyny mi wyskoczyły. Zniknęło bez śladu, ale wcześniej upierdliwe swedzialo, wiec jak juz to filtr 50. Na szczescie twarz mi oszczędziło:) w tym roku córka mlynarza:)
Córka młynarza - słyszę to co roku
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Pati - prywata, nie ma się co zastanawiać, skoro dr jest jaki jest, a w zasadzie go ... nie ma
nie ma co szarżować, koniecznie niech ktoś kompetentny i z podejściem sprawdzi co to za ucisk.
Co za ludzie, nie mam słów.
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Mój też tego typu jest, ostatnio pisałam wam że powiedział żebym najlepiej leczyła się u dr Google. Bo miałam zbyt dużo pytań. Pójdę jeszcze raz bo mam odebrać wybłgane badania, i więcej się tam nie pojawę. Będę chodzić tylko prywatnie do mojej fajnej doktorki. Niektórzy na NFZ to naprawdę traktują nas jak zło konieczne.
-
A ja wróciłam ze spacerku, w banku każdemu się śpieszyło, jedna babka by ją przepuścić, druga mi się wcina, a ja ciężarna co tam mogę stać, no nie mogę ludzie są chamscy, brzuszek już widać, ale co tam, poczekałam sobie spokojnie.
No i dziś mnie wzięło na ciasteczka, zjadłam już cztery, do końca dnia paki nie będzie, hehe.
Pati ja wspólczuję, normalnie przykro, że gin kobietę w ciązy tak chamsko zbędzie. Musisz szukać kogoś kompetentnego, prywatnie wizyta trwa długo, gin bada wszystko co Cię martwi, musisz się wybrać, szkoda nerwów no i sprawdzisz co tam Cię uciska. -
Pati co za debil!!!
Desou mnie wlasnie jakies pol godz temu chwycił taki bol, o kt piszesz ale nie latam do wc. Boli w prawym boku, schodzi do pleców w ok nerki. Ale puknelam sobie pare razy i nie sadze zeby to było od nerek.. Maz wroci puknie jeszcze raz. Moze to wątroba? Ew jelito grube? Uciska i stad tez bol pod zebrem....tylko czy promieniowalby az do kręgosłupa?? Eh czekam ma meza niechaj mnie pomaca ...poki co chwyta na maksa i odpuszcza:/ -
Hej kobitki:) u mnie dzisiaj taki upał że nie można oddychać - 30 stopni...tragedia!! źle znoszę takie temperatury...
Rewolucja dzięki za opinie dot. wiaderka, też mi się właśnie tak wydawało, że to jakiś nowy bajer i nie ma to jak tradycyjna wanienka...
Zazdroszczę strasznie dziewczynom tego wyjazdu nad morze!!! i bedzięcie mogły zjeść rybkę, gofra i loda...jejq jak zazdroszczę!!! i w dodatku polskie morze...mmm...tęsknie ;(
Desou a może Ty masz kolkę jelitową? ja miałam podobne bóle jak Ty parę tygodni temu i po sprawdzeniu nerek, krwi, moczu stwierdzili że to od więzadeł promieniuje albo dzidziol uciska...ja miałam taki ból że mąż w szpitalu na wózku mnie woził bo ja nie byłam w stanie chodzić...brałam paracetamol, leżałam i przeszło po chyba 2 tygodniach...także może to nic strasznego? ale lepiej sprawdzić...
Pati trafiłaś do jakiegoś debila!!! zmień lekarza bo szkoda nerwów...ja tu na początku też miałąm takiego lekarza jebniętego, że szok...zmieniłam... ja też miałąm milion pytań, wiadomo kurde to moja pierwsza ciąża i człowiek się martwi, więc pytałam i mówiłam mu co wyczytałam w internecie też, a on do mnie że internet nie jest mądrzejszy od lekrza i żebym tyle nie czytała bo się ośmieszam...no debil!!! od razu go zmieniłam...teraz mam elkarkę miła, mówie jej o moich wątpliwościach i ona na wszystko cierpliwie odpowiada...
Zjadłabym coś ale nie wiem co...wiem, nektarynki!!!
Jejq dziewczyny zbierzcie ten upał ode mnie!!!!
a i jeszcze coś...zastanawia mnie to dlaczego w Holandii nie robią tego obciążenia glukozą podczas ciązy... wszystkie o tym piszecie, widać w Polsce to bardzo ważne badanie...a tutaj..hm....oni robia tylko jak stwierdza ze dziecko za szybko rosnie albo jak jest za dużo wod płodowych...ciekawe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:47