Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina_d wrote:aaaa wpadlam juz w szal zakupow kompletnie:)
teraz padlo na sweterek:
http://img31.otofotki.pl/obrazki/sz163_DSC_0066.JPG
jutro przyjdzie wloczka na kocyk i wybralam juz wloczke na czapeczke i chustke na szyje:)
śliczny sweterek.... gdzie takowy można kupić ?? -
maaartinka wrote:O tak ja tez bym cos mojemu M wcisnela do czytania
wczesniej szukalam jakiejś książki jak być wsparciem dla kobiety w ciazy lub po porodzie czy cos w tym rodzaju ale nie znalazłam nic takiego, wiec jakby ktoś cos znał to podrzucie proszę tytuł
mnie znajoma ofiarowała: http://www.gandalf.com.pl/b/szkola-przetrwania-dla-przyszlych-ojcow/
jeszcze nie przeglądałam, ale ona sobie chwaliła -
Lavendula wrote:śliczny sweterek.... gdzie takowy można kupić ??
Po dzisiejszym szale zakupowym musze jeszcze tylko kilka bodziakow kupic i 56 mamy zalatwione. wiecej musze 62 dokupic... ale tez operuje w granicach minimum z tych list wyprawkowych, jeszcze nie wiem w jaki szal moja mama wpadnie;) -
ja jutro ide na obciazenie glukoza:( trzymajcie kciuki... bardziej niz ta glukoza i jej smak marti mnie to, ze musze isc tam glodna;( od lat jedyne okazje, kiedy wychodze z domu bez sniadania to badania krwi kiedy musze byc bezwzglednie na czczo... uh;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 22:53
-
Madlen222 wrote:dziewczyny a co sądzicie o wiaderku do kąpania niemowlaka zamiast wanienki? nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego, teraz to znalazłam...ale wygląda to fajnie i jakoś tak bezpieczniej...macie jakieś doświadczenia?
Ja mam i nie za bardzo pozytywne:)
kupiłam pod wpływem dobrych opinii i tego, żeby nie stresować maluszka niepotrzebnymi bodźcami, niestety kąpanie to był dramat, dziecko wyło, ja nie potrafiłam nad nim zapanować, bałam się trzymać w pozycji pionowej brrr
To było wiaderko Tummy Tub
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
ewelina_d wrote:ja jutro ide na obciazenie glukoza:( trzymajcie kciuki... bardziej niz ta glukoza i jej smak marti mnie to, ze musze isc tam glodna;( od lat jedyne okazje, kiedy wychodze z domu bez sniadania to badania krwi kiedy musze byc bezwzglednie na czczo... uh;(
Trzymamewelina_d lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Ja mam i nie za bardzo pozytywne:)
kupiłam pod wpływem dobrych opinii i tego, żeby nie stresować maluszka niepotrzebnymi bodźcami, niestety kąpanie to był dramat, dziecko wyło, ja nie potrafiłam nad nim zapanować, bałam się trzymać w pozycji pionowej brrr
To było wiaderko Tummy Tub -
Dzień doberek:)!
Wczoraj juz tylko zdążyłam Was przeczytac, napisać już nie;).
Pati, moje wyniki też ciut zjechaly, hemoglobina 11,2
erytrocyty 3,58
hematokryt 32,6
nic to, trza sie za buraki brac;).
Bardziej martwi mnie crp, norma do 5, ja mam 13,8.
Na chłopski rozum podwyższony oznacza stan zapalny w organizmie, pulmonolog mowil, ze jak tak bedzie dowali antybiotyk, wolalabym nie. Mam nadzieje, ze to podwyzszenie jest nieznaczne, w pon mam wizyte, to sie dowiem.
Dzis pozniej tez pewnie nie zdaze Was podczytac na biezaco, dzien w biegu.
Na 14 jazdy, dziecie trzeba podrzucic do żlobka i odebrac, potem szybko autobusem do domu, salatka w biegu, mejkap teżi na 18:30 wieczor panienski kuzynki uf:).
Buziaki, Milego dzionka wszystkim Mamuśkom! -
Witam z rana, my jedziemy na badania do gina
bez stresu bo wczoraj maluch tak mnie uspokajał kopnieciami, rozkrecil się na całego, wieczorem kopnął Tatę, aż podskoczył przeeeepiekny dzień
dziś rano też mnie uspokajał przemieszczal się w brzuchu,prawa strona kopniaczek,środek kopniaczek,lewa kopniaczek,poranny aerobik
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Witam ;*
Jadę do gina od rana brzuch twardy ostry nacisk na krocze czuje no i klucia nosz bladz niech tylko nie zbada i oznajmiam wszem i wobec że kuzwa depilacja z moim brzuchem jest już niemozliwa nie chodzi o to ze nie widać a o to ze nie sięgam i nie widze... xD ok trzymajta kciukasy ją się odezwę po pierwsza wchodzę bo matula już kartę wyciagnela
Miłego dzionka ;**Livia
Nela
Marcel
-
ewelina_d wrote:A mi się słabo zrobiło po glukozie i mnie zemdlilo wiec sobie pierwsza godzinę poleżałam... teraz następna godzina...
Nie strasz ,mnie to czeka za 2 tygodnie, brrr...a ostatnio słabo mi sie zrobiło przy same j morfologii....wody też się nie można napić? Powodzonka -
xpatiiix3 wrote:Witam ;*
Jadę do gina od rana brzuch twardy ostry nacisk na krocze czuje no i klucia nosz bladz niech tylko nie zbada i oznajmiam wszem i wobec że kuzwa depilacja z moim brzuchem jest już niemozliwa nie chodzi o to ze nie widać a o to ze nie sięgam i nie widze... xD ok trzymajta kciukasy ją się odezwę po pierwsza wchodzę bo matula już kartę wyciagnela
Miłego dzionka ;**
Trzymaj się Pati i daj znac co i jak -
Mamadomina wrote:Nie strasz ,mnie to czeka za 2 tygodnie, brrr...a ostatnio słabo mi sie zrobiło przy same j morfologii....wody też się nie można napić? Powodzonka
A moje dziecie oszalalo po tej glukozie:) i mi skopala szyjkę i pęcherz dokumentnie...Mamadomina lubi tę wiadomość
-
U mnie ładna pogoda, zaraz wcinam śniadanie, potem mam sprawy na mieście do załatwienia, to spacer zrobię.
Pati trzymam kciuki za wizytę, co do wyników to mam podobne, przy czym hemoglobine wyższą, słyszałam, że w ciązy spadek HCT i RBC jest fizjologiczny, jednak wiadomo trzeba to kontrolować. Pewnie dostaniesz żelazo i trzeba coś wcinać, co zawiera więcej żelaza.
Agusia no doczekałaś się wizyty
A mnie dziś Dzidzia wypięła dupkę, normalnie ją pomacałam po pupencji hhe, a wczoraj nóżki mi dała do pogłaskania i chyba się spodobało, Kochane MaleństwoAgusia ;), mada_lena, ewelina_d lubią tę wiadomość