Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dzis rano jak wstalam chcialo mi sie batonika zjadlam i po chwili zrobilo mi sie mdlo i slabo. Musialam usiasc ... I tak dziwnie jakby oczy mnie bolaly albo swiatlo przeszkadzalo. Posiedzialam, potem poszlam schlodzic twarz lodowata woda i jakos przeszlo. Wypilam kawe zjadlam sniadanie i bylo oki.
-
Ja ostatnio sie taaka żarta zrobiłam że żal! Tyle pochłaniam róznych rzeczy na raz! Wczoraj na wieczór zrobilismy z mężem pizze którą za chwilę zagryzłam czereśniami, oscypkiem i wysłałam męża po batony milky way!W nocy tak mi sie odbijalo i czulam sie jak przejedzona foka!
Co do facetów buców to są jak najbardziej znam tez przypadki, ale i kobitki sobie pozwalaja na to. Mój to równiez ideał w domu zrobi dosłownie wszytsko i nigdy nie ma jakichś wymagań czy roszczeń że czegoś nie zrobiłam, wrecz to ja nadgorliwa do wszystkiego naganiam:D A teraz mnie kłuje po prawej stronie na dole, przykładam rękę a tam rybke czuję!Pomaga jak wyprostuje nogi wiec lece chyba do łóżeczka:)
A i ja to bym Was wszytskie zaprosiła na ucztę jedzeniową i plotyyyy. Tydzien by nie starczyl !FK81, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
halo
Ale mialam intensywny dzien
W koncu sie wyrwalam po 2 tygodniach lezakowania
Najwazniejsze nasza corka jest zdrowa! Wszystko na swoim miejscu)
Polowkowe wyszlo idealnie,ma 470 g.! i dwoma raczkami trzyma pepowine, tylko zdjecia buzi nie dostalismy bo byla mocno wtulona w lozysko.
A z szyjka wg.tej lekarki nie jest tak zle.
Wg jej pomiaru ma 3,5 cm czyli bardzo dobrze,podobno jest mozliwe ze szyjka zareagowala na leki i sie ladnie zeszla...choc mam sie maksymalnie oszczedzac to nie musze caly czas lezec. ..Jupi
Pozniej bylismy na rocznicowym obiadku, i na malych zakupach dla naszej Kropki, fotki wrzuce jutro bo dzis padam. ..
Jak mowilam to musial byc dobry dzien,wiec Pati ty zdasz ten egzamin :Dna bankNata, xpatiiix3, Agata92, mada_lena, Madlen222, Rybka Nemo, FK81, Mamadomina, KasiaKa, RewolucjaSięDzieje, Goplana, Viviana, Maga31, anusiaa90, sylvi lubią tę wiadomość
-
Kuniak super wieści, dziewczyny Wasze dzieci takie duże a moje to jakieś chuchro i się zaczynam martwić...za półtora tygodnia mam lekarza to się sprawdzi czy coś dzieciątko przybrało na wadze...niby na połówkowym nic nie mówił więc chyba ok było.
-
Nata wrote:Kuniak super wieści, dziewczyny Wasze dzieci takie duże a moje to jakieś chuchro i się zaczynam martwić...za półtora tygodnia mam lekarza to się sprawdzi czy coś dzieciątko przybrało na wadze...niby na połówkowym nic nie mówił więc chyba ok było.
Nata jesli tylko miesci sie w granicach normy (a na pewno sie miesci bo by ci lekarz powiedzial)
to ja bym sie cieszyla,mniej dzwigasz, latwiej rodzisz
A ta tolerancja prawidlowej wagi jest spora. -
Madlen jestem zaskoczona ze rozwarcie moze sie cofnac nawet.Ale super ze tak jest,powiedziala tylko ze jak przesadze z wysilkiem to znow cos sie moze podziac mimo lekow,
Grunt to sie polozyc kilka razy dziennie po kilknascie minut.,musimy po prostu uwazac...ale Takie lezenie to sama przyjemnosc
Ja mojemu powiedzialam na poczatku ze musi miec zawsze 20 kg wiecej niz ja,zebym sie nie czula jak slonica.
Wyjsciowo tak bylo, ale oznaczalo to ze musi przytyc dokladnie tyle co ja
Na poczatku sie staral ale pozniej postanowil isc na latwizne i brzuszek chcial zdobywac.... piwkiem
No i musialam go zwolnic z tej obietnicybo by w alkoholizm popadl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 22:27
Madlen222, mada_lena lubią tę wiadomość
-
dokładnie Kuniak, tym bardziej że wkrótce zabraknie nam leżenia:)
Ale super że z tą szyjką ok...ja rozwarcia nie miałam i mam nadzieje ze nie mam, tylko mi się skracała...natomiast tetaz mam pessar i praktycznie leze calymi dniami więc nie może być źle lub gorzej:)
A w ogóle dużego masz dzidziola:) super!!!! i jeszcze kolacja na uczczenie rocznicy i połówkowego , idealny dzień:D super...
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Hej a co u Desou? Staram sie za Wami nadazyc ale to nie takie proste. Wczoraj gin mi powuedziska ze mam lozysko schodzace na przedniej ścianie i jak sie nie podniesie to za 4 tyg mnie na l4 wysle i basta. Moze wówczas Was dogonie. Co do moich notch na prawej i lewej tetnicy powiedziala ze na tym etapie jeszcze takie moga być mam wiec nadzieje ze następny doppler będzie ok. Dzisiaj jestem sama w domu bo moi chlopcy pojechali do ustki do brata mojego Piotra stad ta godzina bo wczesniej ucielam sobie drzemkę bagatela 2 godzinki. Ale chyba za raz znowu pójdę spać. Dobrej nocy.