Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie z rana. My juz po śniadaniu, ciastkach, czeresniach. Moje sny mnie przerażają!
Pati trzymam kciuki! Odezwij sie po wizycie. Bedzie wszystko dobrze, moze księżniczka zasiadła sobie nisko na tronie i stad ucisk.
Pociesze sie, ze moja depilacja bikini tez juz nie wychodzi. Wczoraj lusterko poszło w ruch.
Ewelina dasz rade, juz tylko godzina;) ja tez ide za 2 tyg na obciążenie, zobaczymy co to bedzie;) -
do którego tyg robi się to obciążenie glukozą?? ja słyszałam że w ogóle w 7 miesiącu, a Wy już macie. Ciekawe kiedy mój lekarz mnie skieruje..dzisiaj pakowanko, zakupy jakieś szybkie, lekarz rodzinny ale tylko po receptę i jedziemy nad morze!! juhu!
-
no mam nadzieję że pogoda w miarę będzie, byle nie lało, upałów wielkich być nie musi, ale żeby sobie posiedzieć na plaży spokojnie
my tylko na tydz jedziemy bo 13 mamy chrzciny w Wawie więc musimy się nacieszyć morzem
a później może jakieś jeziorko na kilka dni.
-
My tez jedziemy na tydz, dokładnie 8 dni. Ja bym nawet wolała zeby nie było upałów. Wystarcza mi 22-24 st.
Opalać sie nie bede, nawet nóg za bardzo nie moge wystawiać na słońce. Po ostatnim wyjeździe mialam uczulenie, jakies drobne wybroczyny mi wyskoczyły. Zniknęło bez śladu, ale wcześniej upierdliwe swedzialo, wiec jak juz to filtr 50. Na szczescie twarz mi oszczędziło:) w tym roku córka mlynarza:)RewolucjaSięDzieje, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Ja też już zaczęłam tyć, a nawet tempo tycia mnie zaskakuje, ale to już Dzidzia rośnie, brzuszek rośnie, także co się dziwić.
Nata życzę pięknej pogody i wypocznij porządnie. Mnie gin jeszcze nic nie mówił o glukozie, ale mam wizyte w 23tc, pewnie wtedy mnie skieruje.
Madalena no my w tym roku listopadówki to będziemy się wyróżniać cerą bieluśką, ale co tam, za rok z Dzidziami będziemy spacerować to nadrobimyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 09:28
mada_lena lubi tę wiadomość
-
z tymi kg to wiem że w ciąży przybywa ale jak ktoś miał kompleksy to teraz ciężko się przestawić, w sumie chyba nie powinnam się jakoś martwić bo to moje pierwsze 2 kg od wagi wyjściowej :-)byleby tak szybko nie wchodziły kolejne, od dzisiaj więcej piję wody to i metabolizm szybszy będzie :p
-
aaaa no i nie dziekuję za życzenie ładnej pogody
modlę się raczej o znalezienie noclegów
no i wszystkim Wam również dużo słoneczka, ale nie upałów bo wtedy w domu najlepiej. Ja mam filtr 30 na buzie, a do ciała muszę iść kupić dzisiaj bo niestety tylko jakieś niskie w szafce są więc to dla małża będą o ile w ogóle się przydadzą hehehe
mada_lena lubi tę wiadomość
-
u mnie już poczatki upału..
Kuniak i Dessou jak sie czujecie??
ja ciodziennie twarz smaruje 50 filtr
polecam Wam ziaje koloryzujaca z faktorem 50
uwaga za 18zł)
boje sie przebarwien...
jedyne co mi spedza sen z powiek to ze przez nawal pracy , imieniny rodzinne, planowanie urlopu i remonty po skonczeniu kursu ne podeszlam do wew. i do egazminiu. mysle,ze rzobie to po powrocie...ale gtez bedzie trudno bo siostra ptrzyjezdza na miesiac....wiec kiedy???
mysle o poniedzialku o .............polowkowych:)))
która z Nas mial tez isc w poniedzialek?
chce nagrac usg na plytke i pokazac tesciom i rodzicom:))
to 4D jest ohydne wole normalne usg gdzie bąbel wygląda milusio:))
milego weekendu i dam znac w poniedzialek co i jak:)))
-
Fidelissa wrote:u mnie już poczatki upału..
Kuniak i Dessou jak sie czujecie??
ja ciodziennie twarz smaruje 50 filtr
polecam Wam ziaje koloryzujaca z faktorem 50
uwaga za 18zł)
boje sie przebarwien...
jedyne co mi spedza sen z powiek to ze przez nawal pracy , imieniny rodzinne, planow
anie urlopu i remonty po skonczeniu kursu ne podeszlam do wew. i do egazminiu. mysle,ze rzobie to po powrocie...ale gtez bedzie trudno bo siostra ptrzyjezdza na miesiac....wiec kiedy???
mysle o poniedzialku o .............polowkowych:)))
która z Nas mial tez isc w poniedzialek?
chce nagrac usg na plytke i pokazac tesciom i rodzicom:))
to 4D jest ohydne wole normalne usg gdzie bąbel wygląda milusio:))
milego weekendu i dam znac w poniedzialek co i jak:)))
Ja mialam isc w pn. ale ze wzgledu ze grozil mi szpital przyspieszyli mi termin i wczoraj bylam,
filmiku nie wzielam bo ja glownie chcialam miec zdj buzki, a nie dalo sie zrobic
Fajnie ze napisalas o tym filtrze z ziaji,ja uzywalam zawsze koloryzujacej 50 z vichy ale ostatnio nigdzie jej nie ma.
Zazdroszcze wam okrutnie tego morza,ale jak u nas w srode na wizycie bedzie ok z szyjka, to tez jedziemyFidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja moge polecić serie Sunbrella Dermedic. Cena przystępna, sklad dobry. Po co przepłacać
Na twArz lubie tez Avene z 20spf ale teraz jest troche za słaby wiec zamieniłam na dermedic 50 i sprawuje sie bardzo dobrze. Nie bieli, wchłania sie dobrze.KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że jestem wściekła... ;/ Nie zbadał, bo po co nie widzi takiej potrzeby i jeszcze nerwów napsuł buc, bo nie mógł tętna małej znaleźć, aż sam zbladł... wrr... pajac głupi idę w tym tyg prywatnie pierdole ten cały nfz... a nie zbadał, bo "pewnie ja tak mam:, bo się najadłam czegoś wzdymającego albo zaparcie mam.. ;oo a skąd on może takie rzeczy wiedzieć pff... cytuje "no to raczej normalnie, że pani tak się czuje pewnie pani za dużo je wzdymających ,a jak wypróżnienia.?" to ja że "nie mam problemów i że ja na diecie cukrzycowej i insuline biorę" a ten ,że jak to skąd ja sobie to wymyśliłam i patrzy się na mnie jak na idiotkę... to mówię że z programu bla bla .. no to ten aha to wszystko.? dziękuje do widzenia prosze zawołac następną... pff kopnęłam w drzwi gabinetu jak baba druga weszła i poszłam wsciekła... msylałam, że mu tam nawrzucam pajac głupi bo o wszystkim powiedziałam a ten udawał że nie słucha mnie i nic mi nie jest,... kurwa a jak coś się stanie to oskarze zjeba tego że w pore nie zareagował bo mu szkoda palca żeby zbadać pff... jeszcze brata urodziny dzisiaj a tak bym sie przejechała juz dzisiaj prywatnie jeszcze... no bo kurwa ile można, jeszcze o tym ucisku na krocze mówię, że normalnie takie parcie na krocze mam i że wiem jak to wszystko wygląda teraz bo to nie pierwsze dziecko i umiem opisać co mi jest to kurwa oczy postawił, że gazy mi uciskają pff... no zjeb kompletny konował...;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:33
Livia
Nela
Marcel