Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobitki właśnie wróciłam od gina wszystko ok szyjka zamknięta i jak się wyraził dobrze trzyma
Dzidziulek waży 320 g wszystkie organy na miejscu i co mnie zszokowało powiedział że to dziewczynka a ja byłam święcie przekonana że chłopak będzie i mu tak mówie to sprawdził jeszcze raz i mówi no tu nic nie wisi to raczej dziewczynka
Kamień spadł mi z serca że wszystko w porządku bo zqawsze jak idę do lekarza to się stresuje strasznie bo boję się że powie coś złego
Blue gratuluję synka rzeczywiście ogromne to twoje dzieciątkosylvi, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Eve, Madlen222, Viviana, Agata92, blue00, Goplana, Nata, FK81, Maga31 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
mada_lena wrote:http://allegro.pl/automat-maszyna-do-lodow-swiderkow-i4386794289.html
Rewolucja to byś miała raj.....
OMG, jadłabym te lody na okrągło, już sobie wyobrażam jaka byłabym monstrualnie gruba:D:D
mada_lena lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
mada_lena wrote:http://allegro.pl/automat-maszyna-do-lodow-swiderkow-i4386794289.html
Rewolucja to byś miała raj.....
A ja boje się jeśc lody bo zaraz mnie gardło boli i potem muszę trzy dni walczyć żeby ból miną i żeby jakieś choróbsko się z tego nie rozwinełohttps://www.maluchy.pl/li-69555.png -
a ja dostalam wyniki, najbardziej ciesze sie z cukru, bo wynik bdb (0h: 77, 1h: 135, 2h: 127), hemoglobina oczywiscie ponizej normy ale wzrosla z 10,9 na 11,4, hematokryt za niski. martwi mnie mocz za to:(
Mikroskopowy osad moczu (A19)
Nabłonki płaskie dosc liczne w.p.w.
Nabłonki okragłe 2-3 w.p.w.
Leukocyty - liczba (C30) 5-10 w.p.w.
reszta parametrow w normie.
i nie wiem co o tym myslec... -
ewelina_d wrote:a ja dostalam wyniki, najbardziej ciesze sie z cukru, bo wynik bdb (0h: 77, 1h: 135, 2h: 127), hemoglobina oczywiscie ponizej normy ale wzrosla z 10,9 na 11,4, hematokryt za niski. martwi mnie mocz za to:(
Mikroskopowy osad moczu (A19)
Nabłonki płaskie dosc liczne w.p.w.
Nabłonki okragłe 2-3 w.p.w.
Leukocyty - liczba (C30) 5-10 w.p.w.
reszta parametrow w normie.
i nie wiem co o tym myslec...
Ewelina nie jest tak złe. Nie masz bakteri.
Jesli chodzi o leukocyty to powinno byc do 5. W polu widzenia, ale mysle ze nie jest złe.
Nablonki to najcześciej wydzielina z pochwy.
Zurawinka do podlubania i wiecej wody nie zaszkodzi.
Powtórz sobie za jakis tydzien. -
misiaczk25 wrote:O kurcze jaka cena
A ja boje się jeśc lody bo zaraz mnie gardło boli i potem muszę trzy dni walczyć żeby ból miną i żeby jakieś choróbsko się z tego nie rozwineło
Wrazliwe gardziolko:) ja bym nie przeżyła bez lodów lata
Dlatego tak sie dzis wkurzylam na te lody:/
-
mada_lena wrote:Ewelina nie jest tak złe. Nie masz bakteri.
Jesli chodzi o leukocyty to powinno byc do 5. W polu widzenia, ale mysle ze nie jest złe.
Nablonki to najcześciej wydzielina z pochwy.
Zurawinka do podlubania i wiecej wody nie zaszkodzi.
Powtórz sobie za jakis tydzien. -
a ja właśnie wróćiłąm ze spacerku z mężem i z psem i już mnie pachwiny rozbolały i plecy,...masakra, czuje się jak stara baba...
Fajna pogoda się u nas zrobiła, pochmurno i zanosi się na deszcz, i bardzo przyjemne powietrze:) idę zaraz pod prysznic i meczyk:)
W ogóle to coś słaba tu aktywność dzisiejszego wieczora... -
Hehehe mi tez pewnie z 30kg przybędzie w takim tempie jak teraz to tak z 17 ty* 1,5kg no to jeszcze z 25-26 kg mi przybędzie do końca, chyba ,że dużo wcześniej urodze np za 15tyg czyli gdzieś w 38tyg xD a przecież już jest 8kg na plusie
No i my juz po urodzinkach Kacperek zadowolonyaja mam the sims 3 na lapku hahahaha sama sobie przypomne jak to za gowniarza rodzinke sie robilo i pogram xD bo cracka zainstalowałam to bez płytki chodzi
Marceus leży obok tuli sie i niedługo lulu lecim chyba tzn najpierw Marceliński ,bo juz my wykąpani o ludzi epo tym upale to nie do życia człowiek wiatr zawiał przez okno a każdy o matko jaka ulga xDWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 21:40
Livia
Nela
Marcel
-
oo widze że temat gofrów - ja mam gofrownicę mpm - koszt koło 60 - 70 zł - w biedronce kupiłam za 49:) i super przepis - w jednej misce ubija się białka, w drugiej żółtka, mąka, olej, cukier i mleko - potem łączy obie miski i gotowe - szybkie i przepyszne - napiszę jutro dokładny przepis jak go odkopie z papierów.. do tego bita śmietana, owoce, czekolada, ba z nutellą jadłam nawet
xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
PAti podobno można, ale ja jakoś i tak się boję nawet jednej lampki...z resztą z drugiej strony co mi z jednej lampki, jak ja całą buteleczkę bym opróżniła:D
Madalena nie szukaj tego przepisu bo ja tez mam super szybki przepis natomiast samo pieczenie w gofrownicy mnie wkur...bo długo musze czekac...a potem jeszcze wszystko mam brudne bo mi olej pryska...do dupy...
tydzień temu jak rodzice byli to robiliśmy z bita smietana i jagodami...pycha była...ale już mam dość takich robotek...wolalabym gotowegoxpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość