Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też na mecza spoglądam (nożna) ale jakoś mnie nudzi...
w ogóle jakaś taka bez humoru dziś jestem...mam doła i płakać mi się chce...takie mam ostatnio nudne życie, ciągle sama w domu i nawet nic ciekawego nie mogę zrobić bo muszę się oszczędzać...masakra...i takie mam wrażenie że każdy następny dzień nie przyniesie mi żądnej przyjemności...
Mąż mi na poprawę humoru przyniósł dzisiaj rózyczki, milutko ale nawet to nie cieszy mnie dzisiaj tak jak powinno... ;( -
dziewczyny wpadłam pogratulować wizyt, madlen najem się gofrów za Ciebie nad morzem
można uznać że jesteśmy spakowani, wykąpani, ogoleni i prawie gotowi do drogi
lecę zaraz spać bo o 5-6 wyjazd... może uda mi się jakoś zajrzeć do Was ale z nadrobieniem to już będzie problem pewnie, całuję Was moje dziewczyny brzuchate :-)ogólnie to ja chyba pół szafy wzięłam -masakra!
mada_lena, desou, Strupka, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, śliczny synek
i ładnie wychodzi na zdjęciach
Nata, wypoczywaj, nabieraj sił bo będą potrzebne. I wciągaj jod.
Dobrej nocy i słodkich snów wszystkim, żeby jutro z rana do śniadania było o czym poczytaćniecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Wlasnie meza odprawilam do pracy, wroci jutro;(
Madlen ja tez ostatnio wiecej w domku, przeważnie sama. Ale próbuje sobie jakos zając czas czytam, pichcę, od czasu do czasu ktos wpadnie i jakos leci. Dobrze, ze mezus ma teraz wolne i możemy pozwolić sobie na wyjazd, bo kisilabym sie w domu...staram sie nie narzekać, ale zdarzają mi sie dni, ze chodzę i płacze sama nie wiem dlaczego....
Niecierpliwa21 wow sprzęt ma niezły:) gratuluje synusia:)
Nata zamawiam pogodę na nast tydzien:) odpoczywajcie!
Hania od rana juz pocwiczyla:) a mamusia sobie poleniuchuje i zabieram sie niebawem za ogarnięcie garderoby na wyjazd. Prasowanie:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 08:25
-
mada_lena wrote:No i zainwestowalam w taka oto kieckie jeszcze jeszcze przed wyjazdem w czerwcu. Jest naprawde cudowna i b. Dobrze uszyte.
http://allegro.pl/mama-licious-dluga-sukienka-ciazowa-evely-maxi-m-i4226181466.htmla serio, zeby dostac koszulke bez zadnych nadrukow i nie dla karmiacych (na to jeszcze przyjdzie pora;)) to ze swieca trzeba szukac...
i dzien dobry wszystkim:) -
Witam z rana
heheh ja sobie pospałam a Marcelek sobie pooglądał ehheh wycałował i poprzytulał na pobudkę zjedliśmy sniadanie i uwaga hahahh wypiłam kawe z maslanką myślałam, że taka kwaskawa bo jadłam słodkie xD a to babcia mówi nalałam Ci mleka a tu psikus bo maslanke ahahahhaha
trzeba w końcu dzisiaj skończyć sprzątanie pokoju, pół zawartości szafy w środku jużhehe jeszcze wiweszaki i półek część pusta
Livia
Nela
Marcel
-
Viviana najlepszego:)
Zauważyłyście że odkąd jesteście w ciąży znajomi mają dla Was mniej czasu czy tylko mi się tak zdaje. Ja jak miałam tylu znajomych to nagle nie ma kogo wyciągnąć na "kawe" nagle nikt czasu nie ma itd wiadomo że drinka z nimi nie wypije ale przecież mogę zamiast tego soczek sobie machnąćViviana lubi tę wiadomość
-
Viviana wszystkiego naj, naj:)
Ja łykam falvit mama co 2-3 dni.
Ewelina materiał jest świetny, mięciutki, nie prześwituje. Dobrze sie nosi. Jestem b. Zadowolona z tej sukienki i krój pozwoli nosić ja po ciazy. Maja dosc drogo, ale wole dać wiecej niz 20 zł za bluzkę z poliesteru,w kt upoce sie jak mysz;) w lidlu sa te przedłużone tuniki, całkiem przyzwoite i bluzki w dwutaktu, nie ciazowe, ale lekko rozszerzone do spodenek czy legginsów jak dla mnie w sam raz. Cena 22zl
Pati u mnie po takiej mieszance okupacja wucetu gotowa!
Nastka tez mam takie wrazenie...i to nie tylko znajomi, rodzina tez, poza najbliższymi.
Ale powiem szczerze mam ich głęboko. Nawet ostatnio,rozmawiałam z mezem na ten temat, ze w momencie kiedy niunia juz pojawi sie na świecie i moze wtedy beda mieli ochote zacząć wpadać to wtedy zapytam gdzie byli przez ostatnich kilka miesiecy?? Przytaknal, obiecał mnie poprzeć.ewelina_d, Viviana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Witam Mamusie kochane
Ostatnio pochłania mnie trochę pisanie wypocin nauk. i wybór projektu domu z ewentualnymi przeróbkami, więc Was tylko 1-2 razy dziennie podczytujęco przy moim uzależnieniu od tego forum, to prawdziwy odwyk
Wczoraj zaobserwowałam pierwszego kopaśmieszne uczucie, gdy brzuch sam widocznie podskakuje, do tej pory jestem pod wrażeniem.
Vivianko - Wszystkiego najlepszego!!! :* Przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i Amelki
Nastka - masz rację z tymi znajomymi, częściowo to takie subiektywne uczucie ponieważ mam teraz więcej czasu dla siebie i nagle chętnie odnowiłabym wiele kontaktów, ludzie jednak żyją dalej w wirze pracy - dyżur, po dyżurze, kolejne roboty i ciężko się z nimi umówić. Inna sprawa, że znajome babeczki spotykają się kilka razy w tygodniu np. na fitnesie - nawet mnie nie zaprosiły do kółka graniastegono bo co ja na tym aerobiku...
Jeśli chodzi o witaminy, to bardzo pozytywne doświadczenia mam z preparatami Olimpu - Vitamin Mama Plus . Ta firma ma bardzo dobre chelaty np. żelaza, do tego stopnia, że jak mi kiedyś włosy wypadały to po kuracji ich preparatami w badaniach miałam morfologię jak zdrowy mężczyzna (czyli dla kobiety rewelka), oraz ponad normę żelazo i kwas foliowy. Tak się dobrze przyswoiło, że nawet u takiej niezbyt dbającej o dietę wegetarianki, mocno poprawiło parametry. Teraz jestem wierna tej firmie
Jeśli chodzi o DHA - to ostatnio Prenatal zmienił kształt kapsułek na małe, choć na rynku funkcjonują jeszcze równocześnie te z dużymi długimi kapsułkami, więc cza paczećNa pewno ten Prenatal DHA z Alg w nowej wersji jest małokapsułkowy.
*
Btw - nie myślałam, że wybór projektu jest taki czasochłonny i że będzie powodował tyle konfliktów z mym skorupiakiem, małżemKonsensusu nadal brak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 10:23
xpatiiix3, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość