X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Dziewczyny, jest chlopak!!!! Wazy 560g i jest do przodu o 1.5 tygodnia, ma bardzo dlugie nogi :)

GRATULACJE !! duży chłop :))

rwi37s6.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Dziewczyny, jest chlopak!!!! Wazy 560g i jest do przodu o 1.5 tygodnia, ma bardzo dlugie nogi :)
    wow! moje malenstwo mialo 340 w 20+2 :) faktycznie duzy chlop:)

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie blue wielkolud ;) gratuluję synka ;) fajnie już rodzynka nie będziesz miała ;p

A ja siedzę na górze u mam brat ma gości no i Zmuła ahahaha najlepsze to jest to że same dziewczyny do Niego póki co przyszły ;)

blue00 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabiła bym tego Chazana ja nie jestem za aborcją ale w takim przypadku jestem jaknajbardziej na TAK... Nie chciałabym patrzec jak umiera moje dziecko, perslnle też miałby zaoszczedzony ten straszny widok. Powinni teraz go zmusić do zobaczenia tego dziecka może na drugi raz by pomyślał zanim by odmówił.

tak mi śmiać chciało dzisiaj rozmawiałam z koleżanką przez telefon i gadamy sobie jak zwykle nagle mówi Aśka jestem w ciąży no to ja mówię że fajnie gratuluję itd a ta mi z tekstem że nie dość że wpadka to jeszcze z trojaczkami. Padłam jak to usłyszałam

RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Madlen222, mada_lena, pinsleepe, Eve, misiaczk25, Reverie, Agusia ;), Ninusia, Dotty84 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha nastka! Bez kitu niezle kolezanka wpadla ale jaja:D potójne szczescie no:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez wielkie oczy zrobilam jak uslyszalam wage

xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue gratulacje!!! ale duży bąbel, moje w 20 tygodniu miały 350 i 372gr...nieźle!!! tutaj pewnie jak by zobaczyli takiego dużego babla to by mi od razu dali skierowanie na sprawdzenie czy cukrzycy nie mam...hehe...

Nastka no to koleżanka będzie miała życie przewrócone do góry nogami.l..haha...wyobrażam sobie jej zdziwienie...ja jak pierwszy raz poszłam do lekarza to mi powiedziała, że jest ciaza ale pojedyncza...a jak poszlam 3 tygodnie później to że bliźniacza....mało z fotela nie spadłam...:D
    teraz nie zamieniłabym mojej ciązy na pojedyncza never!!!

Zjem sobie dziś pyszniutkiego kebabika, mąz zaraz przywiezie...och jak ja kocham takie jedzonko!!!!
    A KFC to chodzi za mna od miesiąca i muszę w końcu zjeść bo umrę...

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlen nei mów o KFC bo to moja zmora. mogłabym codziennie tam jeść :D

nastka trojaczki. ło masakra hehe :D

a wpadłam na chwilę do Pepco i wyszłam z dwiema pieluszkami flanelowymi i trzema tetrowymi hehe :P

Madlen222 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:

Gratuluję synka :)

blue00 lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny piszcie coś bo nudnawo jakoś:) :P

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak to lecą jak szalone :P

Madlen222 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upał. Nie chce sie nic. Bylam u fryzjera, mały spacer na zakupy i do domu. Masakra.
    Wkur....sie po raz kolejny kupiłam lody i co? Rozmazane, zamrazane....normalnie grudy lodu :/ ohyda. Tym razem w marc polu tak sie nacielam. Jakbym miała wiecej siły to bym tam pojechała i rzuciła im w twarz:/
    A mi sie tak chciało loda, kupiłam malinki, mialam zrobic na gorąco a tu dupa:(

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie zjadłam loda, ale takiego na patyku:) ale dalej mi się chce czegoś słodkiego...jak zwykle...ale nie wiem czego..to znaczy wiem, ale w Holandii mogę zapomnieć o gofrach, pączkach i jagodziankach...

U nas też upał masakryczny, chociaż strasznie się zachmurzyło i mam nadzieję na burzę:D:D podobno ma być!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna. A jakbyś kupiła sobie gofrownice? Ciasto na gofry proste jak drut :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:34

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Biedna. A jakbyś kupiła sobie gofrownice? Ciasto na gofry proste jak drut :)

kochana ja mam gofrownicę ale nie chce mi się ciasta robić...za dużo roboty...

relgh3714vlmssyj.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, wrzuciłam Ci "synusia" na "listę obecnych ciężarówek" :)

blue00 lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Upał. Nie chce sie nic. Bylam u fryzjera, mały spacer na zakupy i do domu. Masakra.
    Wkur....sie po raz kolejny kupiłam lody i co? Rozmazane, zamrazane....normalnie grudy lodu :/ ohyda. Tym razem w marc polu tak sie nacielam. Jakbym miała wiecej siły to bym tam pojechała i rzuciła im w twarz:/
    A mi sie tak chciało loda, kupiłam malinki, mialam zrobic na gorąco a tu dupa:(

A jakie lody?
    ja mam ciągłą ochotę na "włoskie". Po prostu chuć ścina mnie z nóg.
    Muszę pomyśleć nad kupnem maszyny :D:D:D ;)

FK81 lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ja gdzies kiedys mialam prosty przepis....wszystko do miski mieszasz i ciasto gotowe:) z koleżankami na studiach pieklysmy w opiekaczu na tosty:):)moze znajdę to ci podeśle. A ja szukam teraz maszynki do lodów. Sama bede sobie robic. Po pierwsze wiem co jem, a po drugie za op.lodów daje ok 10 zł. Maszynkę na all moge kupic juz za 50. Poczytać musze tylko na co zwrócić uwagę, a moze któraś ma i używa używała???

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    A jakie lody?
    ja mam ciągłą ochotę na "włoskie". Po prostu chuć ścina mnie z nóg.
    Muszę pomyśleć nad kupnem maszyny :D:D:D ;)

Rewolucja kupiłam grycanki waniliowe.
    Juz któryś raz sie nacielam....wyłączają lodówki i maja w D.
    Juz wlasnie przeglądam @ w poszukiwaniu maszyny

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ