Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O ludzie blue wielkolud
gratuluję synka
fajnie już rodzynka nie będziesz miała ;p
A ja siedzę na górze u mam brat ma gości no i Zmuła ahahaha najlepsze to jest to że same dziewczyny do Niego póki co przyszłyblue00 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
zabiła bym tego Chazana ja nie jestem za aborcją ale w takim przypadku jestem jaknajbardziej na TAK... Nie chciałabym patrzec jak umiera moje dziecko, perslnle też miałby zaoszczedzony ten straszny widok. Powinni teraz go zmusić do zobaczenia tego dziecka może na drugi raz by pomyślał zanim by odmówił.
tak mi śmiać chciało dzisiaj rozmawiałam z koleżanką przez telefon i gadamy sobie jak zwykle nagle mówi Aśka jestem w ciąży no to ja mówię że fajnie gratuluję itd a ta mi z tekstem że nie dość że wpadka to jeszcze z trojaczkami. Padłam jak to usłyszałamRewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Madlen222, mada_lena, pinsleepe, Eve, misiaczk25, Reverie, Agusia ;), Ninusia, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue gratulacje!!! ale duży bąbel, moje w 20 tygodniu miały 350 i 372gr...nieźle!!! tutaj pewnie jak by zobaczyli takiego dużego babla to by mi od razu dali skierowanie na sprawdzenie czy cukrzycy nie mam...hehe...
Nastka no to koleżanka będzie miała życie przewrócone do góry nogami.l..haha...wyobrażam sobie jej zdziwienie...ja jak pierwszy raz poszłam do lekarza to mi powiedziała, że jest ciaza ale pojedyncza...a jak poszlam 3 tygodnie później to że bliźniacza....mało z fotela nie spadłam...
teraz nie zamieniłabym mojej ciązy na pojedyncza never!!!
Zjem sobie dziś pyszniutkiego kebabika, mąz zaraz przywiezie...och jak ja kocham takie jedzonko!!!!
A KFC to chodzi za mna od miesiąca i muszę w końcu zjeść bo umrę... -
Upał. Nie chce sie nic. Bylam u fryzjera, mały spacer na zakupy i do domu. Masakra.
Wkur....sie po raz kolejny kupiłam lody i co? Rozmazane, zamrazane....normalnie grudy loduohyda. Tym razem w marc polu tak sie nacielam. Jakbym miała wiecej siły to bym tam pojechała i rzuciła im w twarz:/
A mi sie tak chciało loda, kupiłam malinki, mialam zrobic na gorąco a tu dupa:( -
a ja właśnie zjadłam loda, ale takiego na patyku:) ale dalej mi się chce czegoś słodkiego...jak zwykle...ale nie wiem czego..to znaczy wiem, ale w Holandii mogę zapomnieć o gofrach, pączkach i jagodziankach...
U nas też upał masakryczny, chociaż strasznie się zachmurzyło i mam nadzieję na burzę:D podobno ma być!!!
-
mada_lena wrote:Upał. Nie chce sie nic. Bylam u fryzjera, mały spacer na zakupy i do domu. Masakra.
Wkur....sie po raz kolejny kupiłam lody i co? Rozmazane, zamrazane....normalnie grudy loduohyda. Tym razem w marc polu tak sie nacielam. Jakbym miała wiecej siły to bym tam pojechała i rzuciła im w twarz:/
A mi sie tak chciało loda, kupiłam malinki, mialam zrobic na gorąco a tu dupa:(
A jakie lody?
ja mam ciągłą ochotę na "włoskie". Po prostu chuć ścina mnie z nóg.
Muszę pomyśleć nad kupnem maszyny:D:D
FK81 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Madlen ja gdzies kiedys mialam prosty przepis....wszystko do miski mieszasz i ciasto gotowe:) z koleżankami na studiach pieklysmy w opiekaczu na tosty:):)moze znajdę to ci podeśle. A ja szukam teraz maszynki do lodów. Sama bede sobie robic. Po pierwsze wiem co jem, a po drugie za op.lodów daje ok 10 zł. Maszynkę na all moge kupic juz za 50. Poczytać musze tylko na co zwrócić uwagę, a moze któraś ma i używa używała???
-
RewolucjaSięDzieje wrote:A jakie lody?
ja mam ciągłą ochotę na "włoskie". Po prostu chuć ścina mnie z nóg.
Muszę pomyśleć nad kupnem maszyny:D:D
Rewolucja kupiłam grycanki waniliowe.
Juz któryś raz sie nacielam....wyłączają lodówki i maja w D.
Juz wlasnie przeglądam @ w poszukiwaniu maszyny