Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa ja nie mogę jaki brzunio!!! słodziutki...ale Ty taka chudzinka jesteś ogólnie, hehe... a ja się już niepokoiłam że mam mały brzuch, a widzę że to na prawde nie ma znaczenia...
Pati może masz racje, właśnie tak od przepony wyraźnie czuje oddzielenie...normalnie to czuje, szok... nawet mój mąż to dziś wyczuł i pytał co to jest...hehe... ja już się zeschizowałam, że coś jest nie tak, ale skoro mówicie że to normalne to jestem spokojniejsza:) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Wpadłam tylko na moment, zaraz muszę uciekać..
Maleństwo zdrowe - waży 350g, ma ok 20cm i wszystko ma na miejscu!
No i dorzucam kolejną dziewczynkę do naszego babińca!
Oto i Hania Ewa Tarnowska:
Madlen222, Viviana, desou, Jula222, Reverie, Goplana, sylvi, Ola86, maaartinka, KasiaKa, santoocha, misiaczk25, Amnezja, Agata92, RewolucjaSięDzieje, ewelina_d, KUNIAK, blue00, e_v_e, Agusia ;), Isia14, izia, anusiaa90, xpatiiix3, FK81, Strupka, Maga31, scindapsus, Rybka Nemo, Lavendula, Nata lubią tę wiadomość
-
Sylvi tak koła najlepiej pompowane.
Dotty gratuluję udanej wizyty i córci, witam w różowym klubie
Niecierpliwa ja nie mogę, ale szczupła jesteś, też mało waże ale po mnie tego tak nie widaćBrzusio masz malutki, musisz mieć pewnie silne mięśnie jak pisze Reverie, ja taki brzuszek miałam 13/14tc, ale miałam nisko, hehe łatwiej Ci będzie wrócić do formy, albo ewentualnie brzuszka dostaniesz jeszcze.
U mnie dziewczyny chłodno się robi, idzie burza jak nic, chmury ciemne, ale ja nie lubię burzy.Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Dotty gratuluję córeczki
Goplana,wszystko się może zdarzyć. Moja koleżanka miała mieć dziewczynkę. Wczoraj urodziła ślicznego chłopczyka
A to ci musiała być niespodzianka,
pewnie wszystko w różu i ta...dam!Amnezja lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Dotty84 wrote:
Śliczna!Dotty84 lubi tę wiadomość
niecierpliwa21 wrote:No właśnie jakoś tak słabo rośnie, a podobno przy dużej ilosci wod powinien byc wiekszy niz normalnie
u Patii to rozumiem brzuch porządny, a to moje coś takie nie wiadomo co.
Brzucho faktycznie malutki, ale to pewnie kwestia drobnej budowy,
zapewne będziesz w gronie szczęściar po których ciąży nie widać, ale też nie ma czego po niej zrzucać
A u wieloródek brzuchole wyskakują szybciej i są przeważnie większe niż w pierwszej ciąży, także luzniecierpliwa21 lubi tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:A to ci musiała być niespodzianka,
pewnie wszystko w różu i ta...dam! -
ewelina_d wrote:hah, dlatego kupuje wszystko uniseks:) (co jest rowniez spowodowane moja ogromna niechecia do stygmatyzowania mojego dziecka kolorami - zakazalam wszystkim kupowania czegokolwiek rozowego, juz predzej niebieskie ubranka mi sie podobaja...)
Ups, dostałabym od Ciebie burę w takim razie, bo namiętnie stygmatyzuję
Jan miał wszystko niebiesko-zielono-beżowe, a teraz nadszedł okres wyżywania się nad różem w 600 odsłonach. Jakoś nie umiem się powstrzymać, tak mnie cieszy ten kolor:)Madlen222, FK81 lubią tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:Ups, dostałabym od Ciebie burę w takim razie, bo namiętnie stygmatyzuję
Jan miał wszystko niebiesko-zielono-beżowe, a teraz nadszedł okres wyżywania się nad różem w 600 odsłonach. Jakoś nie umiem się powstrzymać, tak mnie cieszy ten kolor:)
ja pewnie tez cos kupie fuksjowego (oby nie majtkowy roz...), ale tylko wylacznie jak bedzie cos pieknego:) ale to dopiero jak zobacze na wlasne oczy, ze dziewczynka:) -
Dziewczyny mam pytanko
Od zawsze mam wade wzroku na jednym oku -0,5 jednak od pewnego czasu czuje ze wzrok mi sie pogorszyl,tak od miesiaca mam jakby zamazany obraz w tym slabszym oku, myslicie ze jest sens isc do okulisty? Tak sie zastanawiam ze i tak mi nie zbada dna oka bo musialaby zakropic atropina,
Co myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 22:36
-
KUNIAK wrote:Dziewczyny mam pytanko
Od zawsze mam wade wzroku na jednym oku -0,5 jednak od pewnego czasu czuje ze wzrok mi sie pogorszyl,tak od miesiaca mam jakby zamazany obraz w tym slabszym oku, myslicie ze jest sens isc do okulisty? Tak sie zastanawiam ze i tak mi nie zbada dna oka bo musialaby zakropic atropina,
Co myslicie?
Wysycha rogówka aż miło, też tak czuję, w ciąży takie stany gorszego widzenia i zmniejszonej tolerancji na okulary i szkła są normalne, ale do okulisty idź, jak faktycznie dzieje się coś poważniejszego
KUNIAK lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.