Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki:) Dzisiaj cały dzień sobie odpoczywam, Maja jest u dziadków, więc można w końcu na spokojnie poleżeć
Kuniak – wydaje mi się, że jeżdżąc bez prawka największy problem jest taki, że jak coś się stanie to OC może nie wypłacić pieniędzy i trzeba będzie pokrywać szkodę ze swoich bo mając umowę OC jest tam taki zapis, że aby z niego korzystać właściciel pojazdu musi mieć aktualne prawo jazdy:/
Jutro mam wizytę połówkową już się doczekać nie mogę i się oczywiście standardowo denerwuję. Mam nadzieje, że te moje twardnienia podbrzusza nie narobiły nic złego i ciekawe czy gin pozwoli nam pojechać na wakacje…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 15:23
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy z tym wodami to oznacza, że jak jem mnóstwo czekoladowych batoników to powyższam sobie cukier i zarazem jestem narażona na wielowodzie??
Czekolada do mnie mówi, nie umiem sobie odmówić
a jak ma się do tego przykaz picia dużej ilości wody? Przecież to też wpływa na wody płodowe? -
eforts ja nie wiem hehe ale wiem ,że wielowodzie to powikłanie m.in. cukrzycy ciążowej..
haha kot w ciąży spożywczeji ma zachcianki
tak tak tu jest listawrzuce na pierwszą stronkę link jeszcze
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f1-w9tNKTTgAgosXQUJMkAUrAHELCctn4ibdn7jJDxA/edit#gid=0
A tu mój królewicz 16,5 miesiąca przed chwilą zrobiłam no cudownie się wyszczerzył mi i pokazał cału uzębienie prawie, jeszcze piąteczek Nam brakujeA tak właśnie się chłodzimy w te okropne upały.. w misce tej kąpiemy się od kiedy zaczął siedzieć
Nie mogę się przestać zachwycać za każdym razem jaki on jest juz duży i śliczny taki, no jak to ja taka matka-wariatka zakochana w syneczku mamusinym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 15:57
Ola86, eforts, Viviana, Madlen222, Reverie, e_v_e, Jula222, RewolucjaSięDzieje, blue00, Isia14, KasiaKa, Goplana, misiaczk25, anusiaa90, FK81, Lavendula lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati ale on śliczny chłopiec!!! no zacałować tylko!!!
Dziewczyny współczuje Wam tych upałów, ja się cieszę ogromnie że u mnie dziś 18 stopni i od rana leje deszczyk:) jak cudownie siedzi się w domku w taką pogodęNawet pies się z łóżka dziś nie rusza:)
Ja położyłam się spać ale nie mogłam zasnąć tak więc przygotowałam obiad i czekam na mężula, dziś zapiekanka z mięsem mielonym:Dxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś robiłam pierwszy raz w życiu fasolkę po bretońsku, ciekawa jestem czy małzowi posmakuje
teraz siedzimy i odpoczywamy, synek słodko kopie
ja powoli przyzwyczajam się do upałów, wcześniej bardzo mi brakowało ciepelka.....w ciąży jest ono jednak bardzo męczące
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No i masz , nie zdałam. Ale bylam w sumie na to przygotowana. Szłam twardo, zero stresu , tak myślalam, az tu nagle podjezdzamy do wykonania manewru na placu i jak broda mi sie nie zacznie trzasc i myslalm przez chwile ze sie rozrycze, no co za, pierwszy raz w zyciu taka reakcja. Przeszlo po chwili, ale poleglam. Na czym? 2 razy silnik zgasł przy próbie podejscia do startu, nosz...
Nic to, do trzech razy sztuka sie mowi, albo i do 33;).Serio daje sobie czas do wrzesnia, potem nie bede Dzidziola na takie stresy narazac, urodze jeszcze w aucie i bedzie buba;).
Lece dalej, wieczorem wczytam sie w Wasze posty to cos jeszcze bazgrne napewno:).Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:18
-
madlen1705 wrote:w takim razie trzymamy wszystkie kciuki za Mikołaja
) !! oo tak usłyszeć bicie serduszka jest cudnie
ja ostatnio jak bylam na badaniu pani doktor przejechała mi tym urządzeniem szukając serduszka i przez minutę nic nie było słychać i nie mogła znaleźć. Ja oczywiście świeczki w oczach i myślenie o najgorszym a tu w tym momencie cudowne "pik pik". Mikołaje chyba lubią się chować
)
Też już chce ruszyć z zakupami ale kompletnie nie wiem od czego zacząć...
za przeproszeniem my zaczelismy od dupy strony hehetzn ja
bo moj to tam nie wie co i jak
zaczelismy od wozkai ubranek
ostatnio kupiłam kombinezonik taki puchowy
akurat na odbior ze szpitala
w 5.10.15 byla promocja wiec myk
teraz poluje na butelki aventa lub tomme tippenie wiem ktore lepsze..
Dziękuję za kciukasychce juz jutro jak nie wiem co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:36
-
Viviana wrote:Dziewczyny a macie czasem plamy na brzuchu, ja mam np od ubrania albo jak gorąco, czasem po prysznicu a kiedyś mi sie do nie zdarzało, czyli teraz skóra jest delikatniejsza czy jak?
mi sie plamki czerowne pojawiaja po prysznicu jak wezme za cieplyale schodza po jakims czasie :
-
FK nie przejmuj się!!! ja zdałam za 4 razem i tak jak pisałam masakrycznie się stresowałam.Najlepsze było to, że je od początku dobrze jeździłam i wszyscy instruktorzy mówili mi że na pewno zdam od razu bo mam to we krwi. I faktycznie ja za kierownicą czułam i czuje się bardzo dobrze i śmiem twierdzić, że jestem bardzo dobrym kierowcą. Niestety na egzaminach stres tak mnie zjadł że nie byłam w stanie myśleć...
Moja mama z kolei panikara straszna, pełno błędów na egzaminie zrobiła i zdałą za I razem...dodam, że nie jeździ do tej pory i w sumie po odebraniu prawka jechałą tylko raz, a minęło już od tamtego czasu chyba 9 lat...
Także stres jest naszym najgorszym partneterem:(FK81 lubi tę wiadomość
-
FK81 wrote:No i masz , nie zdałam. Ale bylam w sumie na to przygotowana. Szłam twardo, zero stresu , tak myślalam, az tu nagle podjezdzamy do wykonania manewru na placu i jak broda mi sie nie zacznie trzasc i myslalm przez chwile ze sie rozrycze, no co za, pierwszy raz w zyciu taka reakcja. Przeszlo po chwili, ale poleglam. Na czym? 2 razy silnik zgasł przy próbie podejscia do startu, nosz...
Nic to, do trzech razy sztuka sie mowi, albo i do 33;).Serio daje sobie czas do wrzesnia, potem nie bede Dzidziola na takie stresy narazac, urodze jeszcze w aucie i bedzie buba;).
Lece dalej, wieczorem wczytam sie w Wasze posty to cos jeszcze bazgrne napewno:).ja zdałam właśnie za 3 razem i to za tym razem do którego podeszłam najbardziej spokojnie i bez stresu. Także następnym razem rano herbatka pogłaskanie bo brzuszku i na zupełnym bezstressie siadamy za kółko
z uśmiechem do Pana egzaminatora. To się chłopina zdziwi i od razu puści i da kartkę z napisem " pozytywny"
FK81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jula222 wrote:za przeproszeniem my zaczelismy od dupy strony hehe
tzn ja
bo moj to tam nie wie co i jak
zaczelismy od wozkai ubranek
ostatnio kupiłam kombinezonik taki puchowy
akurat na odbior ze szpitala
w 5.10.15 byla promocja wiec myk
teraz poloje na butelki aventa lub tomme tippenie wiem ktore lepsze..
Dziękuję za kciukasychce juz jutro jak nie wiem co
ja to właśnie chyba też kupie kombinezonik puchowy może trafię na promocje. A od dłuższego czasu właśnie " chodzi" za mną wózek więc też się pokuszę jak Ty :PP jutro dawaj znać jak po badaniu i wypatruj między nóżkami czegoś więcej
)
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
FK a mialas spuszczony ręczny?
miałam to samo przy starcie 2 razy zgasl silnik i co sie okazalo?blondynka nie spuscila ręcznego !
za drugim razem pojechalam do pierwszej koperty na placu cofam i co ? przednim lewym kołem najechałam na słupek i egzamin przerwany..
a za trzecim zdane! raz samochod zgasl na górce:P
a w mieście strasznie mi się nogą trzęsła.. az tak ze na swiatłach przy rondzie solidarnosci w Pn egzaminator powiedział "niech sobie pani tą nózkę rozmasuje bo te światła są długie"
i przez to rozmasowanie tak sie wyluzowalam ze kazał mi skrecac w lewo jak do osrodka a ja glupia pojechalam prostoale powiedzial ze powtarzamy manewr i juz bylo git
Prawko i egzaminatorzy to tylko zbieranie kasy.. ile teraz kosztuje praktyka? 150?FK81 lubi tę wiadomość
-
Madlen ale rośniecie widzisz mówiłam jak zacznie to już "kaniec" haaha będziecie teraz rosnąć i rosnąć
więc liczę na cotygodniowe relacje brzuszkowe Waszej trójeczki
FK no to bez stresu dokładnie do trzech razy sztuka na pewno zdasz za drugim albo trzecim :**
My dalej się pocimy... ;oo ja z domu się nie ruszam, wystarczy ,że w domu się już topię... ;/Madlen222, FK81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
madlen1705 wrote:hehe
ja to właśnie chyba też kupie kombinezonik puchowy może trafię na promocje. A od dłuższego czasu właśnie " chodzi" za mną wózek więc też się pokuszę jak Ty :PP jutro dawaj znać jak po badaniu i wypatruj między nóżkami czegoś więcej
)
bede wypatrywac jak nictym bardziej ze bede juz widziec normalnie a nie czarnobiale plamki heheh
ja kupiłam http://www.krolestwodziecka.com/wozek-tako-captiva-mohican-05-3-w-1-p-1277.html wózek rewelacja
tak jak sie go prowadzi swobodnie ze szok! a troszku mu sie wazy ale my na szczescie nie musimy go targac po pietrachnaprawde moge go spokojnie polecic
tym bardziej ze cena nie jest wysoka a x-landery to niby takie wielkie cudo, a jest gowniane i drogie.. wiem bo bylam do niedawana Nianią i xlander to straszny wozek..
-
Viviana wrote:I jeszcze jedno, apropo już kończąc temat przesądów, ludzie którzy najbardziej w przesądy wierzą (jak moja teściowa) to niby tacy katolicy, przesądy jak horoskop.
Właśnie chciałam to napisać, że ci którzy takie proroctwa, klątwy i zabobony ciążowe cytują to pierwsi do kościółka biegają. A chyba jedno wyklucza drugie, bo kto szczerze wierzy w Boga, nie wierzy w zabobony. A ja na przekór im wszystkim będę matką chrzestną w szóstym miesiącu ciąży. A podobno absolutnie nie można!! Ale nikt nie umie wytłumaczyć dlaczego ,he,heViviana lubi tę wiadomość
-
Dzisiejszy dzień sponsoruje poważny risercz wózków - tak już na serio.
I na razie mam jednego faworyta - oczywiście oglądając i czytając w necie: Tako City Move
widzialyscie/slyszalyscie/cos wiecie?RewolucjaSięDzieje, Goplana lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Madlen ale rośniecie widzisz mówiłam jak zacznie to już "kaniec" haaha będziecie teraz rosnąć i rosnąć
więc liczę na cotygodniowe relacje brzuszkowe Waszej trójeczki
Hehe...Pati mi się wydaję, że mi brzuchol nic nie rośnie...no ale skoro Ty widzisz różnicę to chyba jakaś jest:)
A mnie tak boli kość ogonowa że już nie wiem w jakiej pozycji siedzieć/leżeć... -
ewelina_d wrote:Dzisiejszy dzień sponsoruje poważny risercz wózków - tak już na serio.
I na razie mam jednego faworyta - oczywiście oglądając i czytając w necie: Tako City Move
widzialyscie/slyszalyscie/cos wiecie?
O raju. Przepiękny!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.