Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madlen1705 wrote:Paju ja przez pierwsze 3 dni chodziłam załamana bo chłopak:P bo tak jak mówisz wszędzie ubranka dla dziewczynek! opaski,sukieneczki,spineczki a na chłopaka buty spodnie koszulka i tyle wyboru
ale powoli nastawiam się na wędrującego po brzuchu Mikołaja ( na tym etapie narazie imię to zostało wybrane
) przychodzi mi to z trudem ale nie mamy już wyboru kochana
))
Kochana jesli nasz synek zostanie synkiem to tez Mikołajekobecnie jak do niego mówię to za każdym razem Jak wypowiadam słowo Mikołaj to dostaje kopa a jak pytam sie czy jest dziewuszką to się bokser załącza
madlen1705 lubi tę wiadomość
-
Jula222 wrote:Kochana jesli nasz synek zostanie synkiem to tez Mikołajek
obecnie jak do niego mówię to za każdym razem Jak wypowiadam słowo Mikołaj to dostaje kopa a jak pytam sie czy jest dziewuszką to się bokser załącza
mój też kopie jak mówie Mikuś więc chyba się naszym chłopakom podobaa wcześniej przez 4 miesiące był nazywany Tosią to się nie ruszał
) będzie się trzeba nauczyć bawić samochodami z naszymi świętymi Mikołajami
) a kiedy masz usg by się dzidzi płeć ukazała?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
maaartinka wrote:Goplana ja wizytę mam jutro więc o kciuki poproszę też jutro
dzisiaj trzymamy za Dotty
Aaaa, to coś nie ogarnęłam - będę trzymać za Ciebie 2 dni
W ogóle na tym zwolnieniu tracę poczucie czasoprzestrzeni, jakby mąż do pracy nie wstawał rano to bym nawet nie wiedziała, czy rano czy południe, czy weekend czy co
Byłam już dziś na basenie, ech polecam, taki upał
Patii ten Twój gronkowiec to taki najdelikatniejszy ze złocistych, właśnie tego połowa grupy miała, nie kazali nam go tępić, i nawet ok. 50% populacji ma go chociażby przejściowo w nosie, ale on na wszystko właściwie wrażliwy jakby co.
Hehe, co Wy dziewczyny z tymi nektarynkamiprzecie teraz jest sezon na pyszne krajowe malinki omniomniom... muszę je mieć codziennie
Madlen można je zakupić w Holandii?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
madlen1705 wrote:mój też kopie jak mówie Mikuś więc chyba się naszym chłopakom podoba
a wcześniej przez 4 miesiące był nazywany Tosią to się nie ruszał
) będzie się trzeba nauczyć bawić samochodami z naszymi świętymi Mikołajami
) a kiedy masz usg by się dzidzi płeć ukazała?
jutro na 18 połowkowe 4d :)wiec chce buziaczka zobaczyc i siusiaka
bo jestem uprata na chlopca ;P ale i tak najwazniejsze by było zdorwe:* Jak usłysze serduszko to znowu bede spokojniejsza na badaniu
mimo ze pokopuje to i tak bardzo chce je uslyszec
muzyka dla uszu na 48h ;P
mi juz niby 2 lekarzy powiedzialo ze chlopak ale w zeszylm tyg na usg tak mial noge na nogę że nic nie bylo widac
a ja chce z zakupami pełna para ruszycWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:48
-
Jula222 wrote:jutro na 18 połowkowe 4d :)wiec chce buziaczka zobaczyc i siusiaka
bo jestem uprata na chlopca ;P ale i tak najwazniejsze by było zdorwe:* Jak usłysze serduszko to znowu bede spokojniejsza na badaniu
mimo ze pokopuje to i tak bardzo chce je uslyszec
muzyka dla uszu na 48h ;P
mi juz niby 2 lekarzy powiedzialo ze chlopak ale w zeszylm tyg na usg tak mial noge na nogę że nic nie bylo widac
a ja chce z zakupami pełna para ruszyc
w takim razie trzymamy wszystkie kciuki za Mikołaja) !! oo tak usłyszeć bicie serduszka jest cudnie
ja ostatnio jak bylam na badaniu pani doktor przejechała mi tym urządzeniem szukając serduszka i przez minutę nic nie było słychać i nie mogła znaleźć. Ja oczywiście świeczki w oczach i myślenie o najgorszym a tu w tym momencie cudowne "pik pik". Mikołaje chyba lubią się chować
)
Też już chce ruszyć z zakupami ale kompletnie nie wiem od czego zacząć...Jula222 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Goplana no jasne że malinki tu są i to bardzo dobre:) czasami moja sąsiadka mi przynosi bo ma w ogródku własny krzaczek:) ona nie wie, że ten krzaczek to i do mnie przez płotek się przedostaje
haha...także troszkę i ja mam:) haha...
Dla mnie i tak królują nektarynki!!! mogłabym je kilogramami jeść, uwielbiam!!! one chyba mają żelaza sporo prawda? a więc po tym jak odtsawiłam żelazo w tabletkach muszę nadrabiać chociaż nektarynkami:)
A u mnie cały czas pada.... i chyba pójdę się zdrzemnąć bo jakoś tak się dziś niewyraźnie czuje, gardło boli i jakoś słabo...;( -
xpatiiix3 wrote:Goplana no to zajebiście ,a tego się nie da pozbyć totalnie.? to jak niegroźne to dobrze, ale i tak mycie rąk chyba mi nie przejdzie na rzadszą częstotliwość, bo średnio co pół godziny myje
)... i po terapii gronkowiec z wielkim zadowoleniem powróci na swoje miejsce
Może to była taka przejściowa kolonizacja np. często w tym czasie bywałaś w szpitalu - personel medyczny prawie cały skolonizowany jest aureusemWażne aby nie był MRSA albo inny jaki złośliwiec
-
nick nieaktualnyWyszłam dzisiaj na połówkowe, z powodu upału w letniej sukience i z samego rana usłyszałam na ulicy komplement "Ma Pani bardzo ładne piersi"
oczywiście cięta riposta "to dzięki ciąży" przyszła mi do głowy później
bo pan na pewno nie zauważył brzuszka, tak był wpatrzony w mój biust
Na połówkowym też same radości. Maleństwo ma wszystko co mieć powinno, włącznie z ptaszkiem.rozwija się prawidłowo i waży 356 g.
Przez ten upał ledwo się dowlokłam do domu. Pojawiły mi się zawroty głowy i rozbolał mnie brzuch. Teraz już trochę odpoczęłam, zjadłam lody i jest lepiejmalec też zadowolony, bo się przekręca w brzuchu
Agusia ;), Madlen222, maaartinka, xpatiiix3, santoocha, Goplana, anusiaa90, Viviana, KUNIAK, Dotty84, Ola86, Jula222, Maga31, RewolucjaSięDzieje, blue00, KasiaKa, Rybka Nemo, FK81 lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Ja tam lubię niektóre przesądy
a najbardziej ten że kobiecie w ciąży nie zabiera się jedzenia
Uwielbiam go praktykować
mój mąż przyniósł dziś z roboty taki tekst: nie odmawiaj kobiecie w ciąży zachcianek bo będziesz miał w domu myszyczyt. żona się zmyszy
i będzie na obiad pizzaAgusia ;), maaartinka, Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Przez ten upał do niczego się nie nadaję. Spaliłam sobie połowę obiadu, a drugą nadjadł mi kot... nie wiem od kiedy koty jedzą warzywa na patelnię
Ten kot w ogóle ma jakieś dziwne upodobania kulinarne, ostatnio zjadł drożdżówki, które włożyłam mężowi do torby na lapka - do pracy, rozgryzł torebkę zjadł 2 bułki i nakruszył mu w całej torbie
Reverie - świetne wieści, dobrze że płeć też po Twojej myśliale ten komplement... hehe mi by się włączył 5 bieg i chodu, nie lubię takich komentarzy
Reverie, eforts, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, blue00, FK81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny