Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina_d wrote:no jakbys moje dziecko stygmatyzowala to moze tak;))
ja pewnie tez cos kupie fuksjowego (oby nie majtkowy roz...), ale tylko wylacznie jak bedzie cos pieknego:) ale to dopiero jak zobacze na wlasne oczy, ze dziewczynka:)
Całe szczęście, że Hanka nie będzie w gronie moich obdarowywanych, ciągły stres "czy kupiłam dobrze" chyba by mnie wykończył
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
niecierpliwa hehe faktyczne jakbyś się najadła troszkę
hahaha porządny czy przesadzony.? ale za to zaraz jak spęka to już nie do odratowania będze oby flak nie został, chociaż po Marcelu płaski się zrobił to i po Neli musi wrócić o siebie
Madlen na pewno jest ok i to macica
heheh ahh matko ja Wam mówię ta moja królewna to może i nie modelka ale druga chodakowska rośnie xD ćwiczy przeciąga się jakieś rowerki biegi wykopy skłony co ona tam nie wyprawia non stop sie rusza no poważnie nie ma chwili odpoczynku heheno daje czadu :* ale dobrze lepiej niech sobie całymi dniami ćwiczy niż żebym przez pare godzin nie czuła ojj na IP bym zapierdzielała wtedy szybciej niż perszing..
A tak poza tym my juz w łóżku mały śpi mała szaleje a ja w sumie za raz chyba się skimnęw końcu mimo tego upału ciut lżej bo chłodniej się zrobiło dzięki chmurkom po południu zasłoniłam zasłonki mam egipskie ciemności oby rano mały dłużej pospał ,chociaż i tak się przyzwyczaiłam już do tego 6-7
Dotty piękna Hankagtatulejszyn..! :***
Goplana ano chyba tak po równo mamytrzeba przeliczyć chyba jeszcze raz ,bo potwierdzeni i niepotwierdzeni chłopcy są na niebiesko
KUNIAK a ja noszę soczewki niestety w ciąży to zmora suche oko... bepanthen eye tylko daje rade na cały dzień prawie mi oko nawilżyća atropine mi zapuszczali i wsio ok było, ale ze względu na operacje oka miałam w razie czego zaświadczenie, że za długo przeć nie mogę, bo wypadnie mi oko z orbity jeszcze...
heheh ja dzisiaj z R gadam i mówi do mnie ,że on da drugie imię dla Neli a ja ,że troche się spóźnił, bo Marcel go uprzedził i będzie Nela Igaa ten do mnie taa i co bedzie sie przezywał do siostry Igi pigi skocz po figi, a ja na początku sie nie śmiałam z tego tylko opierdzieliłam Go że co sobie myśli, że mi tu moje dzieci wyzywa, że bede chciała to i Manuelka nazwe... ;oo to jeszcze mi tu z nazwiskiem wyskoczył, że pojdzie sobie sam zarejestruje, też opierdol dostał ,bo od początku mu mówiłam jak jeszcze się staraliśmy, że bez ślubu to mi naskoczy on ,bo jedno i drugie moje nazwiska będą mieli
a po ślubie się zastanowie, bo Marcela też chce na siebie zapisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:20
Dotty84 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzien dobry!
Dzis chlodniej ma byc, alleluja:). Dobrze, bo spacer na poczte nas czeka, cholera to samo mam z listonoszem, jestem w domu a w skrzynce avizo, na 3 pietro nie chce mu sie wlezc, wrrr.
Jula, no wlasnie cholera za pierwszym razem nie spuscilam recznego, a za drugim to juz nie wiem co to bylo, zacmienie totalne jakies;).
Rewolucja, zartowalam sobie z moim instruktorem w pt, ze czy jak zaczne rodzic w trakcie egzaminu, to zdam, a on na to , ze jest pewien, ze egzaminator pozostanie niewzruszony. Faktycznie, mowie mu wczoraj, ze w ciazy jestem, czy zaswiadczenie pokazac a on spojrzal od niechcenia, no jak pani mowi ze pani jest to widocznie pani jest. No nieczuly jakis;).Za to instruktor mnie podbudowal ostatnio, ze ciaza mi sluzy i wygladam jak ladna kobieta w ciazy, moze kolejny egzaminator bedzie wrazliwszy na urok i dole ciezarnej;p.
Jula222 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:) U nas od rana słońce świeci:) Zaraz pewnie z Mają do ogródka wybędziemy;)
Dzisiaj mam wizytę połówkową ale dopiero o 19:/ Już się denerwuję, ale przecież musi być dobrze co nie?Ten mój maleńki Antek to już pokazuje charakterek, jak tylko ułożę się tak jak mu nie pasuje, to czuję jak całym ciałkiem napiera i dwoma nóżkami z zaciętością kopie do póki pozycji nie zmienię;)A podobno taki spokojny miał być;p
Miłego, cudownego dnia dla Was wszystkich listopadóweczki:)Goplana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry! U mnie też upał, spać nie można. Dziś wraca po 6 tygodniach mój mąż, pracuje w Niemczech, to choć na chwilę mnie odciąży od obowiazkow. Zdziwi się, bo jak wyjeżdżał to brzucha w ogóle nie mialam.
A i wczoraj koleżanka pasjonująca się fotografią zaproponowała mi sesję ciążową , super tylko ja się w ogóle w tym nie widzę. Ja tak brzydko zawsze wychodzę, fotomodeling raczej nie wskazany dla mnie. No, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Miłego dniaOla86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKa taka sesja to super pamiątka i piękna sprawa:) My sobie w pierwszej ciąży sami z mężem robiliśmy, bo ten mój to taki zapalony fotograf - amator i wyszło cudnie:) Uwielbiam te zdjęcia i za każdym razem się wzruszam jak je oglądam. W tej ciąży pewnie też sobie taką sesyjkę zrobimy całą rodzinką
-
Tu jedno ze zdjęć z sesji:)
A to już po narodzinach maleńkiej;)
Fidelissa - My sesje robiliśmy tak pod koniec szóstego miesiąca bodajże;) Bo później to mój brzuch już był olbrzymi;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:20
xpatiiix3, KasiaKa, anusiaa90, Goplana, maaartinka, RewolucjaSięDzieje, Reverie, Dotty84, Maga31, e_v_e, Strupka, blue00, Isia14, sylvi lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
U mnie listonosz się wycwanił i zawsze dzwoni na domofon, że ma list i prosi żeby zejść na dółale swoją drogą doskonale to rozumiem, bo dorabiałam kiedyś przez wakacje jako listonosz i praca do łatwych nie należy. A z tymi awizo to jest często tak, że listonosz wypisuje je już na poczcie, bo wie np. że ktoś pracuje to po co ma nosić te listy jak i tak w domu nikogo nie ma... Dlatego warto zwrócić uwagę, bo inaczej dalej będzie wrzucał awizo.
FK nie tym razem to następnym. Ja zdałam za 3 razem już na totalnym luzie, bo wiedziałam co mnie czekaFK81 lubi tę wiadomość
-
Coś mi nie wychodzi to wstawiania zdjęć
Ufff.... Udało sięTrochę techniki i człowiek się gubi;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:21
-
KUNIAK wrote:Dziewczyny mam pytanko
Od zawsze mam wade wzroku na jednym oku -0,5 jednak od pewnego czasu czuje ze wzrok mi sie pogorszyl,tak od miesiaca mam jakby zamazany obraz w tym slabszym oku, myslicie ze jest sens isc do okulisty? Tak sie zastanawiam ze i tak mi nie zbada dna oka bo musialaby zakropic atropina,
Co myslicie?żyć się nie da w tej ciąży
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Ola, piękne zdjęcia i córeczka cudo. My mamy robić już w tym albo przyszłym tygodniu. To będzie jej taka sesja pierwsza na próbę, bo dopiero zaczyna i chce poćwiczyć. Jak się uda to później powtórzymy jak będzie większy brzuch:)
Fidelissa, a to pech. A tu tyle teraz pyszności dookoła. A co z owocami?Ola86 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:szlak, info od diabetologa jest takie,ze pradopodobnie mam maly krok do cukrzycy ciazowej.
dostalam ksiazeczki czego nie jesc w ciazy cholera i to przed wakacjami...(((((((((((((((
albo się człowiek łapie w normy albo nie
Jak kilka razy sobie odpuścisz dietę na wyjeździe to nic się nie stanie, zwłaszcza że nie jesteś na insulinie, a i nawet jakbyś była to da się tak dawkę dobrać, żeby i gofera z dżemorem zjeść
Jakby co obniżaj sumaryczny indeks glikemiczny produktami o bardzo niskim IG, jak w diecie Montignaca - nie wiem czy słyszałaś albo stosowałaś?
-
Witam was w kolejnym tygodniu
ale one lecą
Pogoda u nas niestety nienajlepsza.. Deszcz od samego ranaTrzeba chyba kawkę wypić
Ola86 ja też mam wizytę dzisiaj o 19tylko jeszcze trzeba do niej wytrwać..
KasiaKa sesja jest świetnym pomysłem, na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiała
Dotty gratuluje córeczkia to zdjęcie to 3D? Fajnie już buziaczka widzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 10:09
Ola86, Dotty84 lubią tę wiadomość