Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta spac poszlam fest jeszcze musialam pasikonika zlapac
Ginger Ty to masz z ta bezsennoscia
Jeszcze mam takie pytanie na noc ,moje stopy strasznie opuchly wydaja mi sie ogromniaste to normalne czy jakies objawy zatrucia ciazowego wizyte mam za ponad tydz? ( gin na urlopie bede dzwonic 25.08) -
Cebulka doskonale cię rozumiem. Czuje się dokładnie tak samo jak moi gdzieś wychodzą tez mi przykro ze nie mogę być z nimi. Ale z drugiej strony chcemy zapewnić dzieciom w miarę ciekawie spędzony czas
Kochana juz tyle czasu minęło wiec te 2 mc to nam zleci. Przynajmniej mam taką nadzieję.
U mnie Patryk juz starszy od twojej Misi wiec tez jest nam łatwiej bo codziennie wybywa do kolegów koleżanek i ma zabawę zapewniona a Misia jednak trzeba się zająć. Damy rade bo kto jak nie my?!Cebulka lubi tę wiadomość
-
Haha Skarb i złapalas tego pasikonika?
Hmm w ciąży to chyba normalne że puchna stopy ale zawsze lepiej to skonsultowac z lekarzem.
Ej mnie znowu zaczęły drażnić strasznie zapachy tak jak w 1 trym:/
Np zapach z ust jak ktoś chipsy zje, moj w nocy jak oddycha nawet jak odwrócony w druga stronę to czuje jak oddycha i nie mogę, Patryk jak do mnie mówi no masakra jakaś
Czasem się zastanawiam czy ja po porodzie wrócę na te moje pełne obroty po tylu mc leżeniaehh i zamiast się przynajmniej teraz wysypiac bo potem wiadomo jak będzie to mój organizm se w kulki leci:/
-
Cebulka nie liczę na taki śpiący i grzeczny egzemplarz;) jeden ideał juz w domu mam i wszyscy wokół mi powtarzają ze drugiego tak grzecznego dziecka mieć nie będę wiec staram się psychicznie nastawić na ta cięższa opcje;)
I właśnie tego się boję ze jak urodze to trochę może być ciężko po takim leżakowaniu:/ a ja juz planuje siłownię bieganie itp. Coś mi się wydaje ze się przelicze:/ -
Zlapalam
ale przyznam sie ze troszke go poturbowalam
tylko zastanawiam sie czy jak go wypuscilam matce nie wlecial bo latala za czyms po pokoju a drzwi wyjsciowe zaraz kolo jej okna
Wlasnie tez sie tak zastanawiam czy to normalne w tym pieknym 3 trymestrze czy mam leciec zaraz na wizyte , ale spokojnie porobie badania w poniedzialek , mam glukoze miedzy innymi i najpierw sprawdzimy co z cukrzycaRadze sie Was bo jak w necie cos wyszukam to strach sie bac
Z tymi zapachami mam to samo dziewczyna z sali mowilam grzecznie zeby mi wziely cos z przed nosa bo mi smierdzi i zbiera mi sie na wymioty , braly ale sie smialy ze ja to sie zachowuje jak babka w 9 tyg
Damy jakos rade wrocic na pelne obroty , dzieciaczki tego dopilnuja . Przyznam ze tez nie raz o tym myslalam ze jak 8 msc przeleze to jak bd pozniej ale musimy byc dobrej mysli :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 00:47
-
Ej słyszałyscie o tej akcji z laska z forum Dżejzi?
Laska pisze pamiętnik i wkleila zdjęcia usg dwóch maluszkow innej dziewczyny z wątku ivf z którego ja znam. I chwali się ciąża, tymi fotkami itp. No masakra jakaś nie wiem czy dziewczyna ma ciążę urojona czy o co chodzi ale ewidentnie ma problem ze sobą. Żeby jeszcze wziąć zdjęcia z tego samego forum no szczytwłaścicielka zdjęć napisała do admina wiec ciekawe jak to się zakończy. Ale podobno to nie pierwsza akcja tej panny z tym ze pod różnymi nikami:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 00:55