Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I kurcze jestem zmuszona odłożyć tel bo się rozładowal:/
Tak więc muszę go naładować a sama spróbuje zasnąć może w końcu się uda
To co Cebulka raz dwa idziemy spać do zobaczenia rano;)
Chyba że za 2 godz się okaże że dalej nie śpimy?to wtedy to już chyba wyjdę z siebie:(
-
Na mnie meliska podzialala, do teraz i juz oczy jak 5zl i koniec snu ....;-(jutro zaparze dwie saszetki
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Co to za nocna impreza?
mam nadzieje ze choć teraz spicie spokojnie. U mnie życie toczy się od 6:30.
Też mam obawy czy fizycznie ogarne wszystko po urodzeniu. Chce ćwiczyć żeby wrócić do formy. Ale dwójka dzieci, pies, centralne w piwnicy, a maz ma szczyt sezonu w listopadzie i będzie pracował po 20h...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 08:26
-
Jejku dziewczyny wspolczuje Wam ja po ostatnim poscie poszlam spac
Ginger : zartujesz sobie ?my sobie wstawiamy zdj i jakas laska sobie moze go skopiowac i podszyc sie pod kogos zmartwilas tym mnie
Sliczny masz brzuszek , a jaka z Ciebie zgrabna mamusia Ty nie masz co zrzucac
Ja tak sobie o glukozie i mysle ... i zawsze mi z rana nie dobrze jak wstaje i musze cos zjesc jak ja to przezyje ?Brat jedzie ze mna wiec wrazie w bedzie mnie lapal
-
Witam się i ja.
Myślałam, że wczoraj umrę. Byliśmy na tych urodzinach teściowej od 15. Impreza miała być szybka, dlatego, że już od obiadu. A w domu byliśmy przed północą. Szybko brzuch zaczął mi odmawiać posłuszeństwa. Ale mój w ogóle nie zwracał na to uwagi. Stwierdził, że mam dać radę i tyle. Juz pod koniec myślałam, że dostanę szału. Wiecznie lali sobie tą wódkę, drinki, a ja ledwo siedziałam na krześle. Nie potrafiłam się nawet przesunąć bo oprócz brzucha naparzała mnie też kość ogonowa. Mój ojciec też się narąbał przez mojego. Ech. A gdy już wróciliśmy do domu, to mój zamiast wziąć prysznic, położyc się do łóżka i spać lub przynajmniej ze mną gadać, to wziął prysznic, poszedł na balkon i pił sobie dalej
Brzuch miałam tak spięty, że pierwszy raz wzięłam w tej ciąży nospę, która w sumie i tak nie pomogła, bo nie miałam możliwości nawet na chwilę się położyć. Było mi zwyczajnie przykro, że nikt nie brał pod uwagę mojego samopoczucia...
Byłam szczęśliwa, kiedy się w końcu położyłam, a po dwudziestu minutach poczułam ruchy małego. W końcu mógł się też poprzeciągać
Dobra, ponarzekałam, teraz liczę juz na lepszy dzień
Miłego dnia Kochane ;* -
Kitaja spóźnilas się na ciężarówek nocne rozmowy;) ja wypiłam jeszcze kubek ciepłego kakao i udało mi się zasnąć
Mała ogarniemy ogarniemy wszystko;) nam w tym roku odpada juz chodzenie do pieca w zimie bo nam podłączali co tak jak w blokach. Wygodne to jest ale ciekawe jak wyjdzie finansowo. Ze wrześniu jeszcze czeka nas ocieplenie domu:/
Skarb niestety też byłam w szoku ze ktoś sobie zagarnia czyjeś fotki z usg i daje jako swoje jeszcze laska z tego samego forum to wiadomo ze takie cos wyjdzie:/ ale laska ma coś z głową bo normalne osoby tak nie robią. Ona pisała ze w 5 tc czuła ruchy dziecka opisy ze szpitala itd:/