Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny melduje sie
Relaxuje sie nad jeziorem Czos:) pogoda rewelacyjna a delikatny wiatr z nad wody dale ulge... dzis poplywalam w jeziorze ale sily nie te co kiedys i po krotkim czasie dostalam zadyszke
Caly dzien plazing smazing a moje plecy i kosc ogonowa mowia "dosc" ....
Mala ciesze sie ze u Ciebie ok, a jak widzisz ja tu do was zagladam a moje samopoczucie odpukac jest ok,
Buffy ty to masz sile i dobre serce ze tak dogadzasz tesciowej... jak przeczytalma menu to poczulam sie jak w 5* restauracji
Ginger 3maj sie kochana jeszcze troche a marudzic mozesz nam ile tylko chcesz!
Ps. Siedze w samochodzie nie mam sily siedziec juz na kocyku czy fotelu i przychodzi maz i mowi a z kim ty tam piszesz.... pewnie piszesz ze zla na mnie jestes bo drinkuje...i ma troche racji, nie chce byc zla i sfrustrowana kobieta w ciazy ale.... no nic to nie stare czasy
Jest z nami znajoma co ma 14mc synka, dziewczyny co za bobassam sie soba zajmie jest mega odwazny a do tego ani razu nie zaplakal no boskie dziecko
skarb15, moremi, haen, Buffy, perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Madzia podziel sie wakacjami z przykluta do lozka mna
Mysle sie isc kapac , przydalo by sie wydepilowac, no i mam dylemat jak ja tam to zrobie jak nie widze? mam bol do glowy .. czy nogi nie ogole.. jak ja to zrobie .. Moze poczekam az moj wroci i zostane tak zarosnieta do jego powrotu ? hah moze lepiej nie bo na glukoze jade w poniedzialek
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Mikado: dzięki;) dziś i jutro mleko przed spaniem a w pon kupuje melise.
Ogólnie juz mi trochę lepiej na psychice. Mam nadzieje ze w końcu przespie nockę bo padalo i jest już chłodniej.
Magdalena: jednak postaram się nie nadwyrezac waszej cierpliwości i będę marudzić jak najmniej
Ale ci zazdroszczę tego plażowania:)
Ps miałyscie racje i wizyta koleżanki dobrze mi zrobiła;)izulkaa, haen, Kitaja, Rozmarzona, MadaLena30, Cebulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wasze pociechy tez tak buszują o 4 lub 5 rano bo moja tak, dziś wyjątkowo mnie uciskała w jakiś nerw lub organ taki tępy ból po lewej stronie w pachwinie miałam prawie cały czas od 5 rano. Do tego taka zgaga mnie smali nawet od łyka wody rano:(((... Też bardzo mało sypiam
-
Moj buszuje jak Tarzan po dżungli nawet o 3
Ogólnie jestem juz tak przyzwyczajona do jego ruchów,ze juz mnie nie budzą. Czuję jak sama się przebudzę,aby zmienić pozycję,albo iść do WC.
Buffy, ja też mam takie dni, myślę,że kazda przyszla matka przechodzi przez takie stany. Dostałam solidny opieprz od mamy za te rozmyślania i teraz nawet nie dopuszczam do siebie takiej opcjialus21, Micia lubią tę wiadomość
Synuś
-
Potwierdzam słowa aparatki- najpiękniejszy widok dla matki to widok śpiącego dziecka
Spędziliśmy dzień w pięknym domu pod lasem u mojej cioci. Maz namawiał mnie żeby zostać tam na noc ale kategorycznie odmowilam- bardzo w ciąży ciągnie mnie do domu, do mojego bezpiecznego kata
Po wczorajszej informacji ze z szyjka wszystko jest ok poserduszkowalismy dzis rano po chyba 3(!!!) tygodniach przerwy. Dziewczyny w celibacie- ale będziecie miały fajerwerki po porodziepo położeniu maluchów licze na więcej, juz zapomniałam jak to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 21:16
-
Mala nie rob smaków !
Dziewczyny poczułam dzisiaj dziwne ruchy...
Tak,jakby trzepotanie skrzydeł..szybkie z dwóch stron, jakby drgawki, jakby trzęsącą sie,galaretka..inne niż kopniaki, niż czkawka..
Co by to mogli byc ?
Wystraszyłam sie bardzo.. Bo to,jakby umierający ptaszek trzepotal skrzydłami..
Teraz czuje normalnie jak się wypina.. Ale co to by moglo byc? -
Ledwie wrocilam,a te dalej o lodach gadaja i wez tu babo nie zwariuj
!
Izulka, ja nie na lezaco tam gole tylko na stojaco w lazience przed duzym lustrem
Nie powiem z wierzchu latwiej,ale z zakamarkami boje sie,ze w koncu sie zatne
Jakos Mezowi nie moge dac tego zadania do wykonania bo ani ja,ani on nie jestesmy do bezpieczenstwa przekonani hihi
Nie stresuj sie Izula bo pewnie Dzidzia ma malo miejsca i sie odbijala po calym brzuszku
Czujesz ruchy to tylko dobry znak i nie ma co panikowac
Buffy, to normalne mysli przyszlej matki.
Ja przyznam sie szczerze,ze na poczatku ciazy mialam obawy i chore mysli.
Pozniej po badaniach i jak widzialam Mala to jakas spokojniejsza sie zrobilam
Glowa do gory bedzie dobrze, przyciagamy dobre mysli
Mala, jako jedyna skorzystalas z opcji "lodow",a my to mozemy sobie tylko pobujac w oblokach haha
Cebulka, teraz robia produkty bez bisfenolu.
Jak sie kupuje na aukcjach to czesto maja zaznaczone,ze nie zawieraja bisfenolu.
Teraz musza pilnowac zawartosci dzieciecych produktow bo innaczej nie przeszlo by to do sprzedazy
Ginger, nie ma to jak sie czasem "odchamic" w towarzystwie kolezanki i zapomniec o problemach co?
Ciesze sie,ze samopoczucie lepsze ;*
Ja wlasnie niedawno wrocilam od rodzicow.
Dostalismy zapasy warzyw,sloikow, jajek,winko dla Meza,mrozone golabki i Mezu musial na kilka razy nosic hihi
Ogolnie wyletnilam sie w sukienke,a tam jak sie rozchulal wiatr i deszcz,ze jak wracalismy to bylo mi chlodno.
Pogadalam sobie troche z mama i sie pobyczylam.
Wkurzala mnie tylko sasiadka (taka stara babcia),ktora potrafi przylazic po 4 razy dziennie do mamy..
Ani nie sa rowiesniczkami,ani co,a moja mama ma wiecznie ja ma na glowie.
Mozna raz na jakis czas,ale tyle razy to mnie to wkurzalo bo tamta ma zero wyczucia czy rodzina przyjedzie i chcemy same porozmawiac.
Inni ludzie przed ta babka pozamykali drzwi,a moja mama dzielnie znosi jej towarzystwo choc juz miewa widze czasem dosyc.
Widzicie zbyt dobre wychowanie tez nie jest za dobre bo czlowiek sie hamuje by powiedziec,ze za czeste wizyty czy cos w tym stylu.
Mezu do mnie jak sie rozbieralam do mycia w takim szoku "ale teraz Ci beben urosl "
Hehe dopiero mowil pileczka ping pongowa,a teraz beben subtelnie hahaMicia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Skarbus dziele sie z Toba i nie tylko !!!
Wyjezdzajac mowie do meza "widzisz Kochanie jak to sie zmienia,w ciazy ciesze sie ze jade na 3 dniowe wakacje nad jezioro ... Kiedys bym ci marudzila ze to nie wypad zagraniczny itd"
Wiem ze nie kazda kobieta w ciazy czuje sie dobrze i moze pozwolic sobie chodzby na kilka dni plazingu...
Ehh Mala ... Ja mam nadzieje ze moj maz przy kolejnej ciazy nie bedzie sie juz tak bal serduszkowac
Izulek co za porownanie-pewnie Amelka rozlozyla szeroko roczki
Ja w nocy nie czuje a moze po prostu mnie nie budza ruchy, w ciagu dnia bywa aktywna co chwile a bywa dlugaaa cisza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 22:08
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ja nie o lodach pisałam swintuchu jeden
A propos lodów mój kuzyn zrobił dzis deser lodowy który bardzo mi podszedł: na dno kielicha dal pokruszona bezę, potem dwie gałki lodów i polewa ze zmiksowanych brzoskwiń z puszki ze swieza mieta. Specyficzny smak, dla mnie bombaRozmarzona, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Hihi Mala, jak widzisz dzisiaj sie kreci temat lodowy,wiec podciagnelam seksy pod nie hihi
Do konca ciazy to my tu zeswirujemy w celibacie
Ja wzielam od mamy prodiz i mam zamiar w ktorys dzien upiec sobie kopca kreta
Mala_Czarna_89, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Po dlugiej walce z maszynka 'ogarnelam' jakos nogi chodz na pon jak bd jechac na glukoze i tak bd musiala poprawic
Co do pochwy ... to mi nie wyszlo bo nie widze jej a nie bede sie bawic z lusterkiem bo mnie nogi tak zmeczyly ze masakra az brzuszek boli i teraz po tej meczarni odrazu poszlam do lozka ,zostawie na jutro to albo przed przyjazdem meza to ogarne i bede kombinowac pozycje z lusterkiemA co
Izulka kochana nie taki busz bo golilam we wtorek a nie lubie miec bo mnie swedzi cholernie , ale w sumie co by to bylo do jego powrotu to nie mam pojeciahaha
madzia : czerp z tych wakacji ile wlezie
Chyba bede spac jak maly dzidziusWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:25
-
Co do sexu po ciazy to ja z meza nie schodze
Rozmarzona : Ty masz takie skojarzenia jak ja wszystko z jednymTak to jest zyjac w celibacie
Pisze o takich rzeczach o tej poze ojoj co ze mna bedzieFaktycznie powinnam isc spac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 23:23
Rozmarzona, MW26 lubią tę wiadomość