Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem w szpitalu. Nie pisałam wam żeby już nie narzekać ale nie czułam się za dobrze. Bolał brzuch i krzyże. Po nospie było lepiej. Ale w nocy obudził mnie znowu silny ból wiec mowie nie ma na co czekac. Dzwonie do mojego nie odbiera:/ przywiozła mnie koleżanka. Trafiłam na izbie na swojego lekarza uff. Zrobił usg zbadal. Wszystko w porządku szyjka nadal długa zamknięta. Nie wiadomo skąd te moje bóle. Dostałam nospe domiesniowo i Kroplowke z magnezem. Mały rośnie 1500 kg:) przez 2 tyg 500 g przybrał
lepiej mi psychicznie ze nic złego się nie dzieje.
ale powiem wam ze ciężko mi tak funkcjonowac:/ i jeszcze mam chyba jakiś ucisk na nerw w kręgosłupie bo mam problemy z chodzeniem i jak młody kopie to mnie boli nie dość że brzuch to jeszcze teraz w plecach.ehh
Ok juz wam nie marudze bo będziecie miały mnie dość -
Ginger trzymaj sie mocno, jestes b.dzielna:*
Z Marcela juz kawal chlopaka sie robi.
No i daje Ci w kosc ta ciaza, eh...
Daj znac czy Cie zostawiaja na oddziale czy juz w domu jestes?
Dobrze, ze pojechalas i sie upewnilas, ze wszystko jest ok. Sciskam Cie cieplo;) -
Ginger co ty pleciesz mozesz nam marudzic,zalic ile chcesz-miedzy innymi po to tu jestesmy. Nie zadreczaj sie sama i dziel se swoimi bolaczkami.
Oczywiscie kazda z nas wolala by same dobre wiadomosci... Ale niewtety czasami tak sie nie da.
Naprawde jestes dzielna i zuch dziewczyna,Marcel czuje jaka z Ciebie dobra mamaa poki co rosnie chlopak!
Jestesmy z toba !!! -
GINGER dobrze ze pojechalas teraz bedziesz spokojniejsza! A Marcel rosnie jak na drozdzach to juz spory chlopak.Jestes teraz w domu czy szpitalu?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A co lekarze na te Twoje bole? Skad to sie moze brac? Bo rozumiem,ze to nie sa skurcze?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja w szpitalu i póki co tu zostaje:( właśnie nie wiadomo skąd te bóle. Z ciążą jest wszystko ok na szczęście. Ja mam bóle takie jak przy okresie dosyć mocne a oprócz tego skurcze ale na szczęście nie powodują one skracania szyjki. Czekam aż zejdzie cala Kroplowka i mam nadzieje na poprawę bo inaczej się wykończe:(
-
GINGER dzielna z Ciebie mama! Juz tak nie wiele zostalo ,miejmy nadzieje ze ta kroplowka Ci pomoze i troche wyciszy te bole bys w koncu biedna mogla odpoczac ! Myslami jestesmy z Toba i Marcelkiem!
Ginger84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Dziękuję :** dobrze ze Patryk akurat spał u szwagierki. Mój ma nocki wiec w dzień będzie w domu a w nocy moja mama wiec jakoś damy rade;) a poza tym weekend wiec od jutra mój juz w domu. Mam nadzieje ze w pon mnie najpóźniej wypuszcza we wtorek mamy 8 rocznicę ślubu;) No a za 2 tyg Patryk idzie do tego szpitala:/ i szkoła do tego. Ciężko wszystko ogarnąć jak trzeba leżeć.
-
Pamietaj Ginger,ze musisz sie oszczedzac napewno maz ,szwagierka i mama wszystkim sie zajma,Patryk tez jest duzym chlopcem i rozumie,ze mama lezy dla dobra braciszka.Juz tak nie wiele nam zostalo musimy mocno zaciskac nogi.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
o jejku Ginger trzymam kciuki. Ja mialam z enką takie bóle i tez nie wiedzieli sąd one sie biora i wyszlo na to ze dziecko źle było ułożone i naciskała mi rózne nerwy. Moze i u Ciebie tak jest. Oby tak było tak naprawde bo to nic groźnego:)
Ja w nocy mialam takie skurcze łydek że myślałam że zejde z bólu. Teraz mnie noga mega boli:/
-
aparatka wrote:o jejku Ginger trzymam kciuki. Ja mialam z enką takie bóle i tez nie wiedzieli sąd one sie biora i wyszlo na to ze dziecko źle było ułożone i naciskała mi rózne nerwy. Moze i u Ciebie tak jest. Oby tak było tak naprawde bo to nic groźnego:)
Ja w nocy mialam takie skurcze łydek że myślałam że zejde z bólu. Teraz mnie noga mega boli:/
-
Ginger trzymaj się mocno mocno, żeby się tak dało, że wszystkie czujemy się świetnie, to byłoby cuudowne
Ja widzę, że nie mam co narzekać, czasem też coś tam czuje, czy jakiś skurcz delikatny mam, ale to wszystko jest spokojnie do wytrzymania
Dobrze, że w szpitalu wszystko od razu sprawdzają, nikt nie olewa pewnych dolegliwości
Tak, tak Mikado masaż kroczabrzmi okropnie, siorka też mi o nim mówiła, twierdziła, że bardzo jej pomógł potem przy porodzie
W moim szpitalu nie trzeba w ogóle brać ubranek dla dzieci, dopiero na wyjście, tak to położne ubierają
Położna namawiała nas jeszcze, żebyśmy oddały dzieciątko na pierwszą noc na oddział, pow, że jest to szalenie ważne, żebyśmy odpoczęły po porodzie (a będzie to jedyna okazja) i na drugi dzień już z nieco bardziej naładowanymi bateriami zajęły się bejboszkiem
Jak wy będziecie robić?
W ogóle to DZIEŃ DOBRY -
nick nieaktualnyZabijcie mnie miałam pierwszą straszną i nie przespaną noc!!
Nogami rzucałam po wszystkich ścianach , po prostu mnie bolały, o 2 poszłam po poduszke z kanapy ,zeby je położyć wyżej ale dużo nie pomogło.
Dodatkowo mój syn chyba oszalał , skopał mnie całą momentami aż bolało...dodatkowo zalecane jest leżenie na lewym boku a ja mam dzieciątko ułożone na lewej stronie brzucha i jak tylko kłade się na lewym boku chociaż na sekunde to on szału dostaje.
Siedze teraz nie przytomna ;( Kocham go ale w nocy przesadzał a teraz łagodnie sobie buszuje tak jak zawsze.