Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MALA powiedzialam mu ze tak naprawdę nic nie wiem o swoim dziecku od 13 tc... wtedy podal mi wage itp. Moje usg połówkowe trwało niecale 5 min.. ogólnie w gabinecie byłam z moim tż 15 minut.. każda wizyta to 200-250 zl. Musze o wszystkie informacje ciągnąć za język.. zadnego nagrania ani zdjęcia.. on do mnie ze moge zmienić lekarza, a ja do niego ze to jemu zaufalam.. co chwilę zapomina mi wypisac jakiejś recepty, dzisiaj na koniec wizyty która trwała także 15 min( az mój tz się śmiał) 'przypomniał ' sobie ze od początku ciąży nie pobrał mi jeszcze cytologi.. jeszcze przed wizytą poklocilam się z bratem i to mnie jeszcze chyba nakręciło.. e bardzo grzecznie to wszystko mówiłam.. nuby ten człowiek ma u nas w mieście najlepsza opinie, ale ja juz bym do niego nie poszła.. na samym początku ciąży powiedział ze nie ma szans na utrzymanie i ze to poronienie.. później do 20 tc nie chciał mi dać zwolnienia...
-
nick nieaktualnymadzi4aam wrote:MALA powiedzialam mu ze tak naprawdę nic nie wiem o swoim dziecku od 13 tc... wtedy podal mi wage itp. Moje usg połówkowe trwało niecale 5 min.. ogólnie w gabinecie byłam z moim tż 15 minut.. każda wizyta to 200-250 zl. Musze o wszystkie informacje ciągnąć za język.. zadnego nagrania ani zdjęcia.. on do mnie ze moge zmienić lekarza, a ja do niego ze to jemu zaufalam.. co chwilę zapomina mi wypisac jakiejś recepty, dzisiaj na koniec wizyty która trwała także 15 min( az mój tz się śmiał) 'przypomniał ' sobie ze od początku ciąży nie pobrał mi jeszcze cytologi.. jeszcze przed wizytą poklocilam się z bratem i to mnie jeszcze chyba nakręciło.. e bardzo grzecznie to wszystko mówiłam.. nuby ten człowiek ma u nas w mieście najlepsza opinie, ale ja juz bym do niego nie poszła.. na samym początku ciąży powiedział ze nie ma szans na utrzymanie i ze to poronienie.. później do 20 tc nie chciał mi dać zwolnienia...
-
Madzia to w szoku jestem ze prywatny i takie nastawienie (z nfztu to wiadomo, ale prywatnie zwykle inaczej ludzi traktują). Faktycznie za taka kasę mogłabyś spodziewać się czegoś więcej. Moze faktycznie jest bardzo dobrym specjalista i obrosl w piórka.
Z dzidzia wszystko w porządku rozumiem? Nie powiedział ci ze za duza?
I jak teściowa uspokoiła się trochę?
Cebulka a ty jak się czujesz?
I ogólnie brzuszkowo-bolace mamy lepiej jest??? -
Z dzidzia chyba wszystko dobrze. Tą wagę mruknął sobie pod nosem ze ledwo wylapalam, usg trwalo ok 1 minuty.. możecie sobie wyobrazić jak ta wizyta wyglądała do końca po takiej rozmowie.. najchętniej zmieniłabym lekarza ale co, zostały mi ze dwie wizyty?
CO ILE MACIE TERAZ WIZYTY? SĄ CZESTSZE?
Z teściowa? Staram się korzystać z wakacji u omijamy się.. teraz wyjechali do zakopca na dwa tygodnie..)
Dziewczyny, ja nic jeszcze dla małej nie mam... jak czytam wasze posty to az mi wstyd..mój nie ma czasu ciągle tylko słyszę.
-
Madzia, strasznie przykre to co piszesz... Większość lekarzy jest po prostu zepsuta. Jak się trafi na kogoś normalnego to niemalże jak wykopać skarb. Ja zawsze chodzę na wizyty na nfz i nigdy nie byłam tak potraktowana. Wczoraj na prywatnym usg miałam swoj monitor, lekarz wszystko co oglądał i mierzył to specjalnie pokazywał i opowiadał. Widać kwestia na jakiego człowieka się trafi.
Uważam,ze bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc mu co myślisz.
Edit. Ja mam co 3tygodnie wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 23:19
Synuś
-
nick nieaktualny
-
Madzia dla mnie to jest nie do pojęcia jak można tak traktować pacjentke:( tym bardziej ze płacisz gruba kasę za te wizyty. A więc ja po raz kolejny chwale mojego gina;) nawet ostatnio dostałam 3 opak duphastonu mile to było bo zawsze to 100 zł w portfelu;)
-
Jest nas wiecej,u mnie tez nie zapowiada sie na sen,troche w dzien pospalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 00:10
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Madzia co to za lekarz...tyle placisz za wizyte i takie podejscie do pacjentki,brak slow! Aga,SKARB jak tam u was? Jak sie czujecie? Co tam lekarze mowi? Ja dzis tez doswiadczylam napinania sie macicy,wzielam nospe i wiecej magnezu,wypilam meliske i zasnelam po poludniu jak wstalam bylo lepiej.Zobaczymy jak to bedzie jutro,a wlasciwie to dzisjaj ,jak cos to zadzwonie do poloznejCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan