Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MALA powiedzialam mu ze tak naprawdę nic nie wiem o swoim dziecku od 13 tc... wtedy podal mi wage itp. Moje usg połówkowe trwało niecale 5 min.. ogólnie w gabinecie byłam z moim tż 15 minut.. każda wizyta to 200-250 zl. Musze o wszystkie informacje ciągnąć za język.. zadnego nagrania ani zdjęcia.. on do mnie ze moge zmienić lekarza, a ja do niego ze to jemu zaufalam.. co chwilę zapomina mi wypisac jakiejś recepty, dzisiaj na koniec wizyty która trwała także 15 min( az mój tz się śmiał) 'przypomniał ' sobie ze od początku ciąży nie pobrał mi jeszcze cytologi.. jeszcze przed wizytą poklocilam się z bratem i to mnie jeszcze chyba nakręciło.. e bardzo grzecznie to wszystko mówiłam.. nuby ten człowiek ma u nas w mieście najlepsza opinie, ale ja juz bym do niego nie poszła.. na samym początku ciąży powiedział ze nie ma szans na utrzymanie i ze to poronienie.. później do 20 tc nie chciał mi dać zwolnienia...

-
nick nieaktualnyWspolczuje przede wszystkim tych nerwów, zwłaszcza na początku ciąży:-(madzi4aam wrote:MALA powiedzialam mu ze tak naprawdę nic nie wiem o swoim dziecku od 13 tc... wtedy podal mi wage itp. Moje usg połówkowe trwało niecale 5 min.. ogólnie w gabinecie byłam z moim tż 15 minut.. każda wizyta to 200-250 zl. Musze o wszystkie informacje ciągnąć za język.. zadnego nagrania ani zdjęcia.. on do mnie ze moge zmienić lekarza, a ja do niego ze to jemu zaufalam.. co chwilę zapomina mi wypisac jakiejś recepty, dzisiaj na koniec wizyty która trwała także 15 min( az mój tz się śmiał) 'przypomniał ' sobie ze od początku ciąży nie pobrał mi jeszcze cytologi.. jeszcze przed wizytą poklocilam się z bratem i to mnie jeszcze chyba nakręciło.. e bardzo grzecznie to wszystko mówiłam.. nuby ten człowiek ma u nas w mieście najlepsza opinie, ale ja juz bym do niego nie poszła.. na samym początku ciąży powiedział ze nie ma szans na utrzymanie i ze to poronienie.. później do 20 tc nie chciał mi dać zwolnienia...
-
Madzia to w szoku jestem ze prywatny i takie nastawienie (z nfztu to wiadomo, ale prywatnie zwykle inaczej ludzi traktują). Faktycznie za taka kasę mogłabyś spodziewać się czegoś więcej. Moze faktycznie jest bardzo dobrym specjalista i obrosl w piórka.
Z dzidzia wszystko w porządku rozumiem? Nie powiedział ci ze za duza?
I jak teściowa uspokoiła się trochę?
Cebulka a ty jak się czujesz?
I ogólnie brzuszkowo-bolace mamy lepiej jest??? -
Z dzidzia chyba wszystko dobrze. Tą wagę mruknął sobie pod nosem ze ledwo wylapalam, usg trwalo ok 1 minuty.. możecie sobie wyobrazić jak ta wizyta wyglądała do końca po takiej rozmowie.. najchętniej zmieniłabym lekarza ale co, zostały mi ze dwie wizyty?
CO ILE MACIE TERAZ WIZYTY? SĄ CZESTSZE?
Z teściowa? Staram się korzystać z wakacji u omijamy się.. teraz wyjechali do zakopca na dwa tygodnie..
)
Dziewczyny, ja nic jeszcze dla małej nie mam... jak czytam wasze posty to az mi wstyd..
mój nie ma czasu ciągle tylko słyszę.

-
Madzia, strasznie przykre to co piszesz... Większość lekarzy jest po prostu zepsuta. Jak się trafi na kogoś normalnego to niemalże jak wykopać skarb. Ja zawsze chodzę na wizyty na nfz i nigdy nie byłam tak potraktowana. Wczoraj na prywatnym usg miałam swoj monitor, lekarz wszystko co oglądał i mierzył to specjalnie pokazywał i opowiadał. Widać kwestia na jakiego człowieka się trafi.
Uważam,ze bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc mu co myślisz.
Edit. Ja mam co 3tygodnie wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 23:19
Synuś
-
nick nieaktualny
-
Madzia dla mnie to jest nie do pojęcia jak można tak traktować pacjentke:( tym bardziej ze płacisz gruba kasę za te wizyty. A więc ja po raz kolejny chwale mojego gina;) nawet ostatnio dostałam 3 opak duphastonu mile to było bo zawsze to 100 zł w portfelu;)
-
Jest nas wiecej,u mnie tez nie zapowiada sie na sen,troche w dzien pospalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 00:10
Czekamy na Ciebie coreczko

Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Madzia co to za lekarz...tyle placisz za wizyte i takie podejscie do pacjentki,brak slow! Aga,SKARB jak tam u was? Jak sie czujecie? Co tam lekarze mowi? Ja dzis tez doswiadczylam napinania sie macicy,wzielam nospe i wiecej magnezu,wypilam meliske i zasnelam po poludniu jak wstalam bylo lepiej.Zobaczymy jak to bedzie jutro,a wlasciwie to dzisjaj ,jak cos to zadzwonie do poloznejCzekamy na Ciebie coreczko

Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan

i nie zapowiada się żebym zasnęła