Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do spania, dziewne ale mi najwygodeniej sie lezy na plecach... wiem ze to nie zalecane ale nawet nie wiedzialam dlaczego. Wczoraj sobie o tym poczytalam i dzis cala noc pilnowalam aby spac na boku. Nie mam poduszki ale pomaga mi kocyk ktory sobie formuje i podkladam pod brzuszek.
Pamietam jak wy pisalyscie o pracujacych nockach waszych mezow i ze bedziecie mialy cale lozko dla siebie ..... u mnie to maz narzeka ze spie i krece sie po calym lozku a on biedny musi do sciany sie przytulac
Jak czytam ze wasze dzieci kopia uciskaja itd to nawet sie ciesze ze mam lozysko na przedniej scianie - moge przynajmniej sie jeszcze wysypiac -
Ginger trzymam kciuki wszystko będzie dobrze!co do spania to ja nie mogę na plecach bo mi się brzuch napina, czasami śpię na prawym boku ale najwygodniej mi na lewym choć powoli się tak robi że nie wiem jak się ułożyć bo w każdej pozycji mi niewygodnie
-
nick nieaktualny
-
Ginger, gratuluję sporego Marcelka. Badz silna i pisz nam jak się czujesz.
Galaretka, moj Maly tez jest ułożony po lewej stronie, tzn tam ma grzbiecik. No i powiem Wam,ze ja juz się nauczyłam spać na lewym boku i nawet mi wygodnie
Ja biorę chela mag b6 mamaSynuś
-
Witam,
Stwierdzam ze problemy ze spaniem sa zaraźliwe ! Nie mogłam spać.. Obudziłam sie o 3 w nocy i nie mogłam zasnąć..
W dodatku brzuch bolal,jak na okres..
Mala,dobrze zrobilas
Ginger daj znac jak tam,sytuacja sir ma
Ja dzisiaj wybieram sir zobaczyć ten fotelik .. Pewnie nie kupie alr przejdziemy , zobaczymy co,i,jak, -
mamusie do listopada już naprawdę niewiele zostało, myślę, że później wszystko wróci do normy
a poza tym to słyszałam kiedyś, że ten 3 trymestr to jest czasem nawet gorszy niż ten pierwszy, może to dlatego? zła wiadomość: od poniedziałku przez cały tydzień wracają do nas afrykańskie upały, to tak nam na dojeb***
-
Hej dziewczyny
.
Ginger trzymajcie się tam :*.
Co do niespokojnych nóg i skurczy ja też biorę aspargin 3 razy dziennie po 2 tab. już od 7 tygodnia ciąży i odpukać działają.
U mnie ze spaniem też różnie budzę się o 5 i jestem wyspana, ale po godzinie kręcenia zasypiam na nowo. Ale nie będę narzekać, bo mocnych bóli nie mam czasem brzuszek zaboli, albo się napnie. Jedno co to mdłości i wrażliwość na zapachy wróciły.
Skarb co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:07
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dzien dobry. U mnie wszystko ok. Czekam na wyniki wymazu i najprawdopodobniej w poniedziałek założą mi pesar. Wczoraj dostałam drugą dawke sterydów dla małej. Po zmianie wenflona pompa z magnezem nie boli i całą noc smacznie przespałam. Mała od rana dokazuje kopniakami.
Ginger trzymam kciuki za nas obie. Damy rade bo kto jak nie my.Sajgonara, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze jest forum, mamy gdzie pomarudzić
skąd te mdłości, u mnie to samo..
Obleciałam szmatą podłogi, umyłam gary i robię bunt w kuchni i dziś będzie jajko sadzone
Aga przypomnij jaka waga ma malutka? dobrze ze dali ci sterydyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:14
Micia lubi tę wiadomość