Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak kompletuje podwójnie
hihi. Mam piękne zbiory, ale porozrzucane po 3 domach. U nas, w nowym i u mamy. Dlatego trochę dupa jak się coś nagle wydarzy.
Na szybko to mam tylko takie zdjęcie niewyjściowe na kompie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ee977a9ed13.jpg
Na ten zestaw mąż się uśmiechnął, ale prosił, żeby dużo różu nie było
Byłam na IP we wtorek. Szyjka długa 4,3 i zamknięta, a KTG nie mieli lub olali. Gdyby mieli KTG to by ładne falki tam wyszły...
Cebulka z tą intuicją to masz racje, teraz boli tak skurczowo, tzn bardziej dyskomfort bo jak wstane to ide zgięta czy coś, ale miałam kilka razy do tego ból w dole macicy a raz zrobiłam "ała". To mnie mega mocno zmartwiło, ale się nie powtórzyło. Z takim bólem, jeśli się powtórzy- pojadę na pewno.justa1234, Molcia, Cebulka, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
No właśnie wiem, że piękna i ostatnio stwierdziałam, że na pewno jestem cyborgiem i donoszę ciąże do 40tc. Zwłaszcza jak się dowiedziałam, że tam gdzie chce rodzić nie umawiają bliźniaków na planowane CC w 37tc tak jak w Św. Zofii w Wawie.
Cebulka mam tel do gin ale nie chcę mu gitary zawracać... -
Nospa niby wpływa na napięcie mięśniowe u dzieci, ale z dwojga złego lepsze to, niż przedwczesny poród.
Molcia, byłam w pepco, myślałam, że znajdę taką łądną sukienkę jak ty masz i dupa, ani jednej sukienki nie byłoa za tydzień idziemy na 50tkę do knajpy z tańcami i myślałam, że uda mi się coś dorwać
na pocieszenie szczeniak dostał świńskie ucho do gryzienia, może od nas się odczepi typmi swoimi małymi ząbkami
Olcia i bardzo dobrze, trzymajcie się razem mocno! -
Molcia jedna nospa na pewno nie zaszkodzi, pomogło? ja tez się staram nie brać za często. Wiem, że sukienkę już dawno kupowałaś, ale miałam nadzieję na coś ładnego w pepcowej cenie bo to raczej na jeden raz będzie. w przyszłym roku mam zamiar mieć inny rozmiar
-
Mala_Czarna_89 wrote:Oglądacie fakty? W 6 miesiącu urodziła się dziewczynka z 2 promilami. nieodwracalne zmiany w mózgu. Prawdopodobnie matka pozostanie bezkarna bo pila przed rozpoczęciem akcji porodowej. Taka o luka w prawie ehhhh
Właśnie aż się popłakałam bo ja tu walczę każdego dnia o to żeby szczęśliwie donosić a taka patologia wokół nie rozumiem tej niesprawiedliwości:( szkoda dzieciatka -
MALA moja córa waży 2100 prawie
dawno się nie odzywałam ale kilka razy dziennie was czytam. Dzisiaj zwróciłam uwagę mojemu lekarzowi co mi się nie podoba... oburzyl się.. napisze wam później jak juz chwile będę miała w łóżku
)
haen, Mala_Czarna_89, olcia88 lubią tę wiadomość