Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya a spróbuj zadzwonić do NFZ w swoim swoim regionie oni powinni ci podać które to szpitale. Ja tak zrobiłam jak szukałam szpitala i terminu na wycięcie migdałka u Patryka. Powinni ci podać takie dane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:42
Shibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShibuya umieszczałam link z stopniami referencyjności a fakt Karowa to szpital typowo położniczy więc w razie "W" mogli by Cię z dzieckiem rozdzielić i przewieść do innego szpitala. Nie chce Ci na siłe wciskać mojego wyboru ale wciąż polecam szpital bródnowski bo w teorii wygląda to nie źle , obok oddziału z dzidziusiami funkcjonuje normalny szpital. Albo przynajmniej coś na wzór możesz poszukać . Z drugiej strony Karowa , Inflancka ,Św. Zofia słyszałam,że jest masakryczny tłok bo wszyscy chca tam rodzić....
-
Molcia chyba czuje ale sama nie wiem.. Napina mi się kilka razy w ciazu dnia brzuch, podbrzusze.. Ale nie wiem czy to to.
Zorro daj spokój z tym kolorem.. Wkladki obowiązkowe..wielkie to jeszcze takie ze ciężko bylo mi na poczatku to zaaplikować zwłaszcza ze opuchnięte wszystko.. Wiem właśnie ze nie polaczone slr zastanawia mnie bo na prawdę czuje szarpanie kolo pępka.. Nawet widac jak go wciąga praktycznie.. To nie od rosnącego brzucha ani nie od braku oliwki..
A jak myślicie można Rozpoznać ktotka pępowinę jakos? -
To ja powiem na pocieszenie, że Laura szalała w brzuchu, a jest bardzo spokojna od początku, budziła się tylko raz w nocy po urodzeniu, a mając 1,5 miesiąca przesypiała całą noc
Ok Nadia kopie bardziej, od samego początku. Ale w nocy mnie nie budzi, więc chyba mam twardy sen.
Oj i brzuch się napiął, rewelacja.. -
nick nieaktualny
-
Długo to trwa? Bardzo boli? Prawdopodobnie skurcze BH. Ja to zawsze interpretuję tak, że mój organizm daje mi znać, że mam przystopować, a ty z tego co wiem sprzątasz całe mieszkanie.
Izulka u mnie domowe fast foody (frytki z ziemnaków i nugetsy) i tak mi po tym dobrze, że nawet nie mam wyrzutów sumienia -
Czekolada to magnez i endorfiny, jeść trzeba!
szczerze mówiąc poza tym że staram się jeść więcej warzyw i owoców to nie przesadzam z dietą (co widać na wadze), gdy mam na coś ochotę to po prostu jem
I nie czytaj tych głupot!!! co ma twój pępek do pępowiny dziecka? Skóra ci się rozciąga, dziecko napiera i wsio -
izulkaa wrote:http://www.familie.pl/Forum-2-115/m596584-1,34-tydzien-i-bol-pepka.html
Nie wiem,czy to,dobry pomysl,zagłębiać sie w temat na necie... Teraz się tylko stresować zaczelam
Dlatego ja od dawna nic w necie nie czytam. -
Shibuya chyba masz to,co,ja.. Tez tam mam. Tylko ja myślałam na poczatku ze to,dziecko,sie,tak,wypina.. A tu się okazuje ze raczej nie ona..
Jak ja nie osiwieje w ciąży to bedzie dobrze...
Nie wiadommo kiedy czlowiek powinien byc wyczulony na pewne rzeczy a kiedy panikuje... -
Shibuya nie wiem. Jedna szkoła mówi, żeby brać, by się nie napinało, inna, że nie truć dziecka, gdy ból nie jest uciążliwy. Sama mam zawsze dylemat
Jeśli to dosłownie chwilowe, to ja bym nie brała, ale może inne dziewczyny się wypowiedzą?
Izulka bardzo podoba mi się imię Amelia i chciałam tak na drugie dla Nadii, a mąż się nie zgadza. Rozważaliście jeszcze jakieś inne dla córci? -
nick nieaktualny