Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya pare stron wczesniej martwilam sie dokladnie o to samo tyle ze ja mam lozysko z tylu i wysoko to tym bardziej powinnam czuć mocne ruchy ale chyba mój tluszczyk na brzuchu je amortyzuje
czuć czuje wiec nie panikuje
-
nick nieaktualnyTo moje dziecię kopie jak szalone od kilku dni
Wczoraj w nocy nie dawał mi dłuuuuugo zasnąć, dziś też od rana wbija stópki w żebra. Urocze to, ale też jednak czasem naprawdę zaboli albo uciśnie przeponę, że ciężko oddech złapać. I o zgrozo, jeszcze dwa miesiące takiego ucisku :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może zmień plyn do higieny intymnej? Albo wkladki na inne? Pozmywać sie kilka razy dziennie tez malo zdrowo bo wymywasz flore bakteryjna tak mi lekarz juz nie jeden powiedzial. A jeden to w ogóle zjebki takie dostałam jak poszłam do niego z rana na wizytę a on do mnie a czemu to się myjemy przed wizyta? Jak ja mam teraz sprawdzić stan pochwy jak tu wszystko wymyte? Sprawdzam mi wymaz na kazdej wizycie z pochwy u siebie w gąb pod mikroskopem
-
nick nieaktualny
-
Aparatka! Ja mam ten "ból dupy" (jednego pośladka) jak przesadzę z aktywnością. Pisałam Wam kiedyś o tym- chodziłam jakbym miała 100 lat albo i więcej. U mnie pomaga odpoczynek.
Izulka, co Ty bierzesz za lek na swoją infekcję? Bo mi uciekło...
Galaretka, czytałam,ze czkawka jest męcząca,ale dopiero po porodzie. Maluszki w brzuchach nie odczuwają dyskomfortu. Moj Mały ma czkawkę 1-3 razy dziennieSynuś
-
Shibuya to,sue ciesz ze taka spokojna
czytałam,ze teraz juz dzieci dają znac,jjaki maja temperament
Wiec może się okazać ze twoja jest pi prostu spokojnym dzieckiem
Moja znowu wali kopniakami non stopnóżki, raczki..wszystko czuć..
Czkkawka jesst potrzebna do rozwoju płucmalec uczy sie oddychać i przelykac
Ja za to ubolewam nad pepowina.. Możliwe ze jest za krótka ? Caly czas jak się mala wierć to szarpie za pępowinę.. Az to boli powiem szczerze.. Kolo pępka mam czerwone od kilku dni.. -
Wiadomo ze każde dziecko ma inny temperament. Jedne są bardziej aktywne inne mniej. Patryk był spokojny w brzuchu i taki jest nadal. A Marcel za to szaleje jak opętany wiec nastawiam się już na jego charakterek;)
Ważne ze w ogóle czujemy ruchy. Poza tym łożysko jest jak amortyzator wiec to swoje tez daje. -
Molcia to ja przy pępku czuje jej pupke ewentualnie kręgosłup i raczki jak się bawi pępowiną..hm. Chociaz zabawa bymm tego nie nazwala a szarpaniem
Raczki czuje na spojeniu lonowym bi pcha i boli a nóżki pod zebrami.. W sumie w różnym miejscuale pod przepona
-
Izulka, tez to biorę. Dostałam razem z antybiotykiem,bo mój lekarz stwierdził,ze infekcje układu moczowego idą często w parze z infekcjami intymnymi. Biorę drugi dzień (tzn na noc) i mnie szlag trafia przez ten kolorek
A pępowina Amelki nie jest przecież w żaden sposób połączona z Twoim pępkiem tylko z łożyskiemBól w okolicy pępka pewnie odczuwasz przez rośnięcie brzucha i napinanie skory. Smaruj się kremem lub oliwką w ciągu dnia, powinno pomoc
Synuś
-
Ale sie tu u was dzialo od wczoraj...
Aparatka, ja sie nie dziwie ze podszedl do Ciebie ten facet bo mnie to pewnie by scielo takie pytanie, dobrze ze sie zainteresowal... w sumie nic zlego by Ci ta kobieta w danym momencie nie zrobila, ale sytuacja bardzo nie zreczna.
Zorro gratuluje duzego i zdrowego bobaska
Aga, zmartwilam sie bardzo! Dobrze, ze ta polozna Cie zbadala - jak to nigdy nic nie wiadomo... ja chyba czasami przeginam z aktywnoscia, a lekarz tez mi kazal uwazac i sie oszczedzac!
Niech sie juz zrobi u nas spokojniej...
Wczoraj bylam na drinku urodzinowym kolezanki, byla tam dziewczyna ktora rodzi za miesiac, mowila ze czuje juz jak jej ciezko bo przeciez przytyla tyle - pytam sie ile a ona 8kgTak jest szczupla tylko brzuszek pileczka i nigdy bym nie powiedziala ze za miesiac rodzi.
A dzis od rana jakas masakra - lacze sie z Toba Galaretka
Nic mi sie nie udaje ( ciasto sie rozwalilo) nic mi sie nie chce i humor do du..*
A jest tyle rzeczy ktore powinny sprawiac mi wiele radosci ....
Ok nie bede juz wam smucic...Zorro lubi tę wiadomość
-
To fakt,ze łożysko amortyzuje ruchy. Ja co prawda też mam na przedniej ścianie, czuję i widzę ruchy praktycznie cały czas, ale w zyciu nie opisałabym kopniaków i wiercenia się jako coś bolesnego. A dziewczyny z łożyskami na tylnej ścianie piszą,ze je boli.Synuś