WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Cebulka widzę ze ty znów walczyłas w nocy:( mnie się udało zasnąć. Ale dwie przespane nocki wiec pewnie dziś znów hardcor będzie:(
    Spać mi się dalej chce ale tak mnie plecy bolą ze szok:(

Ja też szyjkę mam badana na każdej wizycie ale u mnie wiadomo czemu. Jeśli wszy jest ok to mój gin od 24 tc bada. Ja miałam już dużo wcześniej.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja piore w lovelli i uważam że ubranka są ok a jak się wyprasuje to już w ogóle. Więc ja nie widzę potrzeby stosowania dodatkowo płynu.

Ciekawe jak tam Twoja Laura? Pewnie mega zadowolona będzie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 06:26

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Noc minęła w miare, budził mnie ból ręki ale trzeba przeżyć. Głodna jestem a do śniadania pewnie jeszcze troche.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też właśnie się kręcę z głodu i czekam na męża który z nocki wraca ze świeżymi bułeczkami;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • mikado Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Coraz mniej nas na bezsenne noce :) cebulka może dzisiejsza noc będzie lepsza :)
    Mnie bol podbrzusza obudził nad ranem mam nad wzgorkiem lonowym twarde i boli jakbym zakwas miała nie wiem czemu... Wzięłam magnez może puści. Mam nadzieje ze to dlatego ze wszystko rośnie i dziecko tez które glowka tam napiera jednak juz a młody pól nocy miał czkawkę..

Idę dzis do znajomej obejrzeć ubranka po jej synku ciekawe czy cos wybiorę i jaka cenę sobie zaśpiewa..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu się ostatnio więcej w nocy dzieje niż za dnia :)

A jak zapach ubranek po samym proszku dziewczyny? Mam wladnie lovele.

Dziecka nie ma a wstać trzeba, ogarnąć urzędy ehhh. Taki len się ze mnie zrobił ze nie wiem jak ja urodzę to dzieciątko :P

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Moje nocki tez powoli zaczynają mnie męczyć. Mąż nawet przytulić mnie nie może, bo wystarczy, ze trochę zbliży rękę do brzuszka, a Michał zaczyna obdarowywać go takimi kopniakami, że raz dwa potrafi mnie rozbudzić. Kopniaki nie bolą, ale są na tyle intensywne, że spać przez nie nie mogę ;) poza tym coraz częściej mam problem z przybraniem pozycji. Na plecach kładę się tylko po to by bok mógł odpocząć chwilę. Gdy kładę się na boku, to poduszka pod brzuchem juz nie daje takiego komfortu jak jeszcze tydzień temu kiedy to chwaliłam się, że tak dobrze mi się śpi. No ale co tam, jeszcze tylko 10 tygodni :)
    Mój na 5.30 służba, więc jak nic się nie wysypie, to będzie przed 14 w domu, co mnie cieszy. Zwolniona tez jestem z obiadu, bo zaprosiła nas teściowa. Szkoda tylko, że mają być krokiety z mięsem, od których mnie kompletnie odrzuciło w ciąży... :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)
    Budzie mnei dzisiaj mój i mówi wstawaj do dzieci ja do pracy ide na co ja ok biore urlop na żadanie. Jego mina bezcenna:P Kurcze tak mi sie dzisiaj nie chce ze szok. Bym przelezalam caly dzien najchętniej. No nic tzrebabyło ruszyc dupke i ogarnac sie:)
    modliszka skad masz bluzke ze zdjęcia potrzebuje taką na prezent dla kolezanki:)

Coś się wyspać nei moge ostatnio mimo iz śpie jak zabita.

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

To i ja powoli wstaje i się ogarniam, bo jestem umowiona z przyjaciółką na mieście. Tylko, że w moim przypadku musze tam jeszcze dojechać busem czyli jakas godzina drogi :-\ oby tylko duszno w tym busie nie było!

Także życzę Wam miłego dnia ;-)
    A Tobie Mała powodzenia w urzędach ;-)

• anet Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff nadrobiłam was, ale trochę tego było, widzę, że najwięcej skrobiecie wieczorami, a ja już 22 śpię jak małe dziecko i współczuje wam z tą bezsennością, ja nie wiem co to znaczy, póki co :)
    Co do wagi ja też sie tym mega przejmuję i nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła już ćwiczyć i ładnie się ubrać, dlatego modlę się o poród sn, choćby nie wiem jak bym miała cierpieć, najważniejsze, że szybko minie (tzn taką mam nadzieje)
    Kijata łączę się z Tobą w wyborze zawodu, też od 4 lat pracuję w przedszkolu i nieraz się przekonałam, że te maluchy są lepsze niż dorośli
    Aparatka to co cię spotkało jest mega dziwne, a może warto było zadzwonić po policję? hymm, no nigdy nie wiadomo co babce sidzi w głowie :/ makabra
    zleciał mi ten tydzień masakrycznie, już dziś czwartek, lol, jutro piątek i weekend, jak tak dalej pójdzie to do ten listopad naprawdę szybko przyjdzie :) z jednej strony dobrze, a z drugiej meeega stres się zacznie
    No nic idę popływać :) może ten cellulit się nie zrobi, póki co nie ma nic a nic :) mimo 10 kg na plusie

Kitaja lubi tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ;)
    U mnie,noc w miare.. Chociaz koszmary mi się śnił i budzilam,sir co chwile..i do wc tez co,chwile :/

W ogóle laski chyba mi,infekcja przechodzi...
    Zrobiłam sobie dzisiaj selfie z moja pisia żeby sprawdzić jak wygląda ;)
    Chyba opuchlizna troche zeszla :P

Aga proszę nie srasz ze to skurcze.. Ja wole zyc w przekonaniu ze to wypycha sie dziecko...

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:07

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka, niestety nie pomogę, bo to nie moje zdjęcie, tylko wynalezione w internecie na potrzeby avatara :P
    Kochana, powiedz mi jakie informacje mam Ci wysłać na maila odnośnie kocyka i kostki, bo chciałabym już zamówić :)

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka biedna ty moja łącze się z tobą:) mnie się udało zasnąć jeszcze i wstałam przed chwilka. Patryk po obiedzie jedzie do tesciow potem do szwagierki i będzie dopiero jutro. Więc mam dzień wolny.

Cebulka lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moodliszka łeeee a juz chcialam pisac zebyś ciągała swoja:P:P:P:P

Wymiar kolory i jakie wypełnienie

ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I już po urzędach :) :) :)
    odebraliśmy też Laurę, która chciała zostać u koleżanki na obiad. Super się bawiły, poszły spać koło północy. Duża ta moja córcia ;)

Aparatka takich koszulek jest mnóstwo na allegro; sama kupowałam ze stopkami i smoczkiem, tylko już z nich wyrosłam :P

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Skarb buziaki dla Was.

Ja mam mnóstwo rzeczy na głowie a nic mi się nie chce ;( zebrać się nie mogę...też wypada kilka urzędowych spraw załatwić i zawsze lubiłam to a teraz ruszyć dupska z kanapy mi się nie chce. Głowa mnie boli. Do tego mam cholerne hemoroidy ! smaruje je maścią co wieczór a i tak są a co najgorsze zaczynają boleć ;(;( Mąż nawet się nie złości jak wraca a ja siedze a wiem ,ze powinnam więcej robić ...

Do tego koleżanka oddaje mi rzeczy po swoich dzieciach więc tym sposobem mam kocyki, pościele ,ubranka których w życiu nie założe mojemu dziecku , ona chce dla mnie dobrze bo zawsze miała problemy finansowe i znosiła wszystko od wszystkich i chce mi ułatwić szykowanie wyprawki a mnie dzięki Bogu póki co stać na nowy kocyk i kołderkę i tak zbieram to wszystko i chyba wywiozę do kuzynki co niby jej sie mniej powadzi a co ona z tym zrobi jest mi wszystko jedno ;((

dobra koniec żali...

• aparatka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam sesje zrobic kolezance i szukam wlasnie koszulki takiej fajnej. MUsze przeszukac allegro wtedy.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze tez macie takie bóle pośladka promieniujące az na krzyż??? Co to za cholerstwo nie moge czasami az stanąć na nogi tak boli. Mam to od 3 dni. Nic mi nei przeskoczylo nic nie strzelilo.

ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka one mają ceny bardzo przyzwoite i duży wybór wzorów jest. Czy ty sobie keidyś odpoczniesz?

Ja właśnie mam zamiar gnić do południa. Wszyscy mi mówią, że mam odpoczywać, to co ja się będę wychylać, jeszcze się nagimnastykuję po porodzie.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1056 1057 1058 1059 1060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ