Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hean miało być " listopadowki zawsze cos"
chodzi mi o to,ze u nas wiecznie "cos " się dzieje
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
biedroneczka mnie moja praca(w przedszkolu) nauczyla cierpliwości i wyrozumialosci do dzieci one lepiej czasem rozumieją jak nie jeden dorosły
perelka89, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pół godziny pisałam posta i nacisnęłam jakicś guzik ;/;/;/;/ teraz już mi się nie chce. Napiszę skrótowo.
Aga, Skarb trzymajcie się!
Izulek MC cabrio fix waży 3,5kg a MC citi 2,7 kg. Gdyby nie adaptery do wózka to bym brała citi. Jeśli kupisz Maxi Cosi to masz większą szansę aby go potem sprzedać. 6/9 moich dzieciatych znajomych ma MC i wszyscy chyba cabrio ale nie wiem czemu i wszyscy czarne
Tata mi dziś powiedział, że jeśli w wypadku uczestniczy fotelik to policja ma obowiązek przeciąć w nim pasy aby nie był więcej użytkowany.
Biedronko i Roks witam Was
Ja mam na plusie 12 i zastanawiam się jak wyglądałam przed ciażą... Nadal sama się golę, nogi bez problemu podnoszę do góry pod prysznicem,no... może trochę na żabę tak na boki a nie przed siebie, a pipki nie widzę więc na czuja się gole i potem sprawdzam.
Ja dziś nadal na spiętym brzuszku, duży dyskomfort przy chodzeniu czuje, ale dużo się nie nachodziłam na szczęście.
Tak nam dziś było dobrze, z rodzicami na łódce nad morzem i z synkiem mojego brata. Bedzie braciszkiem dla moich księżniczek, robi już cacy i całuje brzuszekKiedyś go ukradnę ! Jest mi bardzo bliski, widzimy się codziennie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c834840e996a.jpg
biedroneczka1910, Zorro, Ginger84, natali101, perelka89, haen, Shibuya, Micia, Nymeria, Rokss, moremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKitaja wrote:biedroneczka mnie moja praca(w przedszkolu) nauczyla cierpliwości i wyrozumialosci do dzieci one lepiej czasem rozumieją jak nie jeden dorosły
i nawet że się dostałam na studia pedagogiczne ale miałam wezwanie że mam iść jeszcze zaśpiewać przed komisja i zwatpilam
może to i lepiej
Ginger, podzowiam Cię, że tak dzielnie dajesz radę! Za Ciebie też trzymam kciuki -
Olcia a myślisz ze jakbie będę używać adapterow to,jest sens kupować cabrio? Kusi mnie citi tym ze kupie nowy i pewny,i z gwarancja.. A na cabrio nie dam tyle,kasy po prostu i miała bym używany..
Ponoc wystarczy gwałtownie zachamiwac żeby mogli cos się uszkodzić w foteliku..ale nie sadze żeby ktoś tonaż tak sprawdzal,i przestrzegał...
Dalej mysle intensywnie.. Bo w piatek jak cos mamy jechac po ten,używany i nie,wiem,co zrobić -
nick nieaktualny
-
Olcia, wyglądacie super! Gdzie Ty mieścisz te swoje dwie panny to ja nie mam pojęcia
Ja kupiłam maxi cosi pebble,a nie cabrio fix tylko dlatego,ze w cabrio są wypukłe literki na rączce (szybko się wyciera napis). Kolezanka ma ten fotelik i szybko widac bylo na niej skazy. Ja jestem pedantką, wiec wybrałam pebbleAle wiem,ze to tylko mój osobisty odchył
Synuś
-
Jesteście kochane;* powiem szczerze że potrzebuje takiego wsparcia bo czuję się taka bezużyteczna:(
Ale psychicznie juz trochę lepiej bo mały dal pokaz tańca brzucha ze wszystko z nim w porządku:)
Aga trzymaj się dzielnie:) razem trwamy do listopada !!
Biedronka, Izulka powiem tak jeśli chodzi o cudze dzieci to u nas wiecznie jest ich pełno jakoś tak lgna do nas bo ciocia b. zrobi dyskotekę, wojnę wodna itp ale ostatnio zauważylam ze właśnie brak mi cierpliwości nie wiem czy to ciąża czy wiek juz nie ten hmm
Także się nie przejmujcie a ze swoimi dziećmi jest zupełnie inaczej;)
Właśnie patrze na magic mike ehh te ciałka;)
Jutro mój mężu idzie ostatni dzień na fuche wiec załatwilam ze tesciowie po pracy wezmą Patryka a szwagierka na noc. Przynajmniej zrobią z nim więcej niż ja:/
moremi lubi tę wiadomość
-
Mała ogarniasz to pranie czy jednak czekasz
Ja dziś dwie tury wstawiłam. Szwagierka na początku września ogarnie mi prasowanie. Mężowi zostawię pościel i pieluchy.
No i czekam na paczkę od lu pi lu;)
Dzisiaj mowie mężowi ze jak minie 36 tc to będę błagać na kolanach mojej gina o wywolanie porodu bo kolejnych 4 juz chyba nie wytrzymam:( i pewnie jak cała ciążę drze o poród przedwczesny to jak przyjdzie co do czego to pewnie młody się zbuntuje;) przyjemniejsza opcja to mega dużo seksu ale to chyba z tymi bólami nie wypali:( -
Gdzie mieszcze ? Pod żebrami
Uciskają mnie i gorzej mi się oddycha. Czasem się czuje fenomenalnie ale po weselichu zastanawiam się jak ja przetrwam jeszcze 2 miesiące... albo i więcej
z dnia na dzień po mnie widać...
Zorro uśmiechnęłam się po Twoim poście- faktycznie w cabrio są wypukłe, i jak przyszła paczka to patrzyłam czy są powycierane ale są bez skazya wiele widziałam powycieranych na zdjęciach
Iza a o jakie adaptery Ci chodzi ? Do wózka ? Czy o bazę do samochodu ? Jeśli do wózka to musisz spr na stronie producenta wózka. Chyba, że nie zamierzasz fotelika nakładać na wózek ? Nie jest to super wygodne dla pleców jak mamy wybierają fotelik zamiast gondolki na codzienne spacery, ale do lekarza czy do galerii czy innej ikei jest to przydatne. Nam się dodatkowo gondole do auta nie zmieszczą... sam stelaż się chyba nie będzie mieścił... chlip -
nick nieaktualny