Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aha, zapomniałam jeszcze, że Sroka robiła analize proszków:
http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
wg niej płatki mydlane mają najlepszy skład, a potem już dużo producentów idzie równo.
Ostatnio przeglądałam jej analizy płynów do higieny intymnej i też mnie zaskoczyła
Kupiłam więc płatki mydlane dzidziuś- na pierwsze prania póki malutknie będą malutkie, potem to już pewnie zwrócę uwagę na zapach
i kupiłam płyn do intymnej też z dzidziusia bo był od tego samego sprzedawcy na aukcji, ale sroka zachwycała się Jeleniem z pro lub pre biotykiem 
Dzidziuś i Biały Jeleń to Pollena, a mi biały jeleń dobrze służył bo musiałam w nim prać bieliznę bo inaczej "swędziawka"
Kurcze, mój mąż tak się wkręcił w układanie paneli w dziecięcym, że jeszcze nie wraca, a że przeprowadzamy się "strasznie daleko", to widzę, przez okno, że się światło pali więc chyba się nie wybiera.
Dobranoc, idę troszkę poczytać bo i tak nie zasnę bo za dużo zjadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 22:28
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ginger zamowilas w końcu i ty- sama znalazłaś sprzedawcę a dotąd my korzystalysmy
za pranie się nie brałam bo nie doszłam do sklepu po płyn.
Nie chce rodzic pierwsza, mogę być 10 o
żebym jeszcze nie przenosiła 
Jejciu Nadia mnie tak kopie ze chyba mam siniaki od środka. Po brzuchu i kręgosłupie, fajnie ze daje znać o sobie ale musiałam się juz położyć bo po prostu boli -
Dzięki za wsparcie. Ja nie widze innej opcji że musi być dobrze. Od poniedziałku czułam co jakiś czas napinanie brzuszka ale żadnych bóli. Dzisiaj w szkole poszłam zapytać sie położnej czy przyspieszać wizyte, zrobiła mi KTG i powiedziała że mnie zbada. Powiedziała że powinien zbadać mnie lekarz bo z jej doświadczenia szyjka krotka. Wykonała telefon do szpitala. Jak przyjechłam lekarz juz na nas czekał, zrobił usg i na oddział. Zrobili wszystkie wymazy i morfologie, dostałam nospe, luteine i bolący zastrzyk w tyłek. Dostaje też magnez dożylnie i ręka boli jak diabli.
Jutro dowiem sie więcej. -
a wiesz ze ja też nie przypominam sobie żebym miała płyn przy Laurze? Co myślicie o tym dziewczyny? Po płynie chyba są delikatniejsze, mięciutkie..?
Aga to się stresu najadlas, cholera, ze tego nie czuć ze się skraca. A przecież mało który ginekolog bada szyjkę na każdej wizycie. Najważniejsze ze sytuacja pod kontrola, powoli wkraczamy w bezpieczny czas
jesteśmy tutaj z Toba!
-
nick nieaktualny
-
U mnie lekarz gin zawsze sprawdza szyjke i mowi ze jest twarda i dobrze zamknieta. Na wczorajszym badaniuu troche przecholował bo az mialam plamienie wystraszylam sie ale uspokoil mnie ze jakas blonke przebil i to nic złego ze takie rzeczy sie zdarzaja. Plamienie ustapiło dzis na szczescie rano.
Ja dzis ogarnelam wyprawke do szkoly do kłasy 2 z moja corka a za jakis miesiac bedziemy dla naszej malenkiej sie szykowaly.. chociaz gdzie nie wejde do sklepu to zawsze z czyms wyjde dla niemowlaka... nie dawno butelka, ostatnio body bo w promocji a dzisiaj kocyk taki sliczny w krowki...
hehe tez tak macie ??
Karolciaaa ;** (03.11.2015r.) -
Ja tez jestem nocny marek mozemy sb podac rece
uwielbiam cisze i spokoj
moje dzsiaj poszly grzecznie spac ta starsza jak i ta w brzuszku chociaz kopie tak przed spaniem ze nie wiem w jakiej pozycji sie klasc, ostatnio dzialaja nogi wysoko na poduszkach , wczesniej muzyka relaksacyjna w sluchawkach na brzuszek.
A co do zgagi to tez dlugo z nia walczylam i stosowałam poł łyzeczki sody na poł szklanki wody wymieszac i wypic, lekarz moj powiedzial ze za duzo sody tez nie mozna i zlecil mi Helicid 20 jedna kapsulka rano po sniadaniu i zapomniałam juz o zgadze - odpukac.Karolciaaa ;** (03.11.2015r.) -
Ja mam szyjke badaną na każdej wizycie. Ostatnie badanie miałam dwa tygodnie temu i niby było wszystko ok czyli długa i zamknięta. Czekam do jutra na więcej info. Nie mogę spać przez tę pompe z magnezem ręka boli a jeszcze nawet połowy nie widać. Moja malutka fika. Dziewczyny z sali mnie uświadomiły, że wypychanie które czułam to nie dzidzia a skurcze.
-
A ja nadal nie śpię...ja termin mam na 20-22 listopada ale cesarke robią z reguły tydzień wcześniej. Poza tym mój gin mi wróży wczesniejszy poród...moja córeczka pchala się na świat od 26 tyg a urodziła się dzień przed terminem. Czy synek też tak poczeka to się okaże. Skurcze zaczęły mi się w 14 tyg. Teraz juz 2 razy w tym tygodniu na ip byłam...pożyjemy zobaczymy...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Aga mnie też się tak szybko skrocila...dasz radę z tą pompą. Ja trzy razy po trzy dni leżałam z podłączona pompą z tokoliza. Ja dostawałam fenoterol czy jego pochodną. Serce strasznie kolatalo od tego...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013