Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala czarna ty o jedzeniu lozyska a ja tyle co placki ziemniaczane zjadłam fuuuj w ciąży zaczelo mnie wiele rzeczy obrzydzac
Młody dzisiaj bryka nie to co wczoraj ale i ja więcej leze. Odpocznę troche i dopiero do siostry jadę ..
Zaczynają sie znowu upaly masakra jakaś i dalej zero deszczu!!
Ja również na przyszły tydzień planuje pranie ale jeszcze bez prasowania plus przekladanie polek znaczy tego co w nich jest żeby miejsce maluszkoei zrobić..perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Na tvn style mówią o jedzeniu łożyska, dla mnie totalne fuj.
Dziewczyny, niby brzuch rośnie, córcia kopie, przeglądam ubranka, a dalej nie mogę w to wszystko uwierzyćchyba dopóki nie urodzę to nie uwierzę
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikado wrote:Wam tez się węch wyostrzyl? Myślałam ze bardziej nie może ale teraz masakra wszystko czuje..
teraz jest o niebo lepiej, choć nie powiem - zdarzają się takie dni, że mam wrażanie że wszystko czuję 100 razy bardziej...
-
Też oglądałam ten program na tvn style. Masakra.
Co do ubranek mam
5 body z długim rękawem
3 body z krótkim rękawem
Do tego sweterek na 62 rozpinany po Nati
Mój mąż w końcu zdecydował się na remont całego pokoju. Miał niby tylko kącik dla małej zrobić,a idzie po całości. No i dziś wyjadą z pokoju dwa wielkie akwaria. Szafa dla małej będzie w przyszłym tygodniu. On ostatnie dni wolnego. Miał tylko 5 dni być, a jest już 15 dni. Może chwilę z nami powiedzieć.
Ginger dobrze, że pojechałas. Przynajmniej wiesz,że z małym wszystko dobrze.perelka89 lubi tę wiadomość
-
olcia właśnie widziałąm to że niby cabrio nie ma cert. samolot. ja już nic nie wiem teraz.. w ogole wyczytałam że te testy chyba jakoś dziwnie robią..sugerują się ponoć podczas testó isofix i dlatego citi ma słabsze opinie.. ale czy to prawda to ja też nie wiem.. ponoć materiałem się w sumie różnią i wykonaniem.. a że citi jest bez isofix to gorzej wypada w testach..
-
nick nieaktualny
-
Jak jest regularne takie jakby podskakiwanie w jednym miejscu to czkawka. Mój Synek ćwiczy ręce bo sie lokciami w dalszym ciagu rozpycha od rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 16:30
-
nick nieaktualnymikado, więc chyba to raczej czkawka
a co do rączek, ostatnio mi koleżanka mówiła, że jak była w ciąży to jej Zosia tak się kręciła i widać było że to rączka albo stópka, a potem mnie się śniło, że nagle cała rączka wyszła mi z brzucha, bo tak się dziecię pchało, potem druga i na końcu główka! i nie wiedziałam co robić to podtrzymywałam tą główeczkę - takie to straszne trochę było.
-
Shibuya no właśnie pamiętam, że jak mi Laurkę położyli na brzuchu to patrzyłam na nią i w ogóle cały czas w szpitalu i nie docierało do mnie. Niby byłam przeszczęśliwa, ale jakaś nieswoja, jakby mi się to śniło. Nawet nie wiem, kiedy to stało się "normalne". Po prostu nagle bez niej zaczęłam czuć się nieswojo.
Wielkie pranie u listopadówekszkoda, że mieszkamy daleko od siebie, bo byśmy się spotkały przy tarach nad strumykiem i plotkowały na żywo haha.
A mi się wydawało, że ja się szybko chciałam za to zabrać, bo we wrześniumikado, anet, Micia, MW26, Shibuya, perelka89, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość