Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzik ja bym tabletek przez zatwardzenie nie zostawiął też biore i też miewam zatwardzenie ale polecam paczke moreli suszonych które mają sporo żelaza i już po zatwardzeniu
Mam na tel fajny artykuł z viva vege o żelazie w warzywach postaram się wrzucić tu.
Ja przez Was teraz nie wiem co robić z fotelikiem brać ten od znajomych a potem kupić na 6 mies nowy czy już od razu inwestować. ech -
Wróciłam
Dziewczyny ale patrzcie wczesniej nie bylo,pralek, dzieci sie rodziły i jakos ubranek nikt nie prasowal...dzieci nie miały uczulenia itd..
Powiem wam ze... Kupiliśmy ten fotelik ! Używany ale na prawdę,dobry stan.. Tylko lekkie zadrapanie ale to dlatego ze ludzie mieli maxi cosi wózek wiec pewnie wpinali fotelik tez do wózka..
Stwierdziłam ze chyba lepszy ten cabrio niż citi nawet nowy.. A ten byl stan dobry wiec kasy sir troche zaoszczędzi.. W sumie pewnie lolo 8miesiaca i tak trzeba bedzie kupic nowy
Wstawie zdjęcie ale dajcie stronę gdzie mozna z telefonu fotę tu wrzucićolcia88 lubi tę wiadomość
-
Izulka bardzo ladne zdjęcie
apropos tego że kiedyś nie było pralek... dzisiajk gadalam z mamą to mi opowiadała jak to trzeba było pieluchy tetrowe codziennie wygotowywać!!!!
teraz mamy maja łatwiej -
Mamy swoje wlasne M3
Odbior mnie wykonczyl! Pan Inspektor strasznei sie bulwersowal na uwagi naszego ale w koncu doszli do porozumienia
A wiec dziewczynki wy pierzecie prasujecie a ja zostawiam to na pazdziernik - listopad bo narazie m.in musze kupic pralke hehehe
anet, Micia, Mala_Czarna_89, haen, Kitaja, perelka89, olcia88 lubią tę wiadomość
-
dokładnie anulka kiedyś babki dopiero miały roboty z naszymi ubrankami, pranie wygotowanie i to wszystko jakoś ręcznie w garach, teraz wrzucisz do pralki, dodatkowo ja daje zawsze namaczanie a potem już tylko wyprasować i to tez spoko żelazkiem
a nie jakimś tam antykiem, co ledwo prasuje
a najlepiej mają te, co zainwestowały w parowe, mmm marzy mi się -
nick nieaktualnyJa z historii mamy i babci też wiem ,ze więcej roboty było, ja miałam uczulenie na chlor w wodzie w kranie i zawsze po kąpieli byłam czerwona i w krostkach a nie było super specyfików poza maścią nagietkową i w mleku mnie myły
i ubranka w peweksie za dolary kupowały. I mama mówi,ze teraz zabawek pełno a tak była lalka i miś a najlepiej człowiek się patykiem bawił
-
izulka bardzo ladny foteliuk, nie widac zeby byl uzywany:) ja tez chce cabrio
)
MadaLEna ale ci fajnie z tym mieszkaniemwydaje mi sie ze takie urzadzanie, wybieranie wszystkiego to fajna sprawa. tez sie nie moge doczekac gdy kupimy nowe wieksze
)))
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Anula powiem,ci właśnie ze gdyby bylo widac ze,jest jakiś zużyty czy cos ..ale on prawie w ogóle nie uszkodzony.. Tzn a otarcia na napisie z boku i kilka rys na uchwycie.. Ale tak to nic nie widzę podejrzanego..
Pytalam 2 razy czy nie mieli kolizji albo wypadku... Wiec liczę,na ti ze mówią prawdę.. Babka tez zapewniała ze nic takiego nie bylo..oby bo będą mieć na sumieniu dziecko.,
Ale wydaje mi sir ze było by pęknięte moze gdzies ... A no zawsze ryzyko jest przy używanym.. Ale jacyś ludzie zamożni to może po wypadku by wyrzucili a nie trzymali..
Po opiniach widziałam,ze citi jest slaby jakościowo.. Oby to byl dobry wybór.. Ale powiem ze ciezki ten fotelikjeszcze jak dziecko dojdzie to juz w ogóle bedzie masakra
-
izulkaa - mąż będzie nosił
)
-
Anula tez sie bardzo ciesze, a z drugiej strony mam stracha czy zdazymy - oj napewno zdazymy tylko ze tak wszystko dzieje sie troche w zwariowany tepie. Gdy was czytam na jakim jestescie etapie ( pranei/prasowanie/foteliki/wozki) to naprawde strach mnie ogarnia czy zdaze
Ale ciesze sie bardzo - namawiam meza na noc w nowym na materacu - tylko zastanawiam sie gdzie siusiu zrobie w nocy
Izulka fotelik ladny, a duzo zaplaciliscie? Wydaje mi sie ze nie ma co sie nastawiac ze jak uzywany to po wypadku. A to od jakis znajomych kupiliscie?
Ja bede miala od bratowej, juz nie jedno dziecko przewiozl ale wiem ze jest sprawdzony, a w wieku 9mcy kupimy juz wiekszy. -
Madalena współczuję ci:P ja niecaly rok temu miałam przeprowadzke. Generalny remont i wszystko niwe trzeba bylo kupic..po pewnym czasie nawet juz nie sprawialo mi radości wybieranie płytek czy drzwi
marzylam tylko żeby byl koniec..
a teraz sobie wspominam nieraz wypady weekendowe do castoramy, obi itd:P
-
Madalena 300zl.. Nowy 500 wiec i tak się zaoszczędzili.. Citi niby nowy 360 dlatego miałam dylemat
wiesz co nie znajomi. Alr mieszkają blisko nas ci ludzie i byliśmy w domu u nich zobaczyć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 19:08
Zorro lubi tę wiadomość