Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci, ze ja tez takie mialam jakis czas temu (nawet tu o tym pisalam), ale bylam tak strasznie zmeczona, ze wizja jechania na IP mnie przerazala (bo marzylam o tym, zeby usnac) i sie po prostu polozylam spac i od razu usunelam i przeszlo. Zmierz rano no i kontroluj po prostu, a jak cos skontaktuj sie z gin.
Moje standardowe cisnienie to tak k. 120-130/80 (ale czesto to pierwsze mam 115 czy 135...). -
izulkaa wrote:Mala a jaki proszek,i plyn w,końcu kupiłaś ?
oby spadło cisnuenie!
A mogą corcia ma chyba 6 raz dzis czkawkę. Pewnie wcześniej też tak bywało tylko nie czułam tego. Chyba zasięgne porady dr googla.
Pomrozilysmy lody z soków będzie zdrowotakie fajne pojemniczki do robienia lodów ekhym dostałyśmy zobaczymy co z tego wyjdzie
-
poczytałam i wychodzi na to ze niektóre maluchy maja nawet kilkanaście razy dziennie czkawkę :o no to się juz nie martwię.
A malutka chyba się dzis obróciła bo w pewnym momencie miałam taka gorkę na brzuchu ze myślałam ze mi ten brzuch pęknie. I teraz właśnie czkawkę czuje nisko na dole a wcześniej była u góry. I fale na brzuchu robią mi się w innym miejscu, czuje się jakbym miała w środku inne dziecko
Spia mamy czy imprezuja przy weekendzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 22:15
-
Natalii tez dzis pieklam muffinki ale z kawałkami czekolady i jabłek moj Ksiaze jak sie dorwal to mało co zostało
. A u mnie dzis niezłe nudnosci teraz jeszcze doszedl okropny ból głowy ech
. Co do fotelika tez chce ten mc City bo podobno tez lzejszy a i tak potem bedzie trzeba kupic wiekszy. Kitaja jakby co poczta
. Ide spróbować zasnąć bo nie wytrzymam tak sie czuje
.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Shibuya my kupiliśmy powystawowa na allegro za 140 zl taką
http://allegro.pl/niania-bt-digital-pacifier-z-projektorem-nowa-fv-i5530572452.html
Kupiliśmy bo znajomi zachwalali i rzeczywiście bardzo fajnie się zaprezentowała. Juz sprawdzona, działa. Duzo muzyczek ma, projektor. Kolor lampki u dziecka zmuenia się razem z temperaturą, są rozne poziomy światła i muzyki. U rodzica pokazuje temperature z pokoju dziecka, ma duży zasięg i wszystko sterowane ze slychawki rodzica. Naprawdę warto jeśli znajdziecie w takiej cenieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 23:01
Shibuya, olcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po dość intensywnym dniu
Dostałam dziś sporo komplementów od znajomych, którzy wpadli na kawęnie dowierzają, że ja juz połowa 7. miesiąca, brzuch im wygląda na za mały :p
A i wybraliśmy fotelik, na 90% kupujemy cybex aton qWidzieliśmy w sklepie i podoba się mi i mężowi
Do tego isofix i bangla
Póki co oddalam się do łóżka, coś spróbuję męża zbałamucić ;p
BTW powiem wam, że depilacja w ciąży to jakaś masakra :p
-
Mikado:) dziękuję
dla mnie wciąż jest ti czarna magia
ale jedno jest pewne, już coraz bliżej rozwiązania. Jak sobie pomyślę ze kończy się sierpień, zaraz wrzesień wyprawka itp nooo i upragniony październik to az mi ciarki przechodzą.. a w październiku niech się dzieje co chce; )
-
Witam was nocą po ciężkim dniu. Przez większość dnia miałam skurcze, na szczęście nie bolesne. Pod wieczór trochę się uspokoiło ale mam strasznie obolały cały brzuch.
Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, ale ok 30 tyg prawie wszystkie mamy napinania brzuszków....Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Zawsze możesz mu zostawić synka i iść sama zarejestrować do iść
mój ojciec tak dwa razy zrobil i jak siostra sie urodziła mama chciała Patrycja ojciec Dominika i jest Dominika Patrycja i ze mną mama chciała Martyna a ojciec Aleksandra i jestem Aleksandra Martyna.
Ja Wam z tym spaniem wspolczuje.. Mnie co prawda obudził katar o 1.30 poszłam do kibelka siusiu i wysmarkać się poczym miałam krwotok z nosa i zaczynam sie budzic jak Wojtuś mój sie wierci bo ku mojej uciesze robi to coraz mocniej i częściejale zasypiam od razu. Wczoraj fikal w autobusie za każdym razem jak trzeslo. Dzisiaj ja wstalam juz i on tez juz nie śpi
a tyle co się martwiłam o slabe i rzadkie ruchy
-
Skarb bo w szpitalu mimo sterylnosci najwiecej zarazków. Pamiętaj ze za każdym razem co lezalam w szpitalu jak miałam naście lat to wychodziłam z grypa żołądkowa
Zdrowiej i powiedz na obchodzie może cos Ci dają. A jak nie to napar z imbiru miód cytryna i pod kołdrę