Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczyny, oczywiście nie dam rady Was nadrobić, Wyrwałam się na tygodniowy urlop do Dani, zabralam córkę do Legoland, wczoraj wrocilismy, i już do listopada się Nigdzie nie ruszam, tylko odpoczywam, zusu nie było, a to najważniejsze.☺
Zorro, haen, Kitaja, Micia, MadaLena30, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Skarb, co u Was? Jak się czujesz? kiedy do domciu?
Słuchajcie, przespałam dziś calutką noc! Nawet na chwilę się nie obudziłam.
Cebulka, moj też wymyślał rożne imiona,ale ustaliliśmy,że musi się ono podobać i jemu i mnie, więc w końcu doszliśmy do porozumienia
Fakt, u mnie skurcze Braxtona tez przybrały na częstotliwości i silehaen lubi tę wiadomość
Synuś
-
Czesc laski...
U mnie noc straszna..
Co 20-30 min napinal mi się brzuch i bolal jak na okres..juz nie wiedziałam ci robic...
Noc w związku z tym nieprzespana bo patrzyłam co ile mam te skurcze,i czy wiecej niż 10 na godzinne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja Wam opowiem jak wczoraj swojemu ćwiczyłam charakter. Znalazłam na allegro takie literki które przykleja się na ścianie z imieniem dziecka i wymysliłam sobie, że u nas będą takie. Już pare dni temu o nich w domu wspominałam tylko mówiłam że są po 11 zł za literkę więc 5 literek na imię plus ozdoby do nich plus wysyłka to trochę dużo wyjdzie i jeszcze się waham. Wczoraj jak mój biedny wrócił z pracy mówię do niego taka zadowolona, że kupiłam jednak te literki i wymysliłam drugie imię dla dziecka więc od razu kupiłam cały zestaw literek. A on uważa na mnie teraz bo taka jęcząca jestem i płaczliwa ostatnio więc tak ostrożnie pyta i na jakie imiona kupiłaś tych literek a ja mu na to BARBARA ANTONINA. Jakbyście widziały jego minę. Stał jak zaczarowany i liczył chyba bo w pewnym momencie poszedł do kuchni i nalał sobie wody prosto z kranu
Mala_Czarna_89, Kitaja, Micia, MadaLena30, Buffy, olcia88, Galaretka lubią tę wiadomość
-
Oj to ja zamykam oczy i po prostu mnie nie ma do rana. Ale mam tak od kiedy zmieniliśmy łóżko wiec myślę ze wygoda robi swoje
Moim zdaniem imię powinno podobać się obojgu rodzicom i mamie i tacie, dziewczyny jakiś kompromisów nie macie? U nas właśnie kompromis przy drugiej corci, pierwsza bez dyskusji bo obojgu bardzo sir podobało.
Leżę w sypialni i coś podejrzanie cicho za sciana. Zwykle o 6,7 lub 8 tętniło życiem czyżby wszyscy spali? Aż strach wyjść -
Cebulka wrote:Jak widać moje dziecię znów nie daje mi spać...
Może wy coś wymyslicie, jak odwiezc M od imienia dla Małego. Coraz bardziej się upiera na Rysia...
Może mu powiedz że będzie się kojarzł z Rysiem z klanu? -
Witam się i ja.
Ja ostatnio co rano budzę się z bólem brzuchajak trochę pochodzę, to przestaje. Nie wiem czy to spowodowane tym, że nie potrafię się w nocy Ułożyć, czy o co chodzi...
Mąż jak wrócił z nocki, przytulił się do mnie, to Michał tak go znowu skopał na powitanie, że aż się zaczęliśmy śmiać. To już chyba ich taka tradycja :p
Muszę wstawać, wybieramy się dzisiaj do Wrocławia, do kuzyna mojego. Cieszyłam się na ten wypad, ale odkąd się dowiedziałam, że ma tam być tez matka tego kuzyna, czyli ciotka, której nie znoszę, to zwyczajnie mi się odechciało. To taki typ kobiety, co wszystko wie najlepiej, wszyscy wokół to idioci, a tylko ona jest najlepsza. Boję się, że jej coś głupiego odpowiem jak mnie zaatakuje z byle czym, bo w tej ciąży mam niewyparzony język. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModliszka to bezstresowej wizyty życzę u rodzinki
Mała, ja w sumie też nie narzekałam na sen, bo praktycznie spalam całą noc, a ostatnio w nocy musze iść siku a i czasem brzuch mi robi psikusy i wtedy na serio ciężko się ułożyć by nie czuć dyskomfortu.
A Rozmarzona to chyba zapomniała o nas, albo pobyt rodziny się przedłużyłRozmarzona lubi tę wiadomość
-
witam się i ja
sory mamusie, ale jestem meega wyspana, dopiero co wstałam
ja dziś jadę kupować firany do mieszkania i do pokoju bejboszka też
cieszę się, ze jest weekend mój jest w domku, w tyg jakoś smutno, a jak jesteśmy razem to od razu lepiej inaczej ten czas upływa, także miłego dnia, nie wiem czy uda mi się tu jeszcze dziś zaglądnąc, bo piękna pogoda za oknem, może jakiś spacerek potem
cmoki -
Ja mam tą dla ciężarnych do spania ona się po paru miesiącach używania zrobiła bardzo hmmm... plastyczna, myślę, że będę z niej korzystać. Ale jak byłam w szpitalu ostatnio to co chwilę jakiś tatuś biegł na oddział z taką poduszką do karmienia więc chyba mamusie takie chwalą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:08