Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a skarpetki dla noworodkow to jaki rozmiar?
to samo czapeczki? -
Anula ja kupiłam na allegro skarpetki z dwóch firm 0-3 i zupełnie sa sobie nie równe.. Ale może i lepiej
będę miec jak podrośnie
A kupujecie plany do płukania czy same proszki ? Mala czytałam ze ty się bierzesz za pranie..
Ja wypralam póki co te ciuszki używane od siostry.. A wszystkie -nowe,i używane mam zamiar moze w przyszłym miesiącu i dac do worka próżniowego...albo w październiku.. Ale boje się ze październik to późno jednak -
izulka te po Laurce (z piwnicy) mam juz wyprane w zwykłym proszku. Od przyszłego tygodnia zaczynam wielkie pranie w proszku i płynie dla niemowląt. No i porządne prasowanie. Dość wcześnie zaczynam jednak mam tego masę i nie wiem jak czasowo mi zejdzie z moim stawiającym się brzuchem. Myślę ze jak będą zamknięte w szafie to krzywda dziecku się nie stanie, zresztą nie jestem zwolenniczka sterylnych warunków.
Cały dzień przelezalam. Tylko umylam podłogi, zrobiłam szybki obiad i ogarnelam z góry a tak cały dzień na kanapie. No i teraz rozdrażniona jestem..
-
Ty kochana to się nie dziwie ze juz chcesz miec poszykowane wszystko..
Z reszta ja w październiku raczej nie dam rady tyle stac przy żelazku...pranie to nie problem.ile to włożyć i rozwiesić...ostatnio mój nawet to robił bo,nie dalam rady.. Ale o to prasowanie chodzi
Molcia,i przeszlo ? Ja chyba nawet nospy nie mam<wstydnis>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 20:26
-
nick nieaktualny
-
izulkaa wrote:Ty kochana to się nie dziwie ze juz chcesz miec poszykowane wszystko..
Z reszta ja w październiku raczej nie dam rady tyle stac przy żelazku...pranie to nie problem.ile to włożyć i rozwiesić...ostatnio mój nawet to robił bo,nie dalam rady.. Ale o to prasowanie chodzi
Molcia,i przeszlo ? Ja chyba nawet nospy nie mam<wstydnis>
-
Ubranka mam już posortowane połowę uprane i poprasowane. Moja perełka waży już 1528
, tak musiałam się wam pochwalić bo nie mam komu
.
izulkaa, MW26, natali101, perelka89, Mala_Czarna_89, Kitaja, Ona_89', Sajgonara, Aga_502, olcia88 lubią tę wiadomość
-
izulkaa wrote:Laski mam ciśnienie 144/60 i potworny bol głowy...
ciekawe jak mam zasnąć..
Izulkaa zmierz za pol godziny...moja gin. mi kazala w takiej sytuacji ponowic pomiar za jakis czas, a jakby sie utrzymywalo pow. 140 skontaktowac sie z lekarzem. Cisnienie pow. 140 jest niebezpieczne. -
Haen wiem właśnie... U lekarza zawsze mam,wysokie a w domu bardzo niskie.ale stresuje sie bo raptem 3 raz mialamm takie wysokie w domu... Raczej mam problem z niskim niż wysokim..
Jeszcze stres bo to zaczął,się dzisiaj 27tc i może byc zatrucie ciążowe od teraz i inne dziwactwa...
Oby spadło...
Klade się ... Może minie..